РовноСпорткомплекс у Рівному одержить додаткове фінансуванняРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/2 финала. LIVE!Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 2. ЕвропаКазахстанСтало известно, когда «Кайрат» может возобновить тренировкиЭкстра-лига«Viva Сup» і «ДЕ Трейдинг» обмінялися перемогамиПервая лига Віталій Коробка і Владислав Завертаний продовжили контракти з «Ураганом»Экстра-лигаОлександр Хурсов: «На сьогодні вважаю «Ураган» «темною конячкою»Ивано-ФранковскІгор Овчар: «Запорука усіх моїх досягнень, великих і малих звершень – це однозначно моя сім’я»КазахстанКака: «Нет другого эффективного метода развития, кроме как делать упор на детский футзал»ИспанияХуан Эмилио: «Я иду туда, где стремятся к титулам»РоссияСергей Скорович: «В полуфинале Суперлиги все четыре клуба будут биться до последнего»Польша«Пяст» розкрив усі карти: Роман Вахула і ще сім новачківЭкстра-лигаВячеслав Скоропад: «Я за восемь лет арбитража получил две двойки, а у людей по пять за сезон»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» і «Рятувальник» улаштували гольову феєрію в контрольному матчіЭкстра-лигаКлаудиньо: «Моя философия – играть на максимуме своих возможностей»ГерманияПетр Шаталин: «Каждый участник блиц-турнира будет стремиться к победе»Футзал в миреХамед Ходаэи: «За последние годы уровень футзала в Индонезии заметно вырос»Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»

Руслан Острога: “У першій половині сезону ми припустилися багатьох помилок і тепер час мобілізуватися”

Інтерв'ю з віце-капітаном сумської команди Русланом Острогою.


 Руслан, на цих вихідних вже стартувало друге коло Екстра ліги. Як оціниш перше коло для команди? Що вийшло, а що ні?
 Старт чемпіонату і перший круг в цілому вийшов достатньо важким. Важким не так фізично, скільки психологічно … Нам і всім нашим уболівальникам довго довелося чекати першу перемогу. Вона сталася лише у восьмому турі в грі проти «Сокола». Не задалися, у першу чергу, виїзні ігри: чотири гри – 0 очей. Домашні ігри були більш вдалими, але чемпіонат уже перевалив за екватор, а ми маємо у своєму активі 4 залікові пункти. Це далеко не той результат, якого ми прагнули. Але, цитуючи класика, ми приймаємо цей результат, ми працюємо, команда (на мою думку) прогресує і я упевнений, що у другому колі ми зіграємо краще.

 Які завдання стоять перед командою на друге коло?
 На сьогодні основне завдання полягає в пролонгації чемпіонату. Для цього необхідно потрапити до першої шістки команд. На все про все у нас є 8 повноцінних турів. Ми допустили досить багато  помилок у першій половині сезону. Тепер саме час мобілізуватися і сконцентруватися на результаті. Шанси є, і не лише теоретичні.

 Під час сезону в команді змінився тренер. Що можеш сказати про нового наставника?
 Наш новий тренер, у першу чергу, це професіонал своєї справи. Тут багато казати не варто. Щоб зрозуміти що до чого – достатньо зазирнути в його футзальну біографію.

 Що змінилось з приходом нового тренера?
 У нашій команді, я вважаю, з’явилася дисципліна як на футзальному майданчику, так і в побуті. Також ми стали більш професійні у своїй підготовці до ігор. Особливо в тактичному плані. Ми аналізуємо зіграні матчі, детально розбираємо гру майбутнього суперника і кожного гравця – їх слабкі і сильні сторони. У нас з’явився режим в харчуванні: комусь потрібно скинути вагу, а комусь набрати. Не скажу, що особисто мені це дуже подобається (посміхається), але я готовий терпіти заради майбутнього результату. А він обов’язково прийде!!!

 Кого з команди можешь виділити після першого кола?
 Я, за своєю основною функцією, гравець. І моє завдання, як і будь-якого іншого гравця в команді, – виходити на майданчик і виконувати установку тренерського штабу. А давати оцінки і когось виокремлювати – це парафія журналістів. Хай вони цим і займуться, не буду забирати їх хліб (посміхається).

 Потрібно команді підсилення? Кого б хотів бачити у Сумах?
 Не так давно команда поповнилась новим воротарем – Віталієм Біровим. Це якісний гравець і, я упевнений, що спільними зусиллями ми виконаємо поставлену перед нами задачу. Чи потрібно ще посилення? Це питання більше до тренерського штабу. Одне знаю напевно, що якщо кожен із нас сьогодні ставатиме краще, аніж був учора – команда буде прогресувати!

 Що скажешь уболівальникам, котрі незважаючи ні на що, постійно приходять на ігри улюбленної команди?
 Сумські уболівальники – це наша рушійна сила. Адже футбол, зокрема футзал, грається, у першу чергу, саме для них. Ми виходимо на майданчик і відстоюємо честь нашого рідного міста. Ми горді цим і у повній мірі розуміємо всю ту відповідальність, яку на нас покладено. Приходьте і підтримуйте нас! Разом ми сила!!!

Джерело  https://foodcentresumdu.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.