ФранцияПьер Жаки: «Сборная U21 – это вестибюль главной сборной»КазахстанФернандиньо: «Мои личные цели и задачи «Кайрата» совпадают – везде быть лучше всех!»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21: «Продексім» прийме чемпіона Північної ІрландіїЛитваКирилл Красий: «Нас ждет очень насыщенный сезон»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 8. Кто остановит Артема Рося?Экстра-лигаСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 5КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 2. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 5. LIVE!РоссияСборная России готовится к квалификации ЕВРО-2022ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 6-го тураИспанияИспания – Португалия: Феде Видаль сделал выборСборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі проти УгорщиниПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 9. «Рубка» в Гливице и «камбэк» в КатовицеБеларусьДмитро Камеко: «Безумовно, я найкрасивіший тренер чемпіонату Білорусі»Таджикистан«Сипар» – чемпион Таджикистана-2020ИталияИталия-2020/21. Серия А. Тур 3. «Авеллино» останавливает «хорватскую» «Мантую»ИспанияИспания-2020/21. Тур 6. Три переноса и единственная победа хозяевЭкстра-лигаІвано-франківський «Ураган» святкує 18-річчя клубуЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 10 тур. Важкий тур для лідерівЭстония«Виймси ФК СМСРаха» – обладатель Суперкубка Эстонии-2020

Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»

Керманич дублюючого складу "Урагану" розповів про підготовку команди до нового сезону


Головний тренер «Урагану-2-КФВ» Юрій Іванишин у розмові із клубною пресслужбою розповів про підготовку до нового сезону та дебютний тріумф у рівненському турнірі.

 Як оціниш дебютний турнір під твоїм керівництвом?
 Про такий дебют можна тільки мріяти. Перша гра  перемога, перший турнір – трофей. Проте хочеться подякувати керівництву, гравцям, всьому тренерському та лікарському штабу, які  доклали всіх зусиль, щоб здобути цю маленьку перемогу, це наша спільна робота. Окремі слова подяки нашим родинам, друзям та всім вболівальникам. Ваша підтримка була відчутна. А ми рухаємося далі.

 З якими завданнями вирушали до Рівного?
 У Рівному на нас очікувала своєрідна «контрольна робота». Ми працювали вдома близько місяця. Рваний був графік у зв’язку із пандемією, яка не давала нам спокійно працювати довгий час. Більше як пів команди, останній раз отримували ігрову практику ще пів року тому. Тож до Рівного вирушали з головним завданням – отримання ігрової практики. А вже безпосередньо під час турніру хотіли побачити наші четвірки у справі, переглянути новачків команди, наші дії під час стандартів, гри в атаці, в обороні тощо. 

Вважаю, що не зважаючи на наш результат на турнірі, ми виконали всі завдання. Зараз детально розбираємо кожну гру та згодом поставимо кожному гравцю оцінку за «контрольну роботу».

 Чи задоволеною грою, яку показали хлопці у протистоянні з досвідченими суперниками?
 Враховуючи брак ігрової практики гравців, можна сказати, що ми задоволені грою гравців у цих матчах, тому, що шальки терезів позитивних дій переважали над негативними. Проте, повторюся, ми отримали великий об’єм матеріалу для опрацювання.

 На майданчику у Рівному вперше з'явився Владислав Завертаний, який пропустив більше півроку. Як оціниш його кондиції?
 Влад дуже хороший футзаліст. Турнір відіграв на хорошому рівні, проте, він зараз тільки набирає свою найкращу форму.

 Фінальний матч став окрасою всього турніру, адже "драконам" вдалось продемонструвати характер і на "жилах" вирвати перемогу. Поділись, як налаштовував команду у перерві фінального матчу.
 Справді фінальний матч вийшов надзвичайно цікавим для уболівальників, де було багато голів, фолів та емоцій. Зайшовши у роздягальню, ніхто не робив паніки. Хлопці добре грали, створювали багато гольових моментів, проте і припустилися не мало помилок біля своїх воріт. Ми сказали гравцям, щоб продовжували дотримуватися нашої установки, проте, щоб переломити хід гри, потрібно буде удвічі більше додати при відборі м’яча, мінімізувати помилки біля своїх воріт, ну і в свою чергу відповідальніше віднестися до реалізації своїх моментів.

 Які подальші плани на підготовку команди?
 Наразі ми продовжуємо активний тренувальний процес і готуємося до наступного передсезонного турніру, який відбудеться або у Львові або у Луцьку.

 Чи вже відомо, в яких турнірах команда виступатиме в поточному сезоні?
 «Ураган-2-КФВ» продовжить виступи у Кубку України та Першій лізі, в якій наразі підтвердили свою участь 9 команд, а сам сезон розпочнеться наприкінці жовтня.

Джерело  Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.