БеларусьБарбозинья – игрок «Столицы»БразилияМаркіньйос Шав’єр: «Я вірю в майбутнє футзалу, коли всі головні люди в нашій грі перестануть боятися говорити правду»Иван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»Турниры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів першого ігрового дняАзербайджан«Араз» подписал двух бразильцевИспанияМанкузо – в «Пальме», Мати Роса – в «ЭльПосо» ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы «Винья Альбали Вальдепеньяс» и «Футбол Эмоушен Сарагоса»Футзал в миреContinental Futsal Championship-2021. Финал. LIVE!Экстра-лигаНиколай Микитюк: «Я перешел из одного особенного клуба в другой особенный клуб»Экстра-лига«Ураган» здобув першу перемогу в міжсезонняБеларусь«Столица» создает уникальную игровую форму из 356 логотипов и фразФестиваль«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. «Viatec» у фіналі переграв «INTER»Футзал в мире«Лития» подписывает АлексаРоссияСергей Скорович: «Мы все соскучились по спорту, по большим турнирам, по болельщикам на трибунах»Экстра-лигаДмитрий Холоша: «Работать с лучшими вратарями лиги очень ответственно и очень почетно»ЧехияАндре Гимараеш возглавил «Сварог»КиевЮрий Мельник: «Люди, собранные в «Манзане», были сконцентрированы на Кубке Украины – это и помогло выиграть»Женский футзалВероника Ковальчук: «Сложно чего-либо ожидать от нового сезона, остается надеяться на лучшее»Первая лига «Ураган-2-КФВ» вийшов з відпусткиЭкстра-лигаДмитрий Бербенцев: «Пока есть «Продэксим», другие клубы меня не интересуют»

Тренерський штаб «Продексіма» звільнено

Чемпіони залишились без головного тренера


Як стало відомо futsalua.org, після домашньої поразки від «Урагану» (3:4) тренерський штаб херсонського «Продексіма» в особі Жоао Карлоса Барбози та Ігоря Москвичова було звільнено. Новий головний тренер буде представлений команді після нового року.
 

З ім’ям Ігоря Москвичова пов’язані практично усі успіхи херсонського клубу. Перший прихід найкращого бомбардира українського футзалу на тренерську лаву «Продексіма» відбувся ще 2011 року, але тривав зовсім недовго, що й не дивно, адже клуб після цього перебував у «замороженому» стані. Друге пришестя відбулося перед стартом сезону 2014/15, коли «мельники» виступали у Першій лізі. Наступного року херсонський клуб виступав уже в Екстра-лізі, де здобув бронзові нагороди, а сезон 2016/17 років став «золотим» для команди і Москвичова, який також удостоївся звання найкращого тренера Екстра-ліги. У ролі головного тренера він почав і сезон 2017/18, але невдовзі після вильоту «Продексіма» з елітного раунду Кубка УЄФА, Москвичов перейшов на посаду помічника головного тренера. 
 

Жоао Карлос Барбоза очолив херсонську команду 18 грудня 2017 року. Тодішній головний тренер Ігор Москвичов після цього перейшов на посаду помічника головного тренера. За цей час «мельники» під керівництвом бразильського фахівця виграли чемпіонат України сезону 2017/18, але вилетіли в 1/4 фіналу Кубка України від «Урагану». У новому сезоні «мельники» програли матч за Суперкубок «Енергії», не змогли вийти з групи основного раунду Ліги чемпіонів і дійшли до фіналу Кубка ліги, у якому програли «Урагану». «Продексім» зараз з 19-ма очками посідає 4 місце у чемпіонаті. 

Загалом на чолі «Продексіма» Жоао Карлос Барбоза провів 40 матчів (24 перемоги, 5 нічиїх, 11 поразок, різниця м’ячів 131-85). Розбивка по турнірам має такий вигляд:

Екстра-ліга - 25 матчів (18 перемог, 4 нічиї, 3 поразки, різниця м’ячів 92-50)
Кубок України - 4 матчі (1 перемога, 1 нічия, 2 поразки, різниця м’ячів 8-13)
Суперкубок України – 1 матч (1 поразка, різниця м’ячів 3-4)
Кубок ліги - 7 матчів (5 перемог, 2 поразки, різниця м’ячів 26-11)
Ліга чемпіонів - 3 матчі (3 поразки, різниця м’ячів 2-7)

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.