Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»Вторая лигаНазар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»Вторая лигаВторая лига Украины 2020/21. Харьков. «Гепард» всех обогналЧемпионат ЕвропыЗбірна України кваліфікувалася на чемпіонат Європи 2022 рокуКиевВиктор Цой: «Когда играл в «Граните», то возил в Беларусь термобелье и коньяк «Bolgrad»Экстра-лига«Продэксим» расстался с Андреу ВаргасомСборная УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 1. СборнаяЭкстра-лигаСергій Журба: «З «Ураганом» романтичного футзалу буде мінімум»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!КазахстанКака: «Кайрат» стремится повышать уровень мастерства не только среди игроков, но и тренеров»Чемпионат ЕвропыТьяго Болинья: «Боль не помешает мне выйти и сыграть»Футзал в миреТоп-3 проблемы самостоятельности и самоидентичности футзалаЭкстра-лигаЄвген Рогачов: «На чемпіонаті світу мали відносно сприятливу сітку, а потім несподівано втратили ґрунт під ногами»КиевВідійшов у вічність Сергій КобецьЭкстра-лигаМатчі «Ураган» – «ХІТ» відбудуться за присутності глядачівЖенский футзалДЮСШ ім. Бутовського посів п'яте місце у жіночій Вищій лізіВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Київ прийме Фінал восьми

Сергій Піддубний: «З нами зараз тренується п’ять воротарів»

Тренер «Кардиналу-Рівне» Сергій Піддубний розповів нам про можливі кадрові зміни у клубі.
 

- З’явилася інформація про те, що Максим Мануйленко може повернутися в «ІнБев-НПУ». Чи відповідає вона дійсності?
- Після завершення сезону ми йому сказали, що якщо він нікуди не перейде, то може повернутися до нас. З тими, хто нормально залишає команду, ми завжди готові до співпраці. Місяць тому він казав, що повернеться до нас, але попередив, що у нього є варіант і з «ІнБев-НПУ». Ну я йому й сказав, що якщо є варіант, то можеш іти, але попередь про це. Поки що він мені не казав чи перейде туди. Після сезону ми вирішили не залишати Лазикіна і Філя. По Мануйленку питання відкрите. А так то всі залишаються: Концеба, Фаренюк, Новак, Басич, Кручок, Дармовіс, Зелінський, Дурбан. 

- Значить кістяк збережеться?
- Тих, хто може добре грати, я залишаю, а тим, хто не виправдав довіру, будемо шукати точкову заміну для підсилення команди.

- А ви самі будете грати?
- Я не збирався і вирішив грати за ветеранів, але не буду зарікатися. Хотілося б побути просто тренером, але все залежить від того якою буде селекційна робота. Поки що до нас приїхав один гравець з яким ми мабуть будемо співпрацювати. 

- З Екстра-ліги чи із закордонного чемпіонату?
- Це українець, який виступав у Білорусі.

- Тобто ви зараз ведете активну роботу на ринку?
- Так, в клуб телефонують гравців, але мені потрібні виконавці конкретного плану. Переглядаю відео тих, хто дзвонить, і якщо бачу, що цей гравець може, то хай приїжджає до нас, будемо тренуватися і подивимося на нього ближче. Декому дзвоню сам і веду переговори, але є фінансова сторона. Тих, кого хотілося б взяти, і хто б міг нам допомогти не вдається взяти. Я дзвонив Сергію Малишку з «Локомотива», бо гравець такого плану мені був потрібен, але він обрав «Титан-Зорю».
В принципі, у нас обойма є. Навіть зараз можемо стартувати. Ми незабаром поїдемо на турнір в Одесу командою «Комфорт-Сервіс», де половина гравців буде їхня, а половина з «Кардиналу-Рівне». Ця компанія ще з позаминулого року фінансового допомагає нашому клубу. На цьому турнірі будемо дивитися хто, що і як. Можливо хтось з гравців «вистрілить» і ми побачимо. Сам їжджу в Рівне, Луцьк, Львів, Ковель і переглядаю гравців де тільки можна. Поки що у нас є один новачок, але я його називати не буду допоки не підпишемо контракт. 

Якщо чесно, то їдемо в Одесу просто, щоб пограти. Поки що до сезону не готувалися і в залі буквально сьогодні зібралися. Будемо більшою мірою набирати форму за рахунок ігор.

- Яка ситуація з воротарською позицією?
- Всі ті, хто був минулого року, залишаються, але на перегляд також приїхав Ігор Байдак. Він зараз з нами тренується. Взагалі у нас вибір з п’яти воротарів: Дурбан, Мозеров, Свинарчук, Байдак і ще один не місцевий воротар. Так що треба буде обрати когось одного із двох новоприбулих. Хоча у мене до тих же Дурбана і Свинарчука особливих претензій немає – вони свою роботу роблять. У минулому сезоні я їм давав шанс себе проявити і вони так більш-менш стабільно зіграли. Проте уже б мали досвіду набратися і в цьому сезоні сильніше зіграти.

Загалом у нас ситуація по складу ще непогана. Є Концеба, Фаренюк, Новак, Басич, Кручок, Дармовіс, Зелінський, Піддубний, новий гравець – це вже дев’ять польових гравців. Ну і 5 воротарів з нами тренується. Плюс ще ж є Сондак, який був у нас в команді, та інші місцеві, яких можна було б підтягнути. Є ще двоє молодих місцевих гравців, які хотіли б у нас грати, але на них треба витратити час. Але й з тими, хто вже є у команді, можна грати. Головне, щоб не було травм, бо кожен гравець на вагу золота.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.