Сборная УкраиныВідбір до Євро-2022. Хорватія – Україна. АнонсЧемпионат мираКубок світу ФІФА: порівняння футзального і футбольногоСборная УкраиныВалерій Легчанов здав позитивний тест на коронавірус перед від'їздом до ХорватіїЭкстра-лигаЮнаков, Доманський і Почебут залишили «ДЕ Трейдинг»Сборная УкраиныОлександр Косенко: ​«Хорватія добре нам відома, ми з нею частенько грали»Аргентина«Сан Лоренсо» – обладатель Суперкубка Аргентины-2021Экстра-лигаЯрослав Пєсоцький: ​«Намагатимемося усіх поставити на ноги перед іграми плей-оф Екстра-ліги проти ​«Продексіму»Бразилия​«Магнус» – обладатель Суперкубка Бразилии-2021ИталияИталия-2020/21. Тур 22. Пробуждение «Эль Дьябло» и две неудачи «Аква&Сапоне»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 22-го тураКазахстанКака: «Было бы классно, если бы все граждане Казахстана были такими патриотами и ответственными, как Игита»Алексей Попов: «Сейчас развитие футзала в Украине идет по любительскому сценарию. Можно выделить только «Продэксим» и «Ураган»ИспанияИспания-2020/21. Тур 22. Ничья в «эль классико» и прерванный подъем «ЭльПосо»Сборная УкраиныСрібний для України Євро-2001: 20 років по томуФутзал в миреУкраїнки розривають Кувейт: «Аль-Арабі» у боротьбі вдруге поступився «Аль-Кувейту»Чемпионат Европы20 лет серебру сборной Украины на ЕВРО-2001Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. Троє у Фіналі чотирьох, якщо не рахувати фаворитаФутзал в миреРахбар Педжман: «Если вы дадите иранскому игроку тысячу, две тысячи, три тысячи долларов в месяц – он поедет играть к вам»Женский футзалВища ліга (жінки) 2020/21. 2 етап. 1-4 місця. 1 тур. «ЗХО-Тесла» і «Університет Драгоманова» стартують з перемогПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 23-го тура

Визначено номінантів на премію FutsalFeed Best Team of 2020 Awards

У футзалі впроваджують ще одну нагороду

 
З особливим ентузіазмом FutsalFeed з гордістю представляє свій перший в історії список для нагород FutsalFeed's Best Futsal Team 2020 Awards, створений Senda Athletics. Короткі списки включають гравців на п’яти футзальних позиціях: воротарів, захисників, правих вінгерів, лівих вінгерів і нападників. Уболівальники футзалу у всьому світі зможуть проголосувати за своїх улюблених гравців на кожній із позицій, щоб обрати найкращого гравця 2020 року на кожній з позицій.

Голосування триватиме з четверга 17 грудня по середу 30 грудня.

Щоб не дублювати щорічну нагороду Futsal Planet для найкращих гравців, команди і тренерів, в цьому голосуванні вибирають не найкращого гравця 2020 року, а найкращого гравця 2020 року на кожній позиції (і одного тренера).

Концепція полягає в тому, щоб вибрати 6 найкращих імен футзалу на кожній позиції (воротар, захисник, лівий вінгер, правий вінгер, нападник і тренер).

Гравець, який набере найбільшу кількість голосів на кожній позиції, стане частиною найкращої команди FutsalFeed 2020 року

Воротарі
 

Леонардо де Мело Вієйра Лейте «Ігіта» («Кайрат» (Алмати) / Казахстан) з відомого «Кайрата» (Алмати). Цей бразилець з казахстанським паспортом продовжував нагадувати світу, що веде свою команду до чергового чемпіонства, а свою національну збірну через груповий етап кваліфікації до наступного Кубку світу!

Ніколас Сармієнто («Пальма Футзал» / «Реал Бетіс» / Аргентина) зараз очолює турнірну таблицю Прімери в LNFS зі своїм «Пальма Футзалом» (дивна помилка від наших колег, оскільки Сармієнто перед стартом сезону перейшов в «Бетіс» прим. futsalu.org). Крім того, він виграв кваліфікаційний турнір до чемпіонату світу зі своєю Аргентиною.

Ондржей Вахала («Спарта» (Прага) / Чехія) воротар збірної Чехії, який зіграв важливу роль у кваліфікації своєї команди на четвертий Кубок світу з футзалу. Особливо у заключному матчі плей-оф проти Хорватії.
 

Стефано Маммарелла («Аква е Сапоне» / Італія) з 36 роками за спиною, Маммарелла є найдосвідченішим воротарем у цьому змаганні. Тим не менше, у цьому сезоні він переконливо перший в італійській Серії А зі своєю командою, що досі не зазнавала поразок із ним у воротах (насправді один матч із ним у воротах програли прим. futsalu.org).

