Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія: прогнози і ставки від Максима Гіленка та іншихЧемпионат ЕвропыОлег Саленко: «Не исключаю, что в матче Украина — Россия многое будет зависеть от судейства»Футзал в миреГеннадий Лисенчук: «Мы не должны уступить в физике и в желании, играть с россиянами можно» Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогноз від Артема Франкова: «Ципун! Ти уяви, що за тобою прикордонна смуга йде»Чемпионат ЕвропыТемур Алекберов: «Мотивация у игроков будет запредельная»Чемпионат мираСтанислав Гончаренко: «Одухотворенность должна помочь сборной Украины склонить чаши весов в свою пользу»Чемпионат ЕвропыУкраинские болельщики на ЕВРО-2022Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. 1/2 фіналу. Україна – Росія. АнонсЧемпионат ЕвропыФедір Пилипів: «Якщо виграємо у Росії, то можемо завоювати золоті медалі»Сборная УкраиныУкраина — Россия: пять фактов о возвращении наших в элиту европейского футзалаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Росія. Прогнози на матч від Дмитра Козьбана і ParimatchЧемпионат ЕвропыАлександр Алиев: «Все дают больше шансов России, но я уверен, что сборная Украины очень крепкая команда»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Налаштовуємося на спортивну складову протистояння»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми положимо душу й тіло, щоб потрапити до фіналу – хочемо стати фіналістами турніру»Чемпионат ЕвропыТарас Кузь: «Збірна України завжди краще грає, коли ми не фаворити»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «У нового поколения игроков есть возможность вернуть Украину в элиту европейского футзала»Чемпионат ЕвропыИгорь Корсун: «На таких форумах, как бы физически тяжело не было, на первое место выходит психологический план»Чемпионат ЕвропыЗбірна Росії отримає подвійні преміальні за перемогу над Україною у півфіналі ЄвроЧемпионат ЕвропыПівфінал Євро-2022 Україна – Росія транслюватиметься на екрані ТРЦ «Gulliver»Чемпионат ЕвропыТарас Вонярха: «Українці не слабші за росіян, а духом – набагато сильніші!»

Петро Шотурма: «У півфіналі наша команда гратиме з такою ж самовідданістю»

Капітан збірної України Петро Шотурма відповів на питання журналістів після переможного матчу проти Казахстану у рамках 1/4 фіналу Євро-2022.


Фото: UEFA Futsal

– Україна вперше за 17 років зіграє у півфіналі чемпіонату Європи. Які емоції ти відчуваєш?
– Відчуття, ніби у сні. Всі думали, що це неможливо, а після матчу з Португалією ми переосмислили свою гру і побачили, що можемо протистояти усім суперникам. Сьогодні ми віддали всі сили, щоб Україна святкувала!

– Які ключові фактори сьогоднішньої перемоги?
– Передусім, ми були сповнені бажання, щоб перемогти. Повністю віддалися цій грі. Горіло серце, щоб наша збірна вийшла і перемогла. На щастя, вдалося це зробити.

– Від матчу до матчу команда стає сильнішою. Ви думаєте про фінал?
– Ми рухаємося крок за кроком. Саме матч з Нідерландами, напевно, став переламним моментом для нас. Після нього ми додали від поєдинку до поєдинку. Радіємо тому, що можемо відсвяткувати цей момент. 

–  Наступним суперником буде Росія або Грузія. На команду очікує ще один складний поєдинок.
– Завтра подивимося хто вийде далі. Наша команда гратиме з такою ж самовідданістю. Віддамо все за Україну!

Джерело - АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.