БеларусьАлександр Даниленко: «У «Форте» очень преданные болельщики»Экстра-лигаЗаколдованный Львов: "Продэксим" в гостях проиграл "Энергии"Юношеский футзалОприлюднено перелік гравців, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборіКиевТарас Самборський: «Виграли чемпіонат світу завдяки командній грі, навички якої шліфували у Київській футзальній лізі»БеларусьБеларусь. Победа БЧ, неудача «Витэна», покер Михаила Грицыны и хет-трик Дениса МазногоЭкстра-лигаПетра Шотурму визнано найкращим футзалістом 2018 рокуЧехия«Спарта» выходит в финал плей-оффЖенский футзалЮлія Дударчук покидає полтавську команду «ПЗМС»РумынияРумыния. Финал. Две победы «Империал Вет»ПортугалияДиего Ронкальо: «Мы могли бы выиграть Лигу чемпионов»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Другий етап. 6-й тур. Прогноз від Дмитра СорокінаПервая лига «Ураган-2-КФВ» – бронзовий призер Першої лігиКазахстанИгрок сборной Азербайджана перебирается в чемпионат ОАЭИталияИталия. «Наполи» сравнивает счет в серии, «Пезаро» – в шаге от финала плей-оффФутзал в миреМежконтинентальный кубок-2019: определились участникиПервая лига Первая лига. Серия за 3 место. 2 матч. LIVE!ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы вторых матчей 1/4 финала плей-оффИспанияДиего Зуффо («Барса Ласса»). Лучшие моментыПольшаПольша. Экстракласа. 25 тур. «Торунь» берет «серебро» БеларусьБеларусь-2018/19. 30 тур. Голы украинских бомбардиров

Збірна України завершила нічиєю перший поєдинок з Францією

Підопічні Олександра Косенка не втримали зароблену перевагу на початку другого тайму та розписали мирову з командою П’єра Джекі.


Photo FF par Alexandre Montois

Активніше поєдинок розпочали «жовто-сині». Вже на 3-ій хвилині міг забивати Шотурма, але пробив повз ворота. Один з небагатьох моментів господарів на 5-ій хвилині створив Ландрі Н’Гала. Литвиненку так само не довелося вступати у гру.

Впродовж сьомої хвилини українці втратили ще дві чудових нагоди, аби відзначитися. Капітан французької команди Джамель Харун спочатку потягнув постріл Журби після розіграшу штрафного, а вже за кілька миттєвостей був безсилим після удару Білоцерківця. На допомогу кіперу господарів прийшла поперечина.

У другій половині тайму нашій команді не вдалося втілити у взяття воріт ще низку нагод. Двічі міг відзначатися Грицина. І якщо спочатку Микола не поцілив у площину воріт, то після удару зльоту від гравця «Сталіци» команду П’єра Джекі від неминучого голу знову врятував Харун.

Дмитро Литвиненко особливої роботи у стартовій двадцятихвилинці не мав. Однак, за дві хвилини до її завершення Сід Бельхадж втратив стовідсоткову нагоду, щоб вивести свою збірну вперед, не зумівши замкнути простріл на дальній стійці. Зрештою, у першому таймі глядачі на арені «Стаб Велодром» у місті Рубе голів не побачили.

Другий тайм доволі активно розпочали господарі. Знову нагоду для себе отримав Ландрі Н’гала. Після невдалого розіграшу ауту нашою збірною, гравець французької збірної втік віч-на віч з Литвиненком, але пробив повз ворота.

Натомість, у наступній атаці вдалося відзначитися українцям. Олександр Педяш пробив по воротах Джамеля Харуна, а останній не зміг втримати м’яч у своїх руках, закинувши його у власні ворота – 0:1.

Після пропущеного м’яча французи не мали інших варіантів як тиснути на ворота нашої збірної. Спочатку Де Са Андраде, а потім той-таки Н’Гала змусили Литвиненка забути про доволі спокійний перший тайм, завдавши потужних ударів по його володіннях. Представник чеського «ЕРА-ПАКа» проявив себе найкращим чином. Втім, за 10 хвилин до завершення поєдинку капітан нашої збірної зазнав прикрої травми і його місце у воротах посів Кирило Ципун.

Фрацузи почали пресингувати «жовто-синіх» значно вище і коли цей тиск вдавалося долати, у нашої збірної виходили непогані контратаки. Під час однієї з них вкотре нагоду, аби відзначитися отримав Шотурма. Харун знову відвів небезпеку від власних воріт.

На 33-ій хвилині нагоду встановити статус-кво отримали фрацузи. Після затяжної атаки удару по воротах Ципуна завдав Абдессамад Мохамед. Кирило свої володіння врятував.

Втім, менш, ніж за 60 секунд підопічні П’єра Джекі таки досягли свого. Точним пострілом у дальній кут відзначився Суель Мухудін – 1:1.

Фактично у наступній атаці шанс на гол отримала збірна України. Харун помилився вдруге у зустрічі, зігравши руками за межами штрафного майданчика. Стандарт виконав Шотурма, але у площину воріт не влучив.

Ще одну нагоду для голу не зміг реалізувати Легендзевич. Після подачі з флангу Олег намагався головою переправити м’яч у кут воріт. Так само неточно.

Наприкінці поєдинку декілька нагод, щоб все ж вирвати вікторію мали господарі. Суель Мухудін потужним пострілом перевірив на міцність поперечку воріт нашої збірної, а з ударом Аздіна Айгуна впорався Ципун.

Тож, підсумком протистояння стала нічия з результатом 1:1. Вже завтра о 20:30 за Києвом обидві збірні проведуть повторний поєдинок.

Франція – Україна – 1:1 (0:0)

Франція:
Харун, Бельхадж, Айгун, Мохаммед, Мухудін – Дуро, Кебе, Рамірез, Де Са Андраде, Н’Гала, Алла, Грассо, Лутін, Сумаре

Україна: Литвиненко, Сорокін, Журба, Білоцерківець, Єрьомін – Ципун, Легендзевич, Радевич, Микитюк, Грицина, Фаренюк, Корсун, Педяш, Шотурма

Голи: Харун (25, АГ), Мухудін (34)
Попередження: Бельхадж (24), Харун (35)

Олександр Косенко, головний тренер збірної України:

– Вважаю, що підсумок матчу є закономірним. Свої моменти мали як одна, так і інша збірні. Втім, реалізувати велику частину з них не зуміли як ми, так і вони, забивши по одному голу.

–​ Чи не здається Вам, що після перерви господарі значно додали у своїй грі, фактично нічого не створивши у першій половині зустрічі?   

– Згоден з цим твердженням. У першому таймі ми мали повну перевагу. Впродовж другої двадцятихвилинки гра вирівнялася і моменти виникали біля володінь обидвох голкіперів. Важко сказати, хто їх створив більше. Щодо контролю м’яча, то за цим показником суперник нас переважав. Дійсно, команда серйозно додала у другій половині.

–​ У другій двадцятихвилинці суперник почав застосовувати тактику високого пресингу. Це стало для Вас певною несподіванкою?

– Не сказав би що надто високого. Дійсно, почали нас зустрічати ближче до воріт, ніж у першому таймі. Знову ж таки, певні компоненти гри у нас виходили, деякі – ні.

–​ У сьогоднішньому матчі зазнав пошкодження Дмитро Литвиненко. Чи знаєте, наскільки серйозною є його травма?

– Його м’язи звела судома. Лікарі збірної працюватимуть з ним. Сподіваюся, що травма не є серйозною.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.