Тьягу Мендес Роша «Гітта» («Спортинг» (Лісабон) / Бразилія) виступає за провідну команду в чемпіонаті Португалії і є бразильським воротарем, який представляв свою країну у фіналі південноамериканського кваліфікаційного турніру до Кабку світу.

«Вілліан» Феліпе Дорн («Жоінвіль» / Бразилія) нещодавно був обраний до команди року бразильської LNF. Він опинився в цьому списку після кількох чудових виступів зі своїм «Жоінвілем», який дійшов до півфіналу LNF, в якому програв «Корінтіансу».

Захисники

Білал Баккалі (
«ACCS» / Марокко) - марокканський збірник, який виступає у складі чемпіона Франції «ACCS». Він повів за собою збірну Марокко з великою кількістю гольових передач у кампанії Кубку фриканських націй 2020, виграв міжнародний турнір Futsal Week та є одним із провідних гравців «ACCS».

Карлос Ортіс Хіменес («Мовістар Інтер» / «ACCS» / Іспанія) один із найкращих іспанських гравців. Цього року він виграв чемпіонат Іспанії з «Мовістар Інтер», пройшов кваліфікацію на Кубок світу з Іспанією, і наразі є одним із лідерів могутнього чемпіона Франції «ACCS».

Дуглас Жуніор да Сілва Негрейрос («Кайрат» (Алмати) / Казахстан) - казахський футзаліст, який народився в Бразилії, виступає за знаменитий «Кайрат» (Алмати). Це універсальний гравець, який забив чотири голи Словенії і Чехії на шляху Казахстану до футзального Мундіалю 2021.

Максиміліано Даніель Реш’я («Леванте» / Аргентина) виступає в одній із найкращих іспанських команд «Леванте» (Реш’я забив п’ять голів в поточній кампанії). У минулому сезоні він зіграв значну роль у вибиванні «Барселони» в чвертьфіналі ліги. Він кваліфікувався з Аргентиною на футзальний Мундіаль.
 

Родріго Харді Араужо («Магнус Футзал» / Бразилія) гравець національної збірної Бразилії та «Магнуса Сорокаби». «Магнус» діючий чемпіон Бразилії. У 20 матчах «Магнус» здобув 17 перемог та лише три нічиї. Він пройшов кваліфікацію з Бразилією на Кубок світу 2021 року.

Ромуло Алвес Нобре («КПРФ» / Росія) допоміг Росії потрапити на Кубок світу (голи проти Азербайджану та Хорватії), а своїй команді «КПРФ» вперше виграти чемпіонат Росії. Він також забив «Барселоні» в півфіналі футзальної Ліги чемпіонів і у підсумку виборов третє місце в Європі.

Ліві вінгери

Хоссейн Тайєбі («Бенфіка» / Іран)
перейшов до португальського гранда «Бенфіка» після успішного здобуття чергового титулу з «Кайратом» (Алмати) в Казахстані. Зараз він сприяє успіху своєї команди, забивши вже шість голів.

Леандро Куццоліно («Леванте» / «Пезаро Італсервіс Кальчо А5» / Аргентина) на початку цього року допоміг своїй колишній команді «Леванте» вибити «Барсу» з плей-офф ЛНФС. Пізніше він допоміг своїй національній збірній пройти кваліфікаційний турнір Кубку світу в Південній Америці, а тепер продовжує демонструвати свою хорошу форму в «Пезаро».
 

Леонардо Каетано Сілва «Леозіньо» («Магнус Футзал» / Бразилія) нещодавно був обраний найкращим лівим вінгером у бразильській LNF. У 20 іграх ліги з «Магнусом» цього сезону Леозіньо не знав поразок і виграв фінал ліги, маючи вісім голів на рахунку. Він також забив за Бразилію в південноамериканському кваліфікаційному турнірі до Кубку світу.

Марко Пршич («FON» / Сербія) входить до складу однієї із найкращих команд Сербії. Його п’ять голів за збірну Сербії протягом кваліфікаційних груп та плей-оф були безцінними, оскільки Сербія вийшла на Кубок світу вибивши Фінляндію. У цій дуелі Пршич також був ключовою фігурою.

Рафа Сантос («Нагоя» / «Ель-Посо» / Бразилія) виграв титул чемпіона Японії з «Нагоєю» на початку цього року. Він також був обраний до складу футзальної збірної року в Японії. Потім він перейшов у «Ель-Посо Мурсію», де вже забив шість голів у цьогорічній кампанії.
 

