Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінал. LIVE!Женский футзалОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ у БроварахИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаПідсумкова статистика гравців «ХІТа» в сезоні 2020/2021КазахстанБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюБеларусьВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 1 місце. «Ураган» – «Продексім». АнонсКазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитПервая лига Бугайчук і Піддубний: «Завдання на першу лігу – надати ігрову практику молоді та гравцям, які мало виступали в другій лізі»Экстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»

Ще один українець став гравцем збірної Білорусі

3 і 4 квітня збірна Білорусі проведе два товариських матчі з командою Литви. Склад збірної наших сусідів на ці матчі дещо експериментальний, але в ньому знайшлося місце і для нашого співвітчизника Євгена Змислі, який виступає на позиції воротаря.
 

Молодий воротар представляє у збірній Білорусі "Лідсельмаш" (Ліда). Нагадаємо, що 5 серпня 2017 року Євген отримав посвідку на проживання, яка дозволила йому не вважатися легіонером в чемпіонаті Білорусі. Схоже, що після цього справа просунулася значно далі. Змисля став другим після Сергія Крикуна українцем, який буде захищати кольори збірної Білорусі. До речі, на рахунку Крикуна вже 8 матчів і 5 голів за "Белыя крылы"

Євген Змисля народився 21 серпня 1993 року у Сумах. Вихованець ДЮСШ міста Суми. 2007 року у складі ФК Суми виграв чемпіонат України з футзалу серед юнаків 1993 р.н., а також отримав звання найкращого воротаря. 2010 року у складі ФК Суми повторив попередні досягнення і так само переміг у чемпіонаті України серед гравців 1993 р.н., додавши також звання найкращого воротаря. Потім грав у команді "Утас" (Донецьк). Сезон 2012/13 став для молодого воротаря першим у професійному футзалі і провів він його у складі івано-франківського "Урагану-2" у першій лізі. Наступний сезон Змисля відіграв за донецький "Сапфір". Після цього переїхав у Білорусь, де його першим клубом став "Неман" (Березівка). За березівську команду у сезоні 2014/15 голкіпер зіграв у чемпіонаті 26 матчів. З наступного сезону опинився в гродненському "УВД-Динамо", де і провів наступні два роки. За цей час встиг провести за "міліціонерів" 50 матчів у чемпіонаті і навіть забити один гол. В міжсезоння 2017 року перейшов до лав одного з лідерів білоруського футзалу - "Лідсельмашу" з Ліди.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.