Первая лига Перша ліга і Кубок України. 28-29 жовтня. Результати і он-лайн-трансляціїХарьковХарківський футзал 2-й випуск 30 кубок ФК УніверЗапорожьеМатч за Суперкубок Запорожья по футзалуХмельницкийПреміум-ліга: відкриття сезону 2016/2017. LIVE!!!ЖитомирОн-лайн матчів другого туру Вищої ліги чемпіонату ЖитомираКубок УкраиныКубковий трилер під київським соусомОдессаЧемпионат Одессы. Премьер-лига. 1-й тур. ПревьюПервая лига Павел Цыбенко: «Могли закончить игру уже в первом тайме»Первая лига «Эпицентр К Авангард» Одесса - «Эпицентр К Черновцы» 5:2. Блицкриг – в первом тайме, возвращение интриги – во втором.ЖитомирскаяУ Житомирі відбудеться Кубок України серед дітей 2008 р. н.КиевАнонс Второй Лиги чемпионата Киева. Повторит ли свою голевую феерию «Эверест» и другие матчи отчетного тураКиевАнонс матчей второго тура Первой лигиХарьковскаяПревью осеннего турнира на кубок СК "ВИРТА" КиевВысшая лига чемпионата Киева. Монстры выходят на паркет!КиевВторая лига Киева. Успешный дебют «Linevich Group»... (+видео)Сборная УкраиныАндрей НОВИКОВ: «Сейчас занимаемся созданием второй сборной Украины»Первая лига Перша ліга. Анонс сезону 2016/17ХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 1-го туруХарьковЛучшие голы 7-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковЭто реально круто! Лучший гол Кубка ФК "Универ"за семь туров

Вже цих вихідних стартує об’єднана ліга футзалу Львівської області сезону 2016-2017

Схоже, що нарешті любителі гри «5 на 5» дочекалися початку зимового сезону в асоціації любительського футзалу Львівщини.
 

Вже цих вихідних має стартувати об’єднана ліга футзалу Львівської області.

Принаймні у телефонній розмові з вашим автором ці слова підтвердив – голова асоціації – п. Петро Закалюжний.

Скільки команд буде приймати участь в чемпіонаті, який його формат, коли будуть проходити матчі та багато іншого читайте далі.

Отже, у зв’язку з малою кількістю команд у потенційній гранд-лізі керівництво асоціації прийняло рішення цього сезону об’єднати найсильнішу лігу з першою. Команди ніби погодилися і зараз їх назбиралося рівно 11-ть, а саме:

1. Бастіон
2. Львів Юнайтед
3. Меркурій
4. Імперія
5. Галицька Здоба
6. Максимус
7. Fujikura
8. Інкогніто
9. Нові Імена
10. Спільнота
11. Галіо – Статус.

Як бачимо, склад учасників досить таки солідний. Якщо ще й врахувати той факт, що багато команд підсилилося відомими гравцями, то можна припустити що «заруба» має бути, принаймні між фаворитами змагань.

А ними безперечно є: Імперія, Бастіон, Львів Юнайтед.

Який формат ліги?

На першому етапі змагань команди грають одна з одною як звичайний чемпіонат. Тобто, виходить так, що на першому етапі один колектив зіграє рівно десять матчів.

Що далі?

За підсумками одноколового турніру п’ять кращих команд зі збереженням очок розігрують комплекти нагород гранд-ліги, а решта шість такі ж комплекти нагород першої ліги. Знову ж таки зі збереженням всіх набраних очок.

У підсумку, за сезон одна команда зіграє 14-15 поєдинків. Тобто так, як звичайний чемпіонат.

Де будуть проходити матчі?

Зарезервовано два зали: «СКА» та «Галичина». Керівник асоціації обіцяв, що матчі кожної з команд будуть розділені рівномірно по різних залах. Єдине виключення – це гра з командою Імперія.

Комусь волею жеребу прийдеться їхати на гру в Червоноград. Хто це буде дізнаємося вже зовсім незабаром.

Чи буде цікавим чемпіонат?

Важко зараз сказати. Побачимо наскільки команди першої ліги будуть конкурентоспроможні в грі з лідерами футзалу Львівської області.

Нові імена

Команда за яку грає Ігор Воробус також прийме участь у цих змаганнях і будемо більш детально розповідати про кожен поєдинок «Імен» в об’єднаній лізі як на цьому ресурсі, так і в офіційних групах соціальних мереж.

Насамкінець хочеться побажати гравцям всіх команд поваги один до одного й без травм. 

Джерело - vorobus.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.