Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіЖенский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»ИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»ИспанияФабио: «Думаю, я был прав, когда перешел в такой клуб, как «Пальма»ПортугалияХоссейн Тайеби: «Очень рад присоединиться к «Бенфике»РоссияВ протесте отказать! Виноват не нарушитель, а пострадавший...ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»

Юнацька Екстра-ліга (U-17). Збірна Харківської чи Івано-Франківської області стане восьмим учасником

19 березня, практично одразу після семінару для тренерів дитячо-юнацьких футзальних команд, на якому проходила презентація нового сезону, відбулось засідання Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ.

 

Під час цього засідання були обговорені деякі моменти стосовно плана-календаря змагань у сезоні 2019/2020 р. р. Окрім того, були розглянуті організаційні моменти щодо старту Юнацької Екстра-ліги (U-17). Зокрема, стало офіційно відомо, що у новому сезоні ЮЕЛ візьмуть участь вісім команд. Це Академія НФК «Ураган» (Івано-Франківськ), «Іллічівець-ДЮСШ» (Чорноморськ-Роздільна), КІВС «Енергія» (Львів), «Кардинал-ДЮСШ № 4» (Рівне), збірна Харківської області, «Футзал-Дніпро» (Дніпро) та два дебютанти – МФК «Вінниця» (Вінниця) та ДЮСШ (Авдіївка). Остання команда, враховуючи те, що базується у прифронтовій зоні, гратиме свої домашні матчі у Слов’янську та буде фактично фарм-клубом краматорського «Авангарда».

При цьому також варто зазначити, що у збірної Харківської області може бути інша назва. Є такий варіант, що Харків буде представлений командою ДЮСШ «Хвиля», адже саме її вихованці складають основу збірної Харківської області. До того ж, стало відомо про те, що харківська команда має деякі питання щодо фінансування. Проте, є інформація, що ці питання будуть вирішені, тому колектив зі Слобожанщини (поки що як збірна Харківської області) буде учасником ЮЕЛ. Також була розглянута пропозиція щодо вступу до ЮЕЛ дев’ятої команди, яка представлятиме Івано-Франківськ. Зваживши на всі аргументи, керівництвом Комітету було рекомендовано представникам цієї команди (вона планує називатись або «Віза-Вторма», або збірна Івано-Франківської області) час на остаточне вирішення організаційних питань. Якщо станеться така ситуація, що команда з Харкова не зможе заявитись у сезон, то її місце може посісти команда з Івано-Франківська. Якщо ж колектив зі Слобожанщини заявиться в ЮЕЛ, то друга команда з Івано-Франківська, скоріше за все, розпочне сезон у Першій лізі.

Після вирішення всіх організаційних питань щодо нового сезону в Юнацькій Екстра-лізі (U-17), було проведення жеребкування першого туру нового чемпіонату ЮЕЛ. І одразу жереб звів двох дебютантів чемпіонату, а також срібного та бронзового призерів минулого сезону. Пропонуємо ознайомитися з результатами жеребкування стартового туру.

«Футзал-Дніпро» – КІВС «Енергія»
ДЮСШ Авдіївка – МФК «Вінниця»
Збірна Харківської області – «Ураган»
«Кардинал-ДЮСШ № 4» – «Іллічівець-ДЮСШ»

Зазначимо, що на момент старту нового сезону в Юнацькій Екстра-лізі «Ураган», «Іллічівець-ДЮСШ» та МФК «Вінниця» будуть задіяні у великому футболі. Тому, поєдинки першого туру з їх участю будуть перенесені на резервні дні. Це означає, що у базовий день першого туру ЮЕЛ буде зіграно лише одне протистояння: «Футзал-Дніпро» прийматиме КІВС «Енергію».

Формат змагань залишається незмінним: спарені матчі за системою «дім-виїзд». У випадку нічиєї переможець визначається у серії пенальті.

Також на засіданні Комітету був представлений макет офіційного сайту Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ, де буде висвітлюватися уся інформація про дитячо-юнацькі футзальні турніри в Україні, які проводитимуться під егідою Асоціації футзалу України. Окрім того, був представлений макет нового логотипу Комітету та всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань з футзалу. Офіційна інформація про це з’явиться трохи згодом.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.