Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Україна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»

Напередодні поєдинку за третє місце Євро-2022 проти Іспанії наставник «синьо-жовтих» Олександр Косенко та універсал команди Віталій Радевич взяли участь у традиційній передматчевій пресконференції.


Фото УЄФА/Photo by UEFA

Віталій Радевич, гравець збірної України

– Чи команда морально відійшла від поразки?


– Так, вчора було дуже важко морально. Ми зазнали прикрої поразки, але зараз всі думки пов’язані з матчем за третє місце.

– У матчі за третє місце ви зіграєте проти Іспанії. Хотілося протистояти саме цьому супернику чи налаштовувалися взяти реванш у Португалії за поразку на груповому етапі?

– Збірна Іспанії – це сильний суперник. Інших у вирішальних матчах турніру й бути не може. Буде цікаво протистояти цій команді. Щодо португальців, то, звичайно, шкода, що ми не змогли їх обіграти. Однак, вчора вони зуміли відігратися з рахунку 0:2 й вирвали перепустку до фіналу. Вони заслужили на те, щоб боротися за золоті медалі.

– Чемпіонат Європи забрав багато сил. Як готуватиметеся чи будете налаштовуватися на матч більше за рахунок морально-вольових якостей?

– Перерва складає всього один. Головне відійти емоційно. Сьогодні на теорії розбирали суперника. Звичайно, фізичних кондицій бракуватиме. Однак, ми професіонали. Переконаний, що завтра команда зможе продемонструвати якісний футзал.
 

Фото УЄФА/Photo by UEFA
 

Олександр Косенко, головний тренер збірної України

– Що можете сказати про налаштування збірної на завтрашній матч. Чи достатня мотивація у команди на поєдинок з Іспанією?


– Безумовно, мотивація є неабиякою. Ми не так часто граємо у півфіналах чемпіонату Європи. Будемо налаштовуватися на перемогу. Для нас будь-які медалі – це успіх. Будемо боротися доки є сили. Мотивація у кожного буде дуже великою. Іспанці часто грають на таких стадіях, а для нас це дуже відповідальне завдання.

– Як охарактеризуєте збірну Іспанії?

– Ми нещодавно проводили два товариських матчі проти збірної Іспанії. Тож, добре знаємо одне одного. Зайвий раз представляти цю надзвичайно потужну команду не треба. Португальці знайшли слабкі місця іспанців, і ми теж спробуємо це зробити.

Джерело - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.