РоссияКубок России-2020/21. 1/2 финала. Матчи 2. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 3. Виймси СМСРаха – Нарва Юнайтед. LIVE!Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Поляки кричали «Ку***!», потому что я задавал темп»КазахстанАрнольд Кнауб: «Верю в победу Игиты, потому что он действительно является лучшим вратарем»Черкассы Олег Біляк: «Важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру»Футзал в миреКазахстан объявил состав на матчи Евро-2022БразилияФернандо Ферретти – новый тренер «Lages Futsal»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогуПортугалияГитта и Роша не продлят контракты со «Спортингом»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОпределена процедура жеребьевки 1/8 финала Лиги чемпионовКазахстанБиро Жаде возглавил МФК «Атырау»КазахстанАскар Абильдаев: «На данный момент риска потерять какую-либо еще команду нет»ПортугалияФакти, яких ви не знали про РікардіньюВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». АнонсБеларусьДмитрий Камеко: «Эту, бл***, медаль за второе место я буду носить с гордостью!»Женский футзалЖіночий чемпіонат України відновиться в лютомуЭкстра-лигаАндреу Варгас присоединился к «Продэксиму»Чемпионат ЕвропыВизначено склад збірної України на матчі групового етапу Євро-2022ИспанияМинус Ике, Вильям, Мориока плюс Арьета и Селусио

У черкаській зоні Другої ліги чемпіонату України гратиме команда з Кропивницького

Своє бажання позмагатися за перемогу у регіональному етапі чемпіонату країни з футзалу (друга ліга) серед команд, що входять до «черкаської зони», виявила команда «Земельник» з Кропивницького

 

ФК «Земельник» (Кропивницький) у сезоні 2019/2020 років у чемпіонаті Кіровоградської області з футзалу став віце-чемпіоном екстра-ліги, а у попередньому сезоні виборов золоті медалі.

Таким чином у регіональному етапі чемпіонату України з футзалу (друга ліга) серед клубів Другої ліги, матчі якого проходитимуть у Черкасах (СК «Будівельник»), планується участь наступних команд:

1.«Карбон» (Черкаси)

2.«Майфон» (Черкаси)

3.«ЮГ-2000» (Черкаси)

4.«Цетус» (Черкаси)

5.«Черкасиобленерго» (Черкаси)

6.«Служба порятунку» (Черкаси)

7.МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси)

8.«Земельник» (Кропивницький)

ФОРМАТ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ:

1 етап. Команди грають між собою в одне коло. За підсумками першого етапу буде створено дві четвірки – 1-4 місця та 5-8 місця.

2 етап. Команди, які перший етап завершили на 1-4 місцях, з урахуванням ігор між собою на першому етапі, зіграють в одне коло між собою і визначать переможця та призерів регіонального етапу чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Команди, які перший етап завершили на 5-8 місцях, з урахуванням ігор між собою на першому етапі, зіграють в одне коло між собою і визначать переможця Кубка Асоціації футзалу Черкаської області.

Джерело  Черкаський спорт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.