Женский футзалЖіноча збірна України у першому товариському матчі обіграла збірну ІталіїПортугалияПортугалия. Финал. 2 матч. «Бенфика» сравнивает счетИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3, 4, 5 матчей финала плей-оффПортугалия21.30. Португалия. Финал. 2 матч. «Спортинг» – «Бенфика». LIVE!ИталияЭто футзал! This is Futsal - Ventottesima puntataРоссияЭмиль Алиев: "Хотим видеть комплексное развитие мини-футбола в регионах"БеларусьМорено покидает «Столицу»БеларусьОдин з найкращих бомбардирів Екстра-ліги продовжить кар’єру у БілорусіИталия«Лупаренсе» в следующем сезоне не сыграет в Серии АИспанияРикардиньо отменил переход в «Спортинг»Испания«Мовистар Интер» – чемпион Испании!Ассоциация футзала УкраиныУ Хмільнику пройшло підсумкове засідання Виконкому АФУФутзал в миреНовости от FutsalMania: Лео переходит в "Спортинг", Иван забивает в Бразилии, Сито Ривера переезжает в ПарижОдессаЛига Содружества. 6-й тур. «Эпицентр К Таирова» обыгрывает «Черное море» (+ видео)ПольшаFUTSAL MASTERS 2018: українські клуби дізналися своїх суперниківЭкстра-лигаОфіційно: Микита Сторожук – новачок «Урагану»Женский футзалЖіноча збірна України вилетіла в ІталіюБеларусьАлександр Даниленко: «Скепсиса по отношению к белорусскому футзалу нужно поубавить»РоссияАлексей Мохов: «Команда показала желание побеждать»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко очолив "Кардинал-Рівне"

Станіслав Гончаренко очолив "Кардинал-Рівне"

Станіслав Гончаренко очолив "Кардинал-Рівне"


У новому сезоні 57-річний спеціаліст обійматиме посаду головного тренера рівненського клубу. 

За свою тренерську кар’єру Станислав Гончаренко шість разів ставав чемпіоном України (тричі – з «Інтеркасом», двічі – з «Таймом» та одного разу – з «Енергією») та стільки ж разів вигравав Кубок України (тричі – з «Інтеркасом», двічі – з «Енергією» та одного разу – з «Таймом»). Окрім того, Гончаренко ставав володарем Суперкубку України у 2009 році разом з «Таймом». Також Станислав Олександрович був у тренерському штабі збірної України, яка у 2001 році стала віце-чемпіоном Європи.

Вже екс-головному тренеру Сергію Піддубному запропоновано посаду у структурі клубу.

Джерело -
Прес-служба МФК Кардинал-Рівне

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.