ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку ХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили ОдесскаяCергей Бутено признан лучшим тренером Одесской областиУкраинаСергей Журба: «Побывать на награждении и получить приз дорогого стоит»ВетераныЗіркові баталії та діти проти казки - футзальний подарунок волинянам на Новий рікДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4 тур. 2004/05 г.р.: впереди "Спартак"-2004ДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4-й тур. 2006/07 г.р.: лидеров трое...Дети "ДЮСШ" смт. Маньківка - володар "Кубку Ковпака" серед футзалістів 2003-04 р.н.Хмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 8 ВинницкаяВінниця: футбольний тиждень 224КиевВторая лига Киева. Очередной «технарь» для «Укрмагнезита», «Гефест» бодается против «Linevich Group» и крупная победа «Эвереста»ДонецкаяДонецкая область. Ветераны завершили футзальный сезонКиевПервая лига Киева. «Атлетик» заканчивает год без поражений, «Банкиры» забивают восемь голов, а Крошан побеждает «Конструктив»КиевКиев. Первая лига. 7-й тур. ОбзорыЧеркассыСимволічна збірна 4-го туру чемпіонату Черкаської області (усі ліги)СумыСуми: лідер вперше втрачає очки

Волинь: кому канікули, а кому робота над помилками



Матчами 4-го туру завершилася перша частина Регулярної першості в рамках 9-го Чемпіонату Волині серед чоловіків. З 26 грудня стартувала трансферна кампанія, що має допомогти клубам остаточно визначитися з виконавцями на заключну частину першості, матчі плей-офф та кубкові поєдинки.

Новорічно-різдвяна пауза допоможе керівникам клубів проаналізувати власні результати у чемпіонських перегонах та зробити висновки щодо комплектації команд. Навіть лідерам ліг є над чим попрацювати на теоретичному етапі підготовки до вирішальних поєдинків.
Нагадаємо, що футзальні битви продовжаться матчами 1/8-ї фіналу Кубків Волині, АМФВ, Прогресу та Мрії. Аби команди після відпочинку та застільних навантажень згадали про футзал та налаштувалися на фінальний відрізок чемпіонату.

А минулих вихідних боротьба за позиції в турнірних таблицях розгорнулася не на жарт. Сенсацій та несподіванок було не мало. Звісно, що і вболівальникам нудьгувати не довелося. Навіть у поєдинку Суперліги між «Торпедо» та «Вотрансом» рахунок 0:6 на користь підопічних Юрія Волошина не повинен вводити в оману тих, хто не бачив гри на власні очі. Залікові бали нікому не даються легко, адже тотальної переваги жоден із суперників не має апріорі.

Ковельські команди свої домашні матчі із-за накладок із місцевим залом зіграли у Луцьку. І зіграли доволі вдало, отримавши синхронні перемоги. Хоча в обох випадках отримали гідний «бій» від своїх опонентів. «Вілія» заставила понервувати «Шанс-Авто» 2:4, котрий вимушений був докласти серйозних зусиль для досягнення позитивного результату. Так само «Ковель-Волинь» лише після перерви зміг зломити опір «ЛСТМ», котрий в першому таймі цілком справедливо відіграв на бойову нічию.

Прикрасою ігрового дня став центральний матч туру «Волиньагротех» - «Надія», в якому до останніх секунд не можна було назвати переможця. Підсумковий нічийний результат став цифровим відбитком подій, що вирували на майданчику СК «Арена Спорт» вечірньої пори у суботу. Глядачі оплесками привітали учасників протистояння, котрі подарували їм цікавий футзальний трилер з чотирма голами порівну на двох.

У Вищій лізі «Агропродукт» не зумів скористатися нічийною осічкою партнерів за лідерством із команди «ПАККО», котра розписала з млинівською «Вікторією» багату на голи «нічийку» - 4:4. Більше того, горохівські футзалісти отримали, як виразився гравець команди Петро Назарук, свій «мішок» голів 5:10 та втратили лідируючі позиції. А все завдяки грі суперника, котрий до звітного туру зірок з небес не хапав. Клуб «Екоресурси Волинь» на повну «відігрався» на супернику за невдачі у минулих поєдинках.

Друга «Надія», перегравши «Нову лінію», суттєво зміцнила позицію у боротьбі за першу сходинку в турнірній таблиці. А горохівський «Кураж» не тільки спас гру в протистоянні з луцькою «Вікторією», котра довгий час вела у рахунку та в підсумку поступилася 6:7, але й покращав становище у «турнірці». Результати непередбачувані, а від тоді вся боротьба попереду.

Найпотужніші пертурбації відбулися в Першій лізі, де одноосібним лідером після перемоги над непоступливими «ДжеРостом» став луцький клуб «Динамо», котрий має стовідсотковий результат після чотирьох матчів «регулярки». Хоча перемога над хлопцями з Львівської далася дуже важко. Двоє конкурентів динамівців синхронно оступилися в звітному турі – «Теремно-Хліб» попав під розлючений стартовими невдачами «Атлетику», а «Олімпія» з Княгининку поступилася «Мідасу». А найцікавішим і непередбачуваним вийшов поєдинок між командами-аутсайдерами «Камаз-Агро» та «Бренд-Груп». Номінальний фаворит протистояння луцький «Бренд» тактично програв знекровленому супернику з Острожця, що відбилося у рахунку 2:4. Загалом турнірна ситуація в лізі стає дедалі цікавіша, а до розв’язки ще три тури.

Незважаючи на перші очкові втрати після нічиєї з «Агроматом», луцький «Авангард 040» зберіг лідерство у Другій лізі. Конкуренти ж здобули чергові перемоги та скоротили відставання до одного залікового балу. Луцька «Стелла», ФК «Зимне» та «Володимирівка» у своїх матчах 4-го туру здобули перемоги і в будь-якому випадку поборються за кращі позиції перед стадією плей-офф.

Третя ліга в номінації «сенсації туру» не стала відставати від своїх «старших» товаришів. Не встигли лідери з «Олики» втратити очки у матчі з «Рятівником», як невдача спіткала і міцний «Нововолинськ ТТІ», котрий в драматичному поєдинку поступився досвідченому «Метеору». Поразками лідерів скористалися хлопці з команди «Топільно» і на канікули пішли на чолі турнірної таблиці.

У футзалі рахунок 0:0 не самий розповсюджений, але у матчі Четвертої ліги «Бережанка» - «Юність» Млинів в протоколі проставлені саме ці цифри. Бойова нічия опонентів дозволила луцькому клубу «Забіяка» відірватися від переслідувачів на два очки і цим гандикапом відправився на канікулярний перепочинок. Поки що без очок залишаються «Луцьктепло» та цуманський «Атлетік», котрим пауза у чемпі має піти на користь.

У П’ятій лізі в бойовій нічийній (3:3) «зарубі» ФК «Луцьк» - «Колос-2» господарі змогли закрити нуль в рубриці «очки». А в протистоянні прямих конкурентів за першу позицію між «Любартом» та «Юністю» з Переспи не обійшлося без скандалу. Картки, емоції, заяви, а в підсумку передноворічне засідання КДК. Такий собі передноворічний батл, в якому «Юність» забила вдвічі більше за суперника та зберегла лідерство у компанії з спокійним та врівноваженим клубом «Фіміам», в якого варто повчитися поведінці на майданчику навіть командам з вищих дивізіонів.

Цифрова гармонія в Шостій лізі збережеться до середини січня. Безумовний лідер «West Side» продовжив штампувати крупні перемоги, а не менш англійський за назвою «Tatrafan Film» поки що лишається без залікових балів.

Джерело - 
amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.