Первая лига Перша ліга і Кубок України. 28-29 жовтня. Результати і он-лайн-трансляціїХарьковХарківський футзал 2-й випуск 30 кубок ФК УніверЗапорожьеМатч за Суперкубок Запорожья по футзалуХмельницкийПреміум-ліга: відкриття сезону 2016/2017. LIVE!!!ЖитомирОн-лайн матчів другого туру Вищої ліги чемпіонату ЖитомираКубок УкраиныКубковий трилер під київським соусомОдессаЧемпионат Одессы. Премьер-лига. 1-й тур. ПревьюПервая лига Павел Цыбенко: «Могли закончить игру уже в первом тайме»Первая лига «Эпицентр К Авангард» Одесса - «Эпицентр К Черновцы» 5:2. Блицкриг – в первом тайме, возвращение интриги – во втором.ЖитомирскаяУ Житомирі відбудеться Кубок України серед дітей 2008 р. н.КиевАнонс Второй Лиги чемпионата Киева. Повторит ли свою голевую феерию «Эверест» и другие матчи отчетного тураКиевАнонс матчей второго тура Первой лигиХарьковскаяПревью осеннего турнира на кубок СК "ВИРТА" КиевВысшая лига чемпионата Киева. Монстры выходят на паркет!КиевВторая лига Киева. Успешный дебют «Linevich Group»... (+видео)Сборная УкраиныАндрей НОВИКОВ: «Сейчас занимаемся созданием второй сборной Украины»Первая лига Перша ліга. Анонс сезону 2016/17ХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 1-го туруХарьковЛучшие голы 7-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковЭто реально круто! Лучший гол Кубка ФК "Универ"за семь туров

Відбулось жеребкування шостого шкільного турніру з футзалу

У середу, 26 жовтня, шкільному турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" офіційно дано старт! В клубному офісі відбулося жеребкування шостих за ліком змагань, на яке завітали представники шкіл-учасниць.
 

Уже традиційно привітав всіх присутніх президент НФК "Ураган", головний ініціатор та організатор турніру Олександр Бубен, який розповів чим буде повнитися шостий за ліком турнір. "Цьогоріч команди змагатимуться за зміненою системою - відразу в трьох лігах: Золотій, Срібній, Бронзовій, в кожній з яких передбачено призовий фонд - 80 000 гривень, 25 000 гривень, 15 000 гривень відповідно. Тож в цьому сезоні ще більш шкіл матимуть змогу виграти трофеї і покращити свою спортивну базу. Окрім того, переможець Золотої ліги буде представляти Івано-Франківськ у Лізі Шкільних Чемпіонів, яка об’єднає тріумфаторів турнірів із всіх куточків Прикарпаття", - зазначив президент клубу.
 

Щодо системи змагань, то в рамках шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" відбудеться три етапи - попередній, основний та чемпіонський. Перший раунд - матчі в групах за коловою системою, і головна задача учасників на даному етапі - зайняти якомога вище місце у турнірній таблиці. Саме згідно "рейтингу" виступів на даній стадії визначатиметься потрапляння команд в Золоту, Срібну чи Бронзову лігу. Далі на команди-учасниці очікує власне боротьба в кожній з ліг. Кращі з кращих гратимуть у півфіналі та виборюють право на фінальний поєдинок, головний трофей та грошовий приз.

Жеребкування 1-го етапу, вже традиційно, передбачало "сіяні" команди, які визначалися згідно рейтингу за п’ять сезонів. Саме ці школи й отримали першочергове право очолити групи на попередньому етапі. Відповідно ЗШ №18, ЗШ №28, ЗШ №24, СШ №5, ЗШ №10, ЗШ №19 зайняли топові позиції у групах. Далі згідно сліпого жеребу та за допомогою асистувань "ураганівців" Василя Баланика і Назара Шведа були розділені й інші команди.
 

Процедуру жеребкування "пройшли" 30 навчальних закладів Івано-Франківська, однак, не виключено, що за призи змагатиметься 29 навчальних закладів міста. Отож, місця в групах визначені, школи-учасниці дізналися своїх перших суперників, тож готуються до боротьби.
 

А ми нагадуємо, що чекати неймовірних двобоїв залишилося не так вже і багато часу! Вже 7 листопада відбудеться офіційне відкриття шкільного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" та матч за Суперкубок, в якому зійдуться минулорічні фіналісти - ЗШ №10 та СШ №1. Не проґавте, адже свято буде по-справжньому видовищним та емоційним!

Джерело - uragan.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.