ТаджикистанКто выиграет чемпионскую корону Футзальной лиги Таджикистана?АргентинаКлаудио Тапиа презентовал Стратегию развития футзала АргентиныИспанияИспания-2020/21. Тур 5. «Леванте» – без потерь, «Барса» – последняяРоссияНиколай Иванов: «Претензий у тренерского штаба к игрокам нет»Экстра-лигаОлександр Сметаненко: «Виклик у збірну — це відмінна мотивація для подальшого розвитку»Экстра-лига«Ураган»-2020/21: Цифри і факти першого колаЭкстра-лигаДва наступні матчі «Сокола» перенесено через COVID-19Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21: підсумки першого кола чемпіонатуСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) проведе збір у БроварахБеларусьЄвген Змисля: «Досі не можу зрозуміти як став воротарем»РоссияВладислав Черномордов: «В «Ухте» хочу выложиться на 200%»КазахстанДео: «Я был удивлен уровнем некоторых команд в Казахстане»ПольшаБартломей Наврат: «Моя задача как капитана – объединять команду»ИспанияМатч «Кордова Патрімоніо» – «Барса» став найпопулярнішою трансляцією у ПрімеріИспанияДидак Плана: «Лучшее еще впереди»Экстра-лига«ХИТ» вышел из самоизоляцииЧехияВ списке Томаша Нойманна – 50 фамилийЭстонияАлександр Дмитриев: «Из-за коронавируса в этом сезоне, вероятно, с нами не сможет присутствовать наш тренер Михаил Романов»ИспанияХосан Гонсалес: «За победу над «Барсой» дают только три очка»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 7. LIVE!

Програли 2:7, але виграли 3:0 — полтавській футзальній команді «ПЗМС» зарахували технічну перемогу над «Ладомиром»

Гості з Володимира-Волинського порушили регламент, випустивши дискваліфіковану футзалістку.


16 жовтня у Полтаві місцева жіноча футзальна команда «ПЗМС», в рамках першого туру Вищої ліги, приймала «Ладомир» з Володимира-Волинськогоі програла з рахунком 2:7. Три голи у складі волинянок забила Вікторія Гірин. Втім, як виявилося, вона не мала права брати участь у цьому матчі.

Річ у тім, що напередодні старту чемпіонату «Ладомир» грав у матчі за Суперкубок України проти київської команди «IMS-НУХТ». В тому поєдинку Вікторія Гірин отримала червону картку за що передбачена дискваліфікація. Таким чином тренер «Ладомира», Олег Бортнік, випустивши Вікторію на майданчик, порушив регламент. Тож «Ладомиру» зарахували технічну поразку, а полтавській команді, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0.
 
  Команда І В Н П М О
1 «IMS-НУХТ» (Київ) 3 3 0 0 21-4 9
2 «Будстар-НПУ» (Київ) 3 2 1 0 16-8 7
3 «Ладомир» (Володимир-Волинський) 3 1 0 2 20-12 6
4 «ПЗМС» (Полтава) 3 1 1 1 7-7 4
5 «Tesla» (Харків) 3 1 0 2 12-9 3
6 «Багіра-ДЮСШ» (Лиман) 3 0 0 3 4-40 0

Наступний матч «ПЗМС» зіграє в завтра проти «Багіри» з Лиману.

Джерело - Владислав ВЛАСЕНКО, «Полтавщина Спорт» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.