Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»

Підсумки 2019 року для жіночої національної збірної України

2019 року жіноча збірна України з футзалу взяла участь у дебютному чемпіонаті Європи.

 
За рік синьо-жовті провели вісім матчів — два офіційні й шість товариських. На рахунку наших дівчат — чотири перемоги, одна нічия та три поразки (одна — після серії пенальті). У цих поєдинках українки забили 30 м'ячів, пропустивши 13.

Підопічні Олега Шайтанова забивали в усіх без винятку матчах. Загалом відзначалися вісім різних гравців, а найкращим бомбардиром 2019 року у збірній стала Анна Шульга з 10-ма голами.

Розпочався рік для команди товариськими матчами з Італією, які мали стати останньою репетицією перед дебютним чемпіонатом Європи з футзалу серед жінок, куди українська збірна здобула путівку у вересні 2018 року.

На жаль, на самому Євро-2019 українки стали четвертими серед чотирьох команд, поступившись і в півфіналі, і в матчі за третє місце. Проте досвід виступу на головному турнірі континенту знадобиться нашій збірній у майбутньому.

У другій половині року підопічні Олега Шайтанова провели чотири спаринги, які припали на два вікна для національних команд. У жовтні збірна України двічі розгромила Сербію на виїзді, а в листопаді не менш упевнено впоралася зі Словаччиною вже вдома.

Матчі жіночої збірної України з футзалу у 2019 році

Дата

Статус

Суперник

Результат

Голи

22.01

Тов. матч

Італія (вд)

1:4

Дударчук

23.01

Тов. матч

Італія (вд)

1:1

Дударчук

15.02

Євро-2019

Португалія (г)

1:5

Сидоренко

17.02

Євро-2019

Росія (н)

2:2 (пен. 2:3)

Воловенко, Титова

01.10

Тов. матч

Сербія (г)

7:0

Шульга (3), Дичко, Гриценко, Єрьоменко, автогол

02.10

Тов. матч

Сербія (г)

5:0

Шульга (3), Єрьоменко, Дударчук

05.11

Тов. матч

Словаччина (вд)

5:0

Гриценко (2), Шульга, Дударчук, автогол

06.11

Тов. матч

Словаччина (вд)

8:1

Шульга (3), Гриценко (2), Єрьоменко, Дударчук, автогол


Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.