Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Костянтин Кожанов: «Хоч чемпіонат Житомира і не виграли, але свої задачі ми виконали»

Президент «ІнБев/НПУ» Костянтин Кожанов – про підсумки чемпіонату Житомира та суперника у плей-офф Екстра-ліги

ФК "ІнБев" не зміг захистити титул чемпіона Житомира з футзалу, здобутий минулого сезону. Але срібні нагороди нового чемпіонату президент клубу Констянтин Кожанов вважає також гарним результатом. Тим паче, що перед цим клубу двічі ставав бронзовим призером міста і тепер зібрав повний комплект нагород.
 
– Мабуть, ми витиснули максимум з того, чого могли досягнути в цьому році. Сезон для нас вийшов розбалансований як в тренувальному процесі. Частина футзалістів навчається в Києві і весь тиждень вони там. На тренування у них виходить приїздити лише по п'ятницям. Все це відобивалосяі на грі. Але в той же момент всі хлопці отримали гарну практику. І головну свою задачу - дати досвід молоді - ми виконали. А щодо результату - друге місце - непоганий результат, думаю. Звісно, хотілося виграти, але десь не вийшло, – розповів Костянтин Кожанов.
 
– Додався той же Денис Бланк, який дуже добре себе проявив і по ходу сезону прогресував. Думаю, наступного року він зможе спробувати себе вже в Екстра-лізі. Плюс розраховуємо на Миколу Івановського, Андрія, воротаря нашого. Вони також мають всі шанси спробувати себе в Екстра-лізі. Хлопці отримали безцінний досвід. 
 
Як загалом оцінюєте сезон?
– Якщо в цілому брати чемпіонат, то минулий сезон був сильнішим. В цьому році лише чотири команди змогли боротися за медалі. "Енергія" дуже сподобалася, гарна команда, прогресує. У "Грантеха", думаю, ще все попереду. 
 
Які плани далі?
– Сезон ще не завершився. Попереду – чемпіонат області. Побачимо там по результатам. В будь-якому випадку будемо збиратися і тренуватися. Скоріше за все, знову братимемо участь в турнірі Неймара в травні. Будемо до нього безпосередньо готуватися. Також великі плани щодо пляжного футболу. Хочемо спробувати себе в чемпіонаті України. Просто перерив виходить такий і щоб хлопці не втрачали форму. Якщо будуть міські турніри, також братимемо в них участь. 
 
Як оцінюєш груповий етап Екстра-ліги для ІнБев/НПУ?
– Я ще після першого кола казав, що в нас є гра, має бути і результат. В другому колі в нас вже були і гра, і результат. По грі не можна сказати, щоб ми комусь програли. Результат – закономірний. Після невдачі в першому колі, шосте місце в групі – цілком заслужені. 
 
Що можеш сказати про плей-офф?
– Херсонський "Продексім" – складний суперник, один із самих незручних з тих, хто міг нам потрапити. Позаминулого року ми вже зустрічалися з "Продексімом" в плей-офф. Зараз будемо готуватися і старатися витиснути максимум з ігор. Всі хлопці налаштовані на боротьбу. Буде гарний футзал - це 100%.


Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.