Детский футзал«ІнБев Junior» перемагає на «Сhornomorsk Cup-2020» (U-10)ИспанияХуанхо: «Лига чемпионов – единственный титул, который мне еще нужно выиграть»БразилияТиагу судится с «Коринтиансом»Экстра-лигаДва стартові матчі «Урагану» у FAVBET Екстра-лізі перенесеноИталияМаксим Зарубко продовжить кар’єру в «Мадері»Чемпионат мираОтбор к чемпионату мира-2020. Обзор. Часть 1КыргызстанРустам Хамидов покинул бишкекский «Спартак»БеларусьЛида is back. Кто не любит Лиду? Лиду любят все!Экстра-лигаЕвгений Серый: «Для меня выходной – уже праздник»Женский футзалСтань чемпіоном: як футзалістки провели відкриті тренування на головній арені країниВторая лигаСергій Вишневський: «Грати поряд з Сергієм Піддубним – це одне задоволення»Ассоциация футзала УкраиныВолодимир Гримайло: «В новому сезоні на матчах Favbet Екстра-ліги і пізніх стадіях Кубка України працюватимуть делегати»Женский футзалАлександр Ратич: «Я был достаточно не прав, пойдя на поводу у своего эмоционального состояния»Экстра-лигаОлександр Сіріцький став гравцем «ХІТа»РоссияАнатолий Бадретдинов: «На мой взгляд, досрочное завершение сезона было бы логично»КыргызстанВиктор Клинов: «В Киргизии есть четыре ведущих команды, остальные просто существуют без каких-либо задач»Россия«Тюмень» – четвертый полуфиналист Суперлиги РоссииДетский футзал«Іллічівець» став переможцем «Chornomorsk Cup» (U-11)РоссияКонстантину Еременко могло бы исполниться 50 лет. Теперь в его честь играют один из крупнейших турнировМолдоваСезон 2019/20 в Молдове завершен без определения чемпиона

Тарас Левандівський: «Було психологічно важко, адже розумів скільки втратив часу через травму»

Голкіпер "драконів" про довгу реабілітацію та тренувальні збори


Голкіпер "драконів" Тарас Левандівський розповів про свою довгу реабілітацію після пошкодження, повернення до повноцінного тренувального процесу та передсезонні збори на чорноморському узбережжі.

 Тарасе, розкажи, в якому настрої команда працює на зборах?
 Збори  це насамперед тренування, тож ми сповна виконуємо ті завдання, які перед нами ставить тренер. Всі працюють у хорошому настрої, помітно, що за період довгого карантину і відпустки хлопці скучили за футзалом.

 Розкажи, як проходить звичний день на зборах.
 День починається у нас з самісінького ранку, коли проводимо зарядку на узбережжі Чорного моря. Згодом сніданок, трохи часу відпочити і потім за планом перше тренування на вулиці. Здебільшого, це робота на піску, бігові тренування, тощо. Потім обід і вечірнє тренування в залі, яке проходить в ігровій формі та з різноманітними завданнями.

 Тренування тренуваннями, а як проводите вільний час на зборах?
 Після вечірнього тренування в більшості відпочиваємо в номері, дехто плаває в басейні, інші ввечері можуть піти на прогулянку. І так день на зборах дуже швидко пролітає. Вчора у нас був вихідний, тож мали можливість більше часу відпочити.

 Позаду вже екватор підготовки. Розкажи, на яких аспектах тренерський штаб акцентує увагу?
 Насамперед нам потрібно закласти фундамент загальної фізичної підготовки на наступний сезон. Тут поєднується і витривалість, і швидкість, і тактичні аспекти, тож маємо ранкове тренування на загальну фізичну підготовку та вечірнє в ігровій формі.

 Яких епідеміологічних вимог дотримуєтесь на зборах?
 Ми всі чудово розуміємо, що зараз в країні діє карантин і вірус нікуди ще не зник. Кожного ранку лікар проводить температурний скринінг кожного гравця, дотримуємось маскового режиму на вулиці, обов’язково користуємось дезинфекторами та антисептиками. Одним словом, виконуємо всі вимоги щодо запобіганню поширенню вірусу.
 

 Відомо, що ти не грав більше року. Розкажи, як проходила твоя реабілітація.
 Після сезону 2018/2019 в мене стався вивих плечового суглобу. Мені зробили операцію на плечі, я почав потрохи відновлюватись і тут стався рецидив. Було важко не так фізично, як психологічно, адже розумів, що скільки часу втратив, скільки всього перетерпів… і знову те саме! Через деякий час я знову пройшов обстеження, зробив повторну операцію в Польщі, але вже по іншій методиці. Операція пройшла успішно, як і подальша реабілітація під наглядом лікаря та реабілітолога. Зараз вже повністю відновився після пошкодження і працюю в загальній групі. Ще хочеться подякувати тим людям, які зробили все і дуже допомогли мені, щоб я міг повернутись до гри у футзал.

 Як ти себе зараз почуваєш?
 Зараз почуваю себе добре, повноцінно тренуюсь і повертаю собі звичну ігрову форму.

 У вівторок команда провела двосторонній спаринг. Заскучив за грою?
 Оскільки довгий час не мав змоги грати, то, звісно, був радий знову повернутись на майданчик та сповна відчути гру.

 На зборах працює група молодих гравців. Як їх прийняли в команді?
 Як такої акліматизації в хлопців не було, адже всі один одного знають, тож в цьому плані їх сприйняли тепло. Та й в загальному в нас доволі тепла та дружня атмосфера в команді. Помітно, що всі стараються, працюють і мають велике бажання показати свої найкращі якості.

Джерело  Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.