Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Parimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відео

Огляд перших поєдинків третього попереднього етапу Parimatch Кубка України сезону 2021/22

Фото: МФК Запоріжпромгруп


4 грудня

«SkyUp» (Київ) – «Технологія-Агросвіт» (Суми) – 6:0 (2:0)
Голи:
Морено (12, 23), Владислав Корнєв (20), Андрій Ардашніков (35), Роман Бакум (37), Микита Тменов (38)
Попередження: Микита Тменов (36) – Максим Мисловський (28), Ігор Головльов (29)
«SkyUp» (Київ): Володимир Негель – Микита Тменов (к), Апті Накаєв, Ростислав Семенченко, Морено – Ігор Салтанов, Максим Чеберяк, Владислав Корнєв, Андрій Ардашніков – Роман Бакум, Юліан Горбатий, Єгор Сипливець, Олександр Уруцький, Іван Олійник
Головний тренер: Тарас Шпичка
«Технологія-Агросвіт» (Суми): Антон Гуменюк – Денис Довгополов, Костянтин Сорока, Роман Прощенко (к), Євген Мороз – Євген Петраков, Агіл Велієв, Максим Мисловський, Руслан Острога – Ігор Головльов, Владислав Грибачов, Сергій Літній, Родіон Голибін
Головний тренер: Максим Мисловський

Parimatch Кубок України: «SkyUp» розпочинає третій попередній етап з впевненої перемоги.

Підопічні Тараса Шпички заробили перевагу у шість голів перед матчем-відповіддю.

Перший тайм поєдинку ознаменувався більш-менш рівною десятихвилинкою, а вже у другій його половині «авіатори» почали втілювати свою перевагу у голи.

Зробити це киянам допомогли стандарти, а точніше – кутові. Рахунок після подачі Бакума відкрив Морено. Натомість, другий гол господарі забили на 20-ій хвилині. Адашніков точним пасом знайшов Корнєва, а Владислав ударом в один дотик подвоїв перевагу своєї команди.

Другий тайм команда Тараса Шпички розпочала зі швидкого взяття воріт. Чудову триходівку Семенченко-Тменов-Морено влучним ударом завершив бразильський легіонер нашої команди.
 
Ще три голи «авіатори» забили впродовж заключної шестихвилинки. Їх на свій рахунок записали Ардашніков, Бакум та Тменов. Як підсумок – 6:0. Кияни здобувають непоганий гандикап перед повторним поєдинком. Зазначимо, що матч-відповідь відбудеться у Сумах за два тижні.

Джерело - Футзальний клуб "SkyUp"
 





«Human» (Дніпро) – «Любарт» (Луцьк) – 2:4 (1:2)
Голи:
Ярослав Шибинський (7), Сергій Дубовик (23) – Сергій Степанюк (11, 27), Владислав Сизик (15), Богдан Мізюк (35)
Попередження: Сергій Беденок (25) – Сергій Степанюк (19), Богдан Мізюк (34)

У суботу, 4 грудня, “Любарт” прибув до Дніпра для гри з місцевим футзальним клубом “Human”. Протистояння відбулося в рамках першого матчу третього попереднього етапу Parimatch Кубку України.

В минулому раунді князі візуально легко розібралися з житомирським “Автомобілістом-Бульваром”. Підопічних Андрія Ткачука волиняни розкатали вдома (6:1) та засмутили на виїзді - 6:3 (програючи по ходу 1:3). Дніпряни ж дещо несподівано зупинили першоліговий “Comfort Life”. Разом із цим на своїй арені вони поступилися 2:3, але в гостях тріумфували - 3:1.

Без сумніву, обидві команди до очної зустрічі підійшли з максимальним налаштуванням. І це не дивно, оскільки на кону - путівка в ⅛ фіналу. А там уже можна проявити себе в битвах з екстраліговими суперниками.