Рікардо Філіпе да Сілва Брага «Рікардінью» («Мовістар Інтер» / «ACCS» / Португалія) один із тих універсальних гравців, які можуть грати на будь-якій позиції. Після здобуття чергового титулу іспанського чемпіонату з «Інтером», португальський маестро відправився до французького гіганта «ACCS», де він ще не програвав матчі. У процесі він забив п’ять голів, поділився безцінними порадами і допоміг Португалії напряму вийти на Кубок світу з футзалу.

Праві вінгери

Константіно Гільєрмо «Вапоракі» Тельо («Бока Хуніорс» / Аргентина)
був одним із провідних аргентинських гравців у кваліфікаційному турнірі Кубку світу, який «Футзальні гаучос» виграли після перемоги над господарями бразильцями у фіналі 3:1, а Вапоракі забив один гол (четвертий на турнірі).

Дієго Дзуффо («Барселона» / Бразилія) – гравець збірної Бразилії, який виступає за «Барсу». Він забив гол у фіналі Ліги чемпіонів проти «Ель-Посо», виграв Кубок Іспанії та пройшов кваліфікацію з Бразилією на Кубок світу 2021 року. У поточній кампанії LNFS він забив чотири голи.

Фабрісіо Бастезіні «Гадейя» («Мовістар Інтер» / «Кайрат» / Бразилія) гравець збірної Бразилії, який виграв чемпіонат Іспанії разом з «Мовістар Інтером». Гадейя також був провідним бомбардиром (8 голів) кваліфікаційного турніру Кбку світу 2021 (Бразилія програла у фіналі Аргентині).
 

Хуан Гомес Салас «Чоло» («Ель-Посо» / Парагвай), відомий парагвайський гравець збірної, який зіграв у фіналі Ліги чемпіонів з «Ель-Посо Мурсією» (програв «Барселоні») і вийшов на Кубок світу з Парагваєм, перемігши Колумбію, Перу та Еквадор.

Серхіо Лозано («Барселона» / Іспанія) ще один правий вінгер «Барси» у цьому списку. Лозано привів «Барселону» до європейського тріумфу (забивав у півфіналі), Кубку Іспанії та пройшов кваліфікацію на Кубок світу з футзалу (двічі забив Україні в елітному раунді).

Янар Асадов («КПРФ» / Росія) надзвичайно талановитий молодий дриблер, який зіграв значну роль на шляху «КПРФ» до російського чемпіонства і третього місця в Європі (Асадов забив у півфіналі та поєдинку за третє місце). Також він пройшов кваліфікацію на Кубок світу з Росією.

Нападники

Карлос Вагнер Гуларте Фільо «Феррао» («Барселона» / Бразилія) є, був і буде ключовою фігурою у збірній Бразилії, що він довів і цього року. На додачу до цього, він був однією із провідних фігур у боротьбі «Барселони» за титул Ліги чемпіонів цього року, забивши гол, пенальті та виконавши гольову передачу. Він продовжує залишатися домінуючою фігурою «Барси» в LNFS.

Крістіан Борруто («Пезаро Італсервіс Кальчо а5» / Аргентина) був домінатором на початку року в «Італсервіс Пезаро» і ключовою фігурою в їхньому успіху до того, як змагання було зупинено. Він продовжив показувати свою чудову форму, вигравши південноамериканський кваліфікаційний турнір до Кубка світу, в якому Аргентина виграла фінал проти Бразилії. Борутто продовжує демонструвати свою чудову форму і цього сезону в Італії.
 

Дейвес Мораес («Корінтіанс» / Бразилія) проводить блискучий сезон з бразильським гігантом «Корінтіансом». Привівши їх раніше до перемоги в Суперкубку, він став фіналістом LNF, де забив гол у першому матчі. Загалом у цьому сезоні Дейвес записав на свій рахунок вражаючі 14 голів.
 

Хав'єр Гарсія Морено «Чіно» («Вальдепеньяс» / Іспанія) на початку цього року допоміг своїй команді дійти до фіналу чемпіонату Іспанії, оскільки він зіграв важливу роль у цьому успіху. Цього сезону він має у своєму активі 10 голів в 11 матчів, які він зіграв, і забив Бразилії в недавньому товариському матчі. Має сильні індивідуальні якості.

Жан П'єр Жізел Коста «Піто» («Мовістар Інтер» / Бразилія) ще один гравець бразильської збірної, який цього року досягнув великого індивідуального успіху, допомігши своїй збірній вийти у фінал південноамериканського кваліфікаційного турніру до Кубку світу та забивши гол у фіналі. Він також є ключовою фігурою в системі «Інтера», де забив п'ять голів у цьогорічній кампанії.

Рауль Гомес («КПРФ» / Іспанія) – іспанський збірник, відіграв важливу роль в історичному успіху «КПРФ» в Росії. Потім він зіграв важливу роль у турнірі фіналу чотирьох Ліги чемпіонів з футзалу та продовжує дивуватися своїми виступам у Росії та збірній Іспанії.

