ЯпонияОливейра Артур: «Я не похож лицом, но в душе я – японец на 100 процентов!»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 5: тріо важковаговиків кваліфікувалося у плей-оф, а Марокко не вистачило 12 секундЯпонияРюта Хоши: «Я был счастлив, что смог забить после передачи моего старшего брата»Экстра-лигаСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 4Первая лига ФК «Славута» представив трьох новачківСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася змінаЧемпионат мираАлан Бранди: «Мы сделали то, над чем работали в течение недели»Первая лига Юрій Іванишин: «Якщо все заплановане втілиться в життя, то чемпіонат у першій лізі вийде дуже цікавим»Экстра-лигаОлег Легендзевич: «Всі знають рівень принциповості «енергетичного» дербі»АзербайджанАзербайджан стартует 1 октябряЧемпионат мираАртем Ниязов: «Всегда есть что разобрать и улучшить»Юношеский футзалВизначено перелік гравців збірної України (U-19) на НТЗ у БроварахЧемпионат мираФеррао: «В настольном теннисе Фалкао был для меня мальчиком для битья»ИспанияПрезидент LNFS Хавьер Лосано переизбран на новый срокКиевВладимир Негель: «Не перешел в «ХИТ», чтобы год не сидеть за спиной Иваняка»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 4: Казахстан йде без втрат, хет-трик капітана підносить ЄгипетЧемпионат мираЄвген Ривкін: «В Україні є фахівці, які здатні розібратися, в чому причина того, що збірна не потрапила на чемпіонат світу»Экстра-лига АФФК «Суми»: відкритий урок для школярів і перемога над «Сумихімпром-СДПУ»Сборная Украины«Боско-Арена» прийме матчі групи 3 основного раунду кваліфікації жіночого Євро-2022Чемпионат мираКубок світу-2021. День 3: Аргентина та Іспанія демонструють трофейні амбіції

Степан Струк переходить на тренерсьу роботу

ФК "Енергія" висловлює подяку Віталію Танському за багаторічну плідну співпрацю.
 

Віталій Танський приєднався до складу львівських енергетиків на початку 2017 року і провів разом з командою 5 сезонів, двічі здобувши срібні нагороди чемпіонату, а також Кубок і Суперкубок України.

Загалом Віталій Танський зіграв за "Енергію" 105 матчів і відзначився 26 голами.

Бажаємо Віталію подальших професійних успіхів! 
 

Також повідомляємо, що капітан "Енергії" Степан Струк у наступному сезоні переходить на тренерську роботу.

Джерело - ФК Енергія

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.