Футзал в миреАлександр Соколов – новый главный тренер МФК «Аят»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!ИспанияМатеус Преа: «Мне было бы очень интересно снова встретиться с командой из Казахстана»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 4. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!ВенгрияВолодимир Колок: «Треба навчитись вірити й чекати результату, адже він не приходить швидко»ФранцияФранция-2020/21. Тур 2. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!МолдоваКристиан Малышенко: «Никто не давал нам ни единого шанса, когда мы отправились во Францию»Лига чемпионов УЕФАСтало известно расписание финала четырех Лиги чемпионов УЕФА 2020/21Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»КазахстанБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. Анонс матчів суботиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»

Футбольний Тиждень 278 від 10.01.2018

Доброго дня, шановні вболівальники та футболісти! Тривають Новорічні Свята, а разом з ними продовжуються футбольні канікули. Тому сьогодні в нас передача присвячена підбиттю проміжних підсумків футзальних турнірів.

1. Аналіз виступів ФК «Вінниці» в Першій Групі другої ліги всеукраїнського чемпіонату з футзалу.

Після першого кола вінничани мають у своєму активі три перемоги та одну поразку, яку вони отримали від своїх земляків з Енергетика в міському дербі. Перемогли відповідно вони Нову Ушицю, Новодністровськ та Дунаївці. Майже всі матчі Вінниці були драматичними та з цікавою розв’язкою. Що ж до турнірної таблиці, то лідирує наразі Енергетик, який має 9 пунктів та гру в запасі. На другому місці ФК «Вінниця» також з дев’ятьма очками, але з повністю закритим першим колом. Третє та Четверте місце відповідно тримає Нова Ушиця та Новодністровськ, останні без жодного заробленого очка йдуть Дунаївці. І ми з нетерпінням чекаємо наступних ігор для того, щоб дізнатися нарешті розв’язку сюжетної лінії цієї групи.

2. М
іський чемпіонат з футзалу

Що ж, тепер потрібно сказати кілька слів щодо нашого міського чемпіонату з футзалу, адже вже зовсім скоро команди знову вийдуть на паркет для того, щоб продовжити боротьбу за медалі та місця на п’єдесталі пошани. Розпочнемо з проміжних результатів Вищої Ліги. Сюжет по вишці…. Перейдемо до аналізу Першої Ліги. Тут на золотому місці наразі розташувався другий склад Володимира з феноменальним результатом у 21 пункт, другі наразі УЮТ з Турбова у них 16 очок, на третьому місці Арена з 13тьма заліковими, четверте, п’яте та шосте місце з дванадцятьма очками мають відповідно Візит, Зерносвіт та Яско. В Другій Лізі пальму першості тримає Інтер+, в них 18 кровно зароблених, 15 же очок в ВМВПУ, які розташувалися на другій позиції, третіми йдуть Сутиски в них на один пункт менше, четверте та п’яте місце тримають Кармен та Козак +, в них по 12 залікових. Третя Ліга має одноосібного лідера в ролі Евертона, другими йде тульчинський Патріот, Щітки та Файт відповідно розташувалися на третьому та четвертому місцях і мають всього одне очко різниці між собою 5те, 6те місця у Планети Права та Хіміка, також вони мають по 10 пунктів в активі. Проміжним лідером Четвертої ліги являється МФК «Блохіна та Біланова», друге місце за КіПішем, третє тримає Стелс, четвірку замикає Стайл Відео, а п’ятим йде Прогрес+.

Також не забуваємо, що 12-13 січня на території стадіону 35 школи пройде щорічний зимовий чемпіонат з великого футболу, якщо ваша команда ще не подала заявку – поспішайте, ви ще маєте шанс застрибнути в останній вагон цього турніру! Також в січні наше місто прийде проміжні зональні чемпіонати з футзалу серед юнаків в вікових категоріях Ю-11 та Ю-13. Тому січень буде дуже цікавим та багатим на спортивні події!

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.