Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Черкаси приймуть Матч зірок-2021Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світіПортугалияИберийское «классико» состоится в декабреЭкстра-лигаМатч «ДЕ ТРЕЙДИНГ» – «Ураган» перенесено на наступний рікЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 1 тур. Від 10 і скромний «Будстар-НПУ»БразилияГабриэль Лима: «Футзальный ЕВРО на 100 процентов лучше, чем чемпионат мира по футзалу»РоссияСуперлига-2021/22. Тур 5. Соколиная охота удалась в УхтеЯпонияКеничиро Когуре – новый главный тренер сборной ЯпонииРоссияЛучшие клубы в мировом футзалеБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 9. Лидеры уходят в отрыв

Максим Павленко: «Написали листа від імені клубу з проханням перенести Фінал чотирьох Кубка України»

Головний тренер НФК "Ураган" Максим Павленко розповів про відновлення тренувань та поділився планами команди на підготовку до нового змагального сезону.


 Максиме Михайловичу, розкажіть про стан справ у команді.
 В середу гравці основної та дублюючої команд пройшли повторне ПЛР-тестування. А вже вчора ми відновили командні тренування  до них допущено гравців "основи", в яких не виявили вірус під час повторних тестів. Так само разом з нами займаються і гравці "Урагану-2-КФВ" тести яких показали негативні результати.

 Який стан гравців, що захворіли?
 Стан гравців задовільний, всі переносять інфекцію в безсимптомній формі. Наразі вони перебувають на домашній самоізоляції, яка потрібна для того, щоб не було ускладнень і весь час знаходяться під контролем лікарів. Кожен проходить курс лікування і ми всі очікуємо повторного тестування, щоб гравці одужали та отримали дозвіл повернутися на майданчик.

 Які подальші плани команди на підготовку до нового сезону?
 У зв'язку з поточною ситуацією в клубі ми відмовились від участі у "Кубку Львіщини-2020". Замість цього проведемо міні-збір в Івано-Франківську, під час якого працюватимемо в режимі двох тренувань на день. Розуміємо, що після повернення з Одещини ми пропустили тиждень, тож потрібно часу, щоб повернутись до звичного режиму і тренувального тонусу. Окрім того, нам потрібно повернути всіх гравців до обойми і підготувати до навантажень.

 А як щодо старту сезону?
 Повторне тестування продемонструвало, що, на жаль, не всі здорові, тож ми розуміємо, що до 15-го серпня, коли пройдуть матчі Кубка України, не встигнемо підготувати команду. Тож написали листа від імені клубу з проханням перенести Фінал чотирьох на більш пізній термін. Зараз очікуємо розгляду нашого листа та на рішення Асоціації футзалу України. Далі будемо підлаштовуватись і готувати команду, відштовхуючись від рішення, яке буде прийняте АФУ.

Джерело  Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.