Можливо саме тому команди й розпочали  доволі  обережно. Князі намагалися плести свої комбінаційні мережева, а господарі у відповідь йшли у швидкі відриви. На жаль для нас, їхня тактика виявилися більш дієвою та призвела до голу головою від Ярослава  Шибинського на 7 хвилині! Після цього малюнок протистояння особливо не змінився і на радість для лучан - Сергій Степанюк зрівняв рахунок. Костопільчанин, отримавши круглястого, у притаманній манері зібрав навколо себе кількох захисників та наніс удар лівою на протиході! 1:1.

Після відновлення паритету, «Любарт» з кожною хвилиною почав виглядати все краще. Це змусило “Human” взяти тайм-аут, проте це не допомогло. Знову Сергій Степанюк продемонстрував свої найкращі якості. Прийнявши передачу, він холоднокровно витримав паузу та геніально запустив діагональ поміж ніг захиснику на Сизика. Владислав не підкачав та ідеально замкнув пас від ветерана. 1:2!  За хвилину до кінця першого тайму 77-й номер ледь не оформив дубль. Але Олег Дубовик якимось чином витягнув «мертвий» постріл від 19-річного лучанина.

Після перерви господарі активно пішли у відіграш і дуже швидко підловили гостей на позиційній помилці. Всього дві хвилини - і Сергій Дубовик відновив паритет у матчі. 2:2!

На щастя для нас, нічийний рахунок тримався недовго. Андрій Янчук зробив зрячий навіс через все поле на Степанюка, а Сергій, перебуваючи спиною до воріт, філігранно переправив головою м‘яча повз голкіпера у сітку.  3:2!

Князі мали декілька нагод, щоб подвоїти перевагу, але й господарі на 34-й хвилині двічі фактично зрівняли рахунок. У найбільш важкий момент на допомогу Янчуку прийшла стійка.

Переживши небезпеку, наші хлопці таки поклали четверту «банку». Розписався у воротах Олега Дубовика Богдан Мізюк, запустивши “Select” на точність у лівий кут ледь не з центру поля!

“Human” намагався відіграти хоча б один м‘яч, пішовши в наступ із п‘ятим польовим, але й «Любарт» міг збільшити свою перевагу. Проте ні. Фінальні цифри на табло - 2:4.

Вітаємо князів з перемогою та готуємося до матчу-відповіді у Луцьку 18 грудня!

Джерело - ФК "Любарт"


 

«INTER» (Донецьк) – «Бастіон» (Львів) – 4:1 (1:1)
Голи: Дмитро Клочко (20), Денис Сандецький (25), Максим Почебут (31), Вадим Дробашко (36) – Назарій Цимбаляк (9)
Попередження: Ігор Стасюк (20), Ігор Кудінов (39), обидва – «Бастіон»

Підопічні Олександра Колесникова зіграли перший матч з львівським «Бастіоном» і витратили чимало сил, щоб здобути потрібний результат.

Початок зустрічі був за командою «Inter» і вже в дебюті зустрічі господарі організували три вбивчі моменти біля воріт суперника, правда, жоден зі своїх шансів не вдалось реалізувати. В свою чергу команда «Бастіон» змогла витримати стартовий натиск і буквально свій стандарт втілила в гол Гуцуляк – 0:1. За такого перебігу подій підопічні Олександра Валерійовича Колесникова продовжували гнути свою лінію, але Ігор Стасюк творив справжні дива на останньому рубежі. Голкіпер «Бастіону» спіймав неймовірний кураж, а вже на 16-й хвилині львів`яни організували свою другу контратаку, котра завершилась ударом в стійку. Це була друга нагода «Бастіону» в матчі, але виграти першу половину зустрічі гості виграти не змогли. Наприкінці тайму розіграш кутового у виконанні колективу «Inter» завершився голом від Дмитра Клочка і за рівного рахунку команди пішли на відпочинок – 1:1.

Після відпочинку підопічні Колесникова навіть не думали збавляти оберти, а Сандецький оформив швидкий результативний удар – 2:1. У «Бастіону» аргументів у відповідь не знайшлось, а вже ближче до середини другого тайму Почебут вдало зіграв на добиванні та практично вбив інтригу – 3:1. За такого перебігу подій гості жодним чином не могли відповісти. Команда «Бастіон» була зосереджена на грі в обороні, а на 36-й хвилині необачні дії неподалік власного штрафного майданчика трансформувались в штрафний удар та гол-красень від Вадима Дробашка – 4:1. Лише після 4-го голу у свої ворота льв`яни змогли провести декілька якісних атак і знову оформили удар у стійку, правда, рахунок змінити не вдалось.

