Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018: жребий брошенФутзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Натурпельет Сеговия» и «Катгаз Энергия»

Українські перестановки в гомельському БЧ

Двоє українців перебираються в Білорусь


Дмитро Камеко найближчим часом очолить гомельський БЧ. Нагадаємо, що у минулому сезоні молодий український тренер практично привів покровський «Титан» до бронзових медалей екстра-ліги, але перед серією за 3-тє місце покинув клуб. Разом з ним у Гомель перебирається і екс-гравець того ж таки «Титану» Сергій Малишко.
 

Сергій Малишко у минулому сезоні зіграв за «Титан» 25 матчів у естра-лізі (+1 анульований матч з «Юні-Ламаном»), в яких віддав 4 гольові передачі, а також додав ще 1 матч у Кубку України.

Нещодавно прес-служба «залізничників» повідомила, що головний тренер клубу Олексій Попов перейде у «Вітен», також команду залишить і його помічник Ілля Гурін. Нагадаємо, що минулого сезону гомельчани посіли 6-те місце у регулярному чемпіонаті і вилетіли у чвертьфінальній серії від мінської «Століци» (0:2). До кінця сезону у БЧ дограли і два українці – Микита Можейко (22/7) і Максим Літвінов (13/7). У Літвінова діючий контракт з клубом і він продовжить виступи у складі «залізничників», а ось Можейко уже перейшов у «Вітен»

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.