Экстра-лигаДмитро Мартинюк – вільний агентРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Экстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»ВенгрияВалерий Власович – игрок венгерского клуба «Ньирдьюлай»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Нашего полку прибылоФутзал в мире«Магнус Футзал» – обладатель Межконтинентального кубка-2018!Турниры«Столица» – победитель «LVIV OPEN CUP-2018»Футзал в мире11.30. Межконтинентальный кубок. Финал. «Карлос Барбоза» (Бразилия) – «Магнус Футзал» (Бразилия). LIVE!Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоих

Геннадій Лисенчук: "Сподівалися, що дотиснемо колумбійців"

Головний тренер збірної України поспілкувався з представниками мас-медіа


16 листопада до України повернулася національна збірна з футзалу. Наші гравці з 1 листопада виступали на Чемпіонаті світу та вийшли до чвертьфіналу, але 14 листопада програли колумбійцям.

У аеропорту "Бориспіль" українську команду на чолі з головним тренером Геннадієм Лісенчуком зустрічали рідні, близькі, а також представники Федерації футболу України. Після прильоту Геннадій Анатолійович дав свій коментар.

- Геннадію Анатолійовичу, прокоментуйте виступ збірної України з футзалу на чемпіонаті світу 2012 року у Таїланді.

- Вважаю, що ми стабільно виступаємо протягом всіх чотирьох фіналів чемпіонатів світу. У вісімці кращих ми регулярно знаходимося. Думаю, це великий успіх. Головне - стабільність. Звичайно, могли виступити краще, обіграти Колумбію в чвертьфіналі, але не вийшло. Мали повну перевагу: завдали 40 ударів по воротах, а вони - всього 17. У нас 20 ударів у рамку воріт, а забили лише один гол на останній секунді. 65% володіли м'ячем, а вони - 35%, а голів не було.

- З чим це пов'язано? Можливо, недооцінка збірної Колумбії або фатальне невезіння?

- Про недооцінку суперника не могло бути й мови. Ми серйозно налаштовувалися, серйозно готувалися. Хлопці бачили гру колумбійської збірної з Іраном. Всі розуміли, що одна перемога, і ми - у четвірці найсильніших. Але десь, можливо, нам завадило надмірне хвилювання.

- Не думали передчасно зняти воротаря у другому таймі і поставити п'ятого польового для того, щоб були шанси відігратися?

- Не хотілося, тому що не було у нас зіграності до автоматизму. Такі ситуації награються роками, це непростий момент. Адже кожна втрата - практично отримуєш гол у свої ворота. Ми двічі втратили м'яч − отримали два голи. Сподівалися, що дотиснемо колумбійців, але м'яч не йшов у їхні ворота, ще й воротар дуже добре зіграв.

- Як вважаєте, який найкращий матч збірної України на турнірі?

- Потрібно виділити два перших тайми в двох іграх з Таїландом і з Японією. Все виходило, реалізували створені моменти, все забили. Якби була така ж стабільна гра у других таймах і у всіх інших іграх, можна було б замахнутися на високі місця. Дивилися ми і Бразилію, і Іспанію. Сильні збірні, але грати з ними можна. Росія приїхала на турнір за першим місцем, вони натуралізували п'ятьох бразильців, але, в підсумку, разом з нами полетіли додому.

- Як оцінюєте перспективи нинішньої збірної України з футзалу на майбутніх міжнародних турнірах найвищого рангу?

- Враховуючи, що 75% гравців команди - середнього віку, їм грати ще дуже довго. Думаю, що у нас хороша команда, і, якщо до них додати ще кілька молодих гравців, буде сильний колектив. Нам просто потрібно частіше виїжджати на спаринги з сильними суперниками. Нам потрібен міжнародний досвід.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.