Футзал в мире12.00. МФК «КПРФ» – АФК «Кайрат». Международный турнир в ТюмениЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»РоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»Футзал в миреЗавтра стартует RECORD MASTERS CUP-2018Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України побореться за «бронзу»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України – у фіналі чемпіонату світу!Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з Польщею

Студентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з Польщею

На чоловічому турнірі студентського чемпіонату світу стали відомі всі пари чвертьфіналістів

На чоловічому турнірі студентського чемпіонату світу, який проходить в Казахстані, завершився груповий етап серед чоловічих збірних, і стали відомі всі пари чвертьфіналістів як серед команд, які вестимуть боротьбу за найвищі місця, так і у «втішному» турнірі за 9-16 місця.

Після того як напередодні збірна Польщі перемогла Китай з результатом 5:3, «біло-червоні» посіли друге місце в групі D і стали суперником збірної України у чвертьфіналі.

Всі матчі цієї стадії пройдуть 23 серпня за таким розкладом:

11:00. Росія – Чехія
13:00. Україна – Польща
15:00. Казахстан – Аргентина
15:00. Португалія – Таїланд.

Варто додати, що у півфіналах переможець пари Україна – Польща зіграє з переможцем пари Росія – Чехія.

У «втішному» турнірі 23 серпня маємо такий розклад матчів:

07:00. Франція – Нова Зеландія
07:00. Хорватія – Ізраїль
09:00. Білорусь – Словаччина
09:00. Китай – Німеччина.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.