Тренери
 

Андреу Плаза («Барселона» / Іспанія). Головний тренер «Барси» привів 2020 року футзальну «блауграну» до двох титулів - він виграв Лігу чемпіонів УЄФА та Кубок Іспанії. Для ідеального року забракло перемоги в чемпіонаті Іспанії (програв у чвертьфіналі).

Фредді Гонсалес (Збірна Венесуели / Венесуела) привів Венесуелу до першої в її історії валіфікації на Кубок світу. Після поразки від Аргентини Венесуела перемогла Болівію (3:0), Уругвай (5:1) і Чилі (3:2) у кваліфікації Кубка світу та забезпечила собі історичний результат.

Горан Іванчич (Збірна Сербії / Сербія). Наставник збірної Сербії, який очолював свою команду та пройшов кваліфікацію на другий Кубок світу в її історії. Сербія перемогла Україну та Францію в кваліфікаційному етапі елітного раунду, а Фінляндію з сумарним рахунком 6:5 в плей-офф.

Хішам Дгіг (Збірна Марокко / Марокко) привів Марокко до третьоїпоспіль кваліфікації на Кубок світу. На початку року Марокко в домінуючому стилі виграв Кубок африканських націй із вражаючою різницею голів 24-1. Через кілька тижнів Марокко з великою перевагою виграв міжнародний турнір FutsalWeek.
 

Рікардо Ді Ізеппе «Рікардінью» («Магнус» / Бразилія). Тренер чемпіона Бразилії «Магнуса (Сорокаба). У 20 матчах ліги 2020 року «Магнус» здобув 17 перемог та 3 нічиї. Рікардінью також був визнаний найкращим тренером бразильського чемпіонату.

Томаш Нойманн (Збірна Чехії / Чехія) в елітному раунді привів Чехію до перемог над Словенією 3:1 та Румунією 4:0. У ролі аутсайдера вони перемогли Хорватію після двох нічиїх 2:2, включаючи серію пенальті, і сенсаційно пройшли кваліфікацію на Кубок світу.

Почесні згадки

Як і в кожному подібному списку і змаганнях, завжди є чимало гравців (і тренерів!), які заслуговують того, щоб потрапити до списку претендентів на нагороди. Але, з якихось причин, вони не туди не потрапили. Те ж саме стосується і нагород FutsalFeed's Best Futsal Team 2020 Awards.

Згадані тут гравці і тренери потрапили в короткі списки деяких наших експертів та редакції, але з тих чи інших причин їх довелося виключити. Це не для того, щоб щось забрати у них, а для того, щоб дати їм визнання за фантастичний футзальний рік, який вони провели. Це подяка їм за те, що вони подарували нам приємні та незабутні моменти футзалу за рік, який був одним із найскладніших за довгий час для всіх у світі ми хотіли б включити їх у наші почесні згадки та побажати їх побачити наступного року ще один чудовий (а то й краще!) футзальний рік!

Почесні згадки упорядковані за алфавітом: Алан «Бранді» Куасніку, Алекс Родріго да Сілва «Мерлім», Андре Енрікес Нуньєс Коельо, Артем Ніязов, Артур Гільєрме де Соуза Фортунато, Айяла Гарі, Бруно Александр Діас Коельо, Карлос Еспіндола, Карлос Санс, Даріо Маріновіч, Даніель Салдісе Мартінікорена, Дієго Сімоні Кавінато, Драган Томіч, Еделсон Робсон дос Сантос «Робіньо», Едер Ферміно Ліма, Елісандро Тейшейра Гомес, Фабіо Сесіліо, Феліпе Парадінскі, Фернандо Алберто дос Сантос Кардинал, Фітс, Франсіско Хав'єр Солано Леон, Іван Чішкала, Хесус Назарет Айкардо, Хесус Віамонте, Йован Лазаревич, Юха-Матті Саволяйнен, Юкка Кютеля, Крістіан Чуєц, Лукас Мартін Тріподі, Марсель де Мендонса Маркес, Марсело Хіменес, Міхал Голи, Начо Сальгес, Микола Тимофійович Антошкін, Пану Аутіо, Рафаел Кацутоші Хенмі, Сантьяго Пабло Базіле, Суфіан Ель Массар, Тайнан Да Сілва Рего, Тьяго Філіпе Алвес Бріто, Томаш Драховскі.

Тренери: Карлос Чілаверт, Дієго Густоцці, Маркіньос Шаав'єр, Міко Мартіч.
 
ПРОГОЛОСУВАТИ МОЖНА ТУТ

За матеріалами futsalfeed.com

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.