БеларусьБеларусь. 2 тур. За себя и за братаБеларусьМихаил Грицына: «Гастро-тур – да, алко – нет!»ВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»Женский футзалКазахстан – Україна – 0:7. Післямова + ВІДЕО ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города Киева

Тріо "ураганівців" перейшло в "Продексім"

Чемпіон України підписав перших новачків.


Як стало відомо futsalua.org, Петро Шотурма, Ігор Корсун і Михайло Зварич, які минулого сезону допомогли «Урагану» вийти у фінал Кубка України, стали гравцями «Продексіма». Нагадаємо, що трохи раніше івано-франківський клуб відпустив їх, як і практично усіх гравців основного складу, як вільних агентів.

Петро Шотурма у минулому сезоні провів у складі «драконів» 14 матчів в екстра-лізі (7 голів+3 гольові передачі) і 6 матчів у Кубку України (5 голів), а також додав 2 матчі у першій лізі за фарм-клуб «Ураган-2-КФВ» (2 голи).

Михайло Зварич у сезоні 2017/18 зіграв за івано-франківський клуб 19 матчів в екстра-лізі (3 голи+6 гольових передач) і 5 матчів у Кубку України (3 голи), а також 1 матч у першій лізі за фарм-клуб «Ураган-2-КФВ» (1 гол).

Ігор Корсун у попередньому сезоні має такі показники в «Урагані»: 18 матчів в екстра-лізі (3 голи+2 гольові передач) і 6 матчів у Кубку України (3 голи).

Петро Шотурма є основним гравцем національної збірної України, а Ігор Корсун і Михайло Зварич є кандидатами у склад «жовто-блакитних», причому вони потрапили у розширений список гравців збірної на Євро-2018.

Перед цим «мельники» попрощалися одразу з п’ятьма гравцями:
Роніньо, Рафіньєю, Богданом Свиридовим, Максимом Бессаловим і Дмитром Калуковим. За нашою інформацією «Продексім» перед стартом у Лізі чемпіонів продовжує активно шукати підсилення, причому як серед гравців команд екстра-ліги, так і серед виконавців з бразильським паспортом.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.