ИталияУмберто Онорио – самый «золотой» человек итальянского футзалаРумынияДенис Овсянников: «В Румынии преобладает атакующий футзал»Италия«Италсервис Пезаро» – чемпион Италии-2018/19!Экстра-лигаІсторична «бронза» ХІТаИспанияИспания. Финал. «ЭльПосо» выходит впередПортугалияТОП-10 Рикардиньо. Лучшие голы в карьереБразилияБразилия-2019. 8 тур. Лучшие голы, финты и сейвыИталияБогдан Гуменюк: «Вихід в Серію А – незабутній момент у кар’єрі кожного гравця»Экстра-лига«Ураган» забезпечив собі «срібло»БеларусьБеларусь. Финал. ВРЗ возрождает интригуПольшаМаксим Паутяк переходит в «Акана Оржель»Экстра-лигаКДК УАФ виніс рішення щодо дискваліфікації Олександра Корнійчука та РоніньоКазахстанЛуизиньо - новый игрок «Кайрата»Первая лига «Эпицентр К Таирова» не сыграет в сезоне-2019/20ФранцияАндрій Кіданов: «Я повністю викладаюся в усьому, що роблю, особливо коли справа доходить до футзалу»Экстра-лигаВасиль Баланик переходить в «Ураган-2-КФВ»КазахстанГабриэль – новый игрок «Кайрата»РоссияБесик Зоидзе: «Любовь болельщиков – одна из главных наших побед в сезоне»БеларусьДмитрий Степанец: «БЧ» посеял интригу в белорусском мини-футболе, а мы ее уже будем разгребать»Экстра-лигаЧемпионский сезон «Продэксима» в цифрах

У Сумах після матчу напали на футзалістів «Кобри»

У Сумах після матчу Першої ліги стріляли у гравця «Кобри»
 

Футзальну громадськість сколихнув кричущий випадок, який стався у п’ятницю (14 грудня) у Сумах після гри Першої ліги харківської «Кобри» з місцевим «Food Centre-СумДУ». Одному з гравців харківської команди прострелили ногу біля спорткомплексу одразу після матчу.

Щоб дізнатися подробиці інциденту, ми зв’язатися з президентом «Кобри» Сергієм Ващенком.

- Після матчу з «FoodCentre-СумДУ», який відбувся в п’ятницю, хлопці переодягнулися у роздягальні, і вийшли до нашого автобусу. Серед них було четверо сумських хлопців, які проживають у цьому місті, але грають за «Кобру» - Єгор Свістюла, Артур Десятський, Максим і Валентин. Вони були в нашому «кобрівському» екіпіруванні. Біля спорткомплексу, у якому відбувався матч, є зупинка громадського транспорту. Як тільки вони до неї дійшли, до них підійшов якийсь чоловік 40-45 років. Видно було, що він перебував у нетверезому стані, і причепився до них: «Ви ж сумські, чого ж за ментівську "Кобру" граєте?» Слово за слово вони й зачепилися. Люди на зупинці зробили йому зауваження через те, що він гучно лаявся. Потім він витягнув пістолет і всі люди на зупинці почали ховатися, а наші хлопці спробували його скрутити. Він вистрілив і влучив одному з них у палець ноги (Валентину). Після цього за ним побігли якісь мужики, але він забіг у двори і там зник.
 

- Тобто він вирвався і втік?
- Так. Він один раз в ногу влучив, а люди почали вибивати пістолет, проте він вирвався і втік. Викликали поліцію, але вона приїхала хвилин через 20-30. Валентин викликав батьків, оскільки він є неповнолітнім. Поліція сказала написати заяву у райвідділ, який розташований поруч – от і всі заходи, що вони вжили. Після цього я набрав Головне управління Нацполіції у Сумській області, підняв місцевий канал СТС, бо як так, що у повнолітніх стріляють, а поліція не реагує? 
 

Вчора зранку хлопців допитали, а потім мати Валентина сказала мовляв навіщо нам ці проблеми, зараз Сергій Іванович Ващенко вижене його з Академії і дитина залишиться в Сумах, а він хоче грати у футбол, що президенту ці проблеми не потрібні. Навпаки, треба йти до кінця, якщо така ситуація, щоб іншим невнадливо було. Потім поїхали у «швидку» і взяли довідку, що це вогнепал.
 

 
- Так це вогнепальне поранення чи постріл здійснювався з травматичної зброї, бо усюди пишуть суперечливу інформацію?
- Поліція ще сама не знає з чого стріляли. У довідці написано «вогнепальна рана». Хоча, він міг у будь-кого влучити, якби люди не встигли прихилитися, то було б набагато гірше.
 

- Тобто він стріляв декілька разів?
- Так, декілька, але влучив тільки один раз. 

Наскільки я знаю, завтра начальник поліції збиратиме нараду і телевізійники з СТС хочуть у нього взяти інтерв’ю. Це відбулося після гри, а не в перерві чи в інший час, а тому до «FoodCentre-СумДУ» ніяких претензій немає. Вони не відповідають за уболівальників на підпитку, які починають чіплятися до сумських хлопців, що грають за «Кобру». Валентин перевівся з сумської 22-ї школи у харківську 103-тю. Він учень 11-го класу і грає за нашу команду. В цьому матчі участі не брав, а підтримував своїх партнерів з трибун.



Андрій Гулій, ​futsalua.org

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.