КиевКиев: аналитика первого тура Высшей лигиАматорыЗнайомтесь - Select Futsal Tornado!ХарьковскаяЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК "Универ"КиевКиев: сборная первого тура Высшей лигиХмельницкийХерсон. Два взгляда. Олег Акимченков: солнца, денег и красивых девушек хватит на всехХмельницкийПреміум-ліга: відеоогляди стартових матчів сезонуСумскаяСуми: ветерани відкрили сезонЭкстра-лигаВендетта: сможет ли «ХИТ» пустить под откос «Локомотив»?УкраинаЧУ WU-15: завершився перший етап змаганьХмельницкийПреміум-ліга: топ-5 кращих голів стартових матчів сезонуХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 02.11.16Сборная УкраиныСтатистика збірної України на чемпіонатах світуДнепровскаяЮрий Кива: Будет самый ровный чемпионат за последние годыЛьвовскаяВоробус про старт в об’єднаній лізі з футзалуИвано-ФранковскаяБлизько 20-ти команд стартує у чемпіонаті м. Івано-ФранківськаТернопольскаяВідбулося нагородження переможців та призерів Тернопільської футзальної ліги ЗапорожскаяЗавершение летнего сезонаПервая лига Перша ліга. Анонс 2-го туру ХмельницкийТВ-сюжет про старт Преміум-лігиКиевКиев. Первая лига, 1-й тур. Обзоры матчей

"Адреналін ліга" отримала нових чемпіонів

Цього року, як і завжди, для школярів Луцька було організовано турнір з футзалу "Адреналін ліга". Знову Асоціація футзалу Волині, "Адреналін Сіті" та фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" подарували нашим дітям спортивне свято.

Протягом осінніх канікул збірні шкіл змагалися за цьогорічне звання чемпіонів. Звичайно, найцікавішим, найжвавішим та найдраматичнішим днем став день фіналів. Після того як команди пройшли решета відбіркових матчів, ніч напередодні розіграшу призових місць для багатьох юних футболістів та футболісток була неспокійною! Вже в матчах за третє місце пристрасті кипіли не на жарт!

Дівчата з луцької тринадцятої школи (6-7 класи) завдяки єдиному голу у ворота збірної липинської школи вирвали перемогу у своїх опоненток. З більшим відривом у рахунку бронзові нагороди здобули хлопці школи № 26 (6-7 класи), дівчата з шістнадцятої школи (8-9 класи), та ж таки школа № 26 (хлопці 8-9 класи).
 

А от майбутнім випускницям 10-х - 11-х класів з дев'ятої та двадцять другої школи для визначення переможців знадобилася серія післяматчевих пенальті. "Суха" нічия в основний час не стала дивом для футзальних спеціалістів, адже у складі цих шкільних збірних грали дві спортсменки з клубу "Легіон", що грає в чемпіонаті України в першій лізі. Відповідно, після серії Аня Мякота зі школи №9 поздоровила свою одноклубницю Настю Грицак зі школи №22 з перемогою.

Чудовий матч за "бронзу" видали хлопці-старшокласники: хоча першими рахунок відкрили футзалісти ЗОШ №13. Їх суперники з гімназії №21 зуміли зрівняти рахунок, а на останніх секундах забити вирішальний гол!

Два голи Олександри Джафарової, юної вихованки того ж таки "Легіону", принесли "золото" четвертій гімназії. Їх суперниці (6-7 класи) з шістнадцятої школи зуміли сквитати один гол, але цього вистачило лише на "срібло".

А ось однолітки чемпіонок-гімназисток не зуміли повторити успіх своїх однокласниць: хоча рахунок у матчі був той самий - 2:1, проте не на користь гімназії №4, а на користь школи №23! Тренер цих юних спортсменів, вчитель фізкультури Максим Попко, часто приводив до чемпіонства хлопців 8-х - 9-х та 10-х - 11-х класів, а от в "молодшій" категорії медаль найвищого гатунку отримав вперше. Феєрія голів від Люби Дубіннік з п'ятнадцятої школи та її партнерки по команді Марти Коструби зруйнувала всі прогнози знавців шкільного футзалу по 8-9 класах, адже в складі збірних суперниць було більше підготовлених гравців з турнірним досвідом. Проте Люба, яка не так давно почала займатися футзалом та Марта, що грає у футзал лише вряди-годи, разом з подругами по команді не тільки відсвяткували перемоги в усіх матчах, а й не пропустили в свої ворота жодного (!) м'яча.

У однолітків-хлопців в "чемпіонському" поєдинку амбітна, гарно підготовлена команда сімнадцятої школи довела свою перевагу над футзалістами ЗОШ №22 2:1. У випускниць-дівчат з двадцять шостої та двадцять п'ятої школи матч відбувся за законами "фінального жанру": першими добилися успіху футзалістки школи №25, а їх суперниці за декілька хвилин до фінальної сирени перевели матч у серію пенальті в якій і здобули звання чемпіонок "Адреналін ліги" сезону 2016 року. Потужна перемога старшокласників зі школи №22 над своїми колегами з шістнадцятої школи поставила крапку в цьогорічному футзально-шкільному святі.

Далі була церемонія нагородження, теплі слова від організаторів турніру, вручення дипломів, кубків, медалей та подарунків. Посмішки дітей, гарний настрій, весело проведений час будуть добрим стимулом для того, щоби через рік знову зібратися на цьому, вже традиційному святі шкільного футзалу!

Джерело - amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.