Вітаємо команду «Inter» з вольовою і важливою перемогою в першому домашньому матчі. Підопічні Олександра Валерійовича Колеснікова здобули комфортний результат, але розслаблятись неможна перед матчем-відповіддю, адже «Бастіон» у Львові буде грати набагато розкутіше і агресивніше.

Джерело - ФФзК

Кубкові протистояння завжди відрізнялися налаштуванням футзалістів від поєдинків у чемпіонаті. Якщо граєш перший матч в гостях, то перед тобою щонайменше стоїть два завдання: забити гол на виїзді та бажано не пропустити більше, ніж суперник. Якщо з першим «Бастіон» впорався бездоганно, то з іншим все-таки не склалось.

Столиця як і в останній грі свої ворота відкрила львів’янам досить швидко. Цимбаляк відгукнувся на простріл зі стандарту та замкнув дальню стійку - 0:1.  Давно господарі не відчували такої нахабності, тому досить довго шукали свого щастя біля воріт Стасюка. Майже увесь перший тайм пройшов за мінімального рахунку на користь гостей, однак перед самим свистком на перерву Дмитро Клочко відновив паритет у зустрічі - 1:1.

Ще більшими стали очікування від другої половини гри, однак на відміну «Інтера» нам не вдалось скористатись своїми моментами. Фатальною для «Бастіона» виявилась 26 хвилина. Захист проґавив Сандецького, котрий вперше у матчі вивів донеччан вперед - 2:1. Зупинятись на досягнутому «неро-адзуррі» не стали та втретє засмутили вболівальників нашої команди. Почебут з першої спроби влучив у Любуську, а секундою пізніше переправив «шкіряного» в пусті ворота - 1:3. Здавалось, що гандикап у два м’ячі так і залишиться до завершення поєдинку, однак останнє слово було за Дробашком. Вадим потужним ударом зі штрафного встановив підсумковий результат - 4:1 на користь «Інтера».

Відзначимо, що другий матч між цими командами пройде у Львові в переддень Святого Миколая.   

Джерело - МФК "Бастіон"
 



«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Славута» (Славута) – 2:2 (2:0)
Голи: Дмитро Делятинський (7), Володимир Тесля (10), Артем Мороховець (30 – автогол) – Максим Мануйленко (23)
Попередження: Дмитро Делятинський (7), Олександр Синенко (34) – Ігор Кушецький (17)
 


 

5 грудня

«Урожай» (Чернівці) – «Гепард» (Харків) – 1:2 (1:1)
Голи: Сергій Максимчук (4) – Олексій Волобуєв (1), Юрій Петренко (29)
Попередження: Сергій Максимчук (27), Денис Купченко (35) – Максим Логінов (36), Максим Хрипунов (39)
Нереалізований пенальті: Віталій Крончар (31 – «Урожай»)
 

11 грудня

«BudmonsteR» (Київ) – «Легіон» (Дніпро) – 4:1 (2:1)
Голи:
Андрій Полещук (2), Павло Химяк (20), Сергій Степаненко (31 – з дабл-пен, 36 – з дабл-пен.) – Роман Кокотяк (18)
Попередження: Андрій Потапов (33), Андрій Полещук (40), обидва – «BudmonsteR»

Столичний «BudmonsteR» у першому поєдинку третього попереднього етапу Parimatch Кубка України забив по два голи у кожному з таймів і оформив для себе гандикап у три голи перед виїздом до Дніпра.

«Будівельники» вже на початку зустрічі приголомшили «Легіон» швидким голом. Пекний з ауту віддав на Степаненка, Сергій прострілив на дальню стійку, де на м’яч вже чека Полещук. Зі своїм завданням Андрій впорався і влучним ударом вивів киян вперед.

Після того як господарі заробили мінімальний гандикап гра вирівнялася й моменