ИзмаилИзмаил. "Дунай" (Измаил) - "Дунай" (Богатое). 2:5 ОбзорЖитомирВ неділю - пряма трансляція матчу "ІнБев-Полісся" - "Енергія"ХмельницкаяПреміум-ліга: центральні матчі ігрового дня в режимі LIVE!!!Первая лига «Деливери» — «Эпицентр К10» 5:3. Гости трижды сравнивали результат... (+видео)ДнепровскаяЖелтые Воды. КРИПТО - Фобос 7:0. Обзор матчаПервая лига «Эпицентр К Авангард» (Одесса) - «Рятувальник» (Ромны) 7:0 (+послематчевые интервью)Ивано-ФранковскАМФІФО запускає власний сайтОдесскаяОдесса: грандиозный «камбэк» от «MFC Kryptos»...ЛьвовскаяГранд ліга Львова. “Імперія” – “Нові імена”. АнонсХмельницкийПреміум-ліга. Прев’ю 3-ого туру. В передчутті битви грандівКиевКиев. Анонс 3-го тура Высшей лиги. Рандеву лидеровНиколаевНиколаев: в игру вступили грандыХарьковскаяХарківський футзал 4-й випуск 30-й кубок ФК "Універ"ВинницаСуперкубок Вінниці виграє "Володимир"!ХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура 30-го кубка ФК "Универ"ХмельницкийТоп-12 голів Преміум-лігиИвано-ФранковскаяСтав відомий склад учасників та календар Чемпіонату України з футзалуКиев«Великолепная пятерка» или сборная 2-го тура Высшей лигиКривой РогКривой Рог. Суперлига. 6-й тур. Обзоры.КраматорскЧемпионат Донецкой области стартует 19 ноября

Преміум-ліга: стартові успіхи дебютантів


Огляд матчів 1-ого туру у дивізіоні 2

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

«Адвокат-Starlife» – «Карат-Олешин» – 1:3 (0:1)
Голи: Забавчук (31) – Вєтров (12), Сінькевич (28), М. Лисий (29)

Відкривав стартовий тур змагань у дивізіоні 2 очний двобій його дебютантів, «Адвоката-Starlife» та «Карат-Олешина». З перших хвилин ігровою ініціативою заволоділи «каратівці», які втілили її в гол всередині першої 25-ти хвилинки зусиллями Вєтрова, а потім ударно провівши початок другої половини матчу, двічі вразивши протягом однієї хвилини ворота Гончарова, зняли усі питання щодо переможця. «Адвокат-Starlife» ж на це все спромігся відповісти лише голом престижу, автором якого став Забавчук – 3:1 на користь «Карат-Олешин».

«Товтри» – «Філтекс» – 2:4 (1:2)
Голи: Крулік (18, пен.), Клапченко (47) – Клапченко (6, аг.), Вакух (20), Васильчук (41), Дацишин (44)

Розпочав з перемоги сезон і «Філтекс», який в стартовому турі змагань переграв «Товтри». Перший тайм завершився за мінімальної переваги номінальних гостей, що обіцяло доволі цікаве продовження подій на паркеті після перерви, але його свідками вболівальники у спорткомплексі ХНУ так і не стали. «Філтекс» лише продовжив свій атакувальний натиск, і видавши на гора ударну трихвилинку, впродовж якої забитими м’ячами відзначилися Васильчук та Дацишин, довівши рахунок на табло до розгромного. «Товтри» до останнього намагалися врятувати поєдинок, проте зусиллями Клапченка в кінцівці поєдинку зуміли лише дещо скоротити відставання – 4:2 на користь «Філтекса».

«AVIVA» – «Ковчег-Десятка» – 5:3 (3:2)
Голи: Тимощук (7), Мороз (15), Чайковський (25), Христофоров (37), Пампурак (43) – Гуменюк (1), Мазур (17), Магаляс (48)

Дещо несподіваним став результат наступного матчу, у якому зустрічалися «AVIVA» та «Ковчег-Десятка». Фаворитом цього протистояння вважалася «Ковчег-Десятка», яка ще в минулому сезоні виступала у елітному дивізіоні Преміум-ліги, але «AVIVA» вдалося втерти носа усім скептикам. Підопічні Ігоря Вислободського, які провели якісну селекцію напередодні у дебюті в дивізіоні 2, добротно підсиливши власний склад, зуміли не програти боротьбу та реалізувати створені моменти, що стало певним шоком для зіркового «Ковчега-Десятки». У відкритій грі цікавіше виглядали номінальні господарі, яким вдалося п’ять разів змусити капітулювати Лозинського, «Ковчег-Десятка» ж як не старався, зумів відповісти лише трьома влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – перемога «AVIVA» з рахунком 5:3.

«Новатор» – «Сокіл-2» – 2:1 (0:0)
Голи: Бедратий (39, 44) – Ахмедов (31)

Також в певній мірі сенсаційним видався результат поєдинку між «Новатором» та «Соколом-2». З перших хвилин номінальні гості, які рахувалися фаворитом в цій парі, заволоділи мінімальною ігровою перевагою, яку втілили у забитий м’яч на 31-ій хвилині зусиллями Ахмедова. Такий розвиток подій не знітив гравців «Новатора», в складі якого найбільше виділявся Бедратий. Саме він і став героєм протистояння, двічі протягом п’яти хвилин сильними та точними ударами з середньої дистанції змусивши капітулювати голкіпера «соколят», таким чином схиливши шальки терезів на користь «блакитних» – мінімальна перемога «Новатора» з рахунком 2:1.

«Мустанг-Червона зірка» – «Олімпік» – 1:5 (0:3)
Голи: Веселовський (49) – Івановський (7), Кліщенко (18), Савлук (23), Муляр (42, 50)

З перемоги розпочав сезон і старокостянтинівський «Олімпік», який в 1-ому турі впевнено розібрався із «Мустангом-Червоною зіркою». Номінальні гості продемонстрували феноменальну як для першого матчу в сезоні командну взаємодію та реалізацію, в ефектному стилі провели п’ять м’ячів у ворота Януша, які забивалися на будь-який смак вибагливої публіки. Найбільш активним в стадії завершення атак в стані «Олімпіка» був Муляр, який в підсумку відзначився дублем. «Мустангівці» ж які за відсутності дискваліфікованого Савчука відчували серйозні проблеми в атаці, зуміли відповісти лише голом Веселовського, дещо підсолодивши гіркоту власної поразки – переконлива перемога «Олімпіка» з рахунком 5:1.

«Олімп» – «Патріот» – 4:2 (3:0)
Голи: Золотар (16), Романов (22, 45), Івановський (24) – Вольський (42), Атласюк (47)

Центральний поєдинок стартового туру у дивізіоні 2, в якому зустрічалися одні з його фаворитів, «Олімп» та «Патріот», так і не виправдав свій статус та сподівань вболівальників. Виною тому, перш за все, надпереконлива гра команди з Деражні, яка переконливо провівши першу 25-ти хвилинку, впродовж якої у впевненій манері провівши три голи без відповіді у ворота Гаха, зробивши цим самим більш ніж переконливу заявку на підсумковий успіх. Після перерви «Патріоту» ж після перерви вдалося відродити тінь інтриги в матчі та дещо скоротити відставання, однак на більше зусиль Атласюка та компанії в цьому протистоянні не вистачило – 4:2 на користь «Олімпа».

«Ротор-2» – «Атлетик-Ферозіт» – 0:2 (0:0)
Голи: Яюс (42), Волошин (43)

В заключній грі стартового туру у дивізіоні 2 перемогу здобув ще один його дебютант, «Атлетик-Ферозіт», який в напруженій боротьбі здолав «Ротор-2». Левову частку ігрового часу на майданчику можна було спостерігати в’язку боротьбу з мінімумом гольових моментів. Гра плавно котилася до нульової нічиєї, але все кардинально змінилося в кінцівці поєдинку, коли більш свіжішим виконавцям «Атлетика» таки вдалося дотиснути свого візаві, і завдяки голам Яюса та Волошина, які з інтервалом в одну хвилину змусили капітулювати Данилюка. Спантеличений таким розвитком подій «Ротор-2» відчайдушно кинувся відіграватися, влаштувавши справжній фінальний штурм воріт Рентовського, однак номінальним гостям ціною надзусиль таки вдалося вистояти та зберегти переможний результат – 2:0 на користь «Атлетика-Ферозіт».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області
 

Джерело - sokil.km.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.