Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиЛига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»

Віталій Коробка і Владислав Завертаний продовжили контракти з «Ураганом»

Талановиті універсали продовжили співпрацю з клубом


20-річний Віталій Коробка захищає кольори "Урагану" з 2018-го року. За цей час гравець якнайкраще проявив себе у складі "Урагану-2-КФВ", а минулого сезону став одним з лідерів першолігової команди  всього універсал провів на майданчику тринадцять ігор, в яких дев'ять разів вражав ворота суперників. Окрім того, гравець встиг дебютувати у Favbet Естра-лізі, взявши участь у переможному поєдинку "Урагану" проти "Кардинала-Рівне" (5:2).
 

 Два роки тому я прийшов в "Ураган" з метою потрапити в першу команду, тому коли запропонували новий контракт, я одразу ж погодився. В команді дуже дружня атмосфера, тут абсолютно немає негативу, всі один одному допомагають. Ставлю собі за ціль сповна викладатися на майданчику, не шкодуючи себе, приносити користь команді і, як наслідок, здобувати перемоги в кожному матчі,  розповів молодий універсал.

Владислав Завертаний в клубній вертикалі "драконів" вже п'ятий рік - спочатку навчався футзальних азів в Академії НФК "Ураган", а згодом, восени 2017-го, уклав з клубом свій перший професіональний контракт. 20-річний футзаліст зарекомендував себе як один з найперспективніших у своєму віці, пройшовши шлях від юнацької до молодіжної збірних України. Взимку минулого року Завертаний зазнав прикрого пошкодження, реабілітація після якого тривала понад шість місяців, тож зіграв всього сім поєдинків і забив чотири м'ячі у складі "Урагану-2-КФВ".
 

 "Ураган"  один із найкращих клубів України, тут хороша інфраструктура та створено всі умови, щоб рости та прогресувати як футзаліст найвищого рівня. Я в клубі вже п'ятий рік і за цей час не зустрічав на своєму шляху труднощів з людьми та атмосферою в команді  тут всі привітні та доброзичливі. Цілі для себе ставлю максимальні  прагну показати якісну гру, потрапити в першу команду і закріпитись там,  підсумував гравець в розмові з клубною пресслужбою.

Джерело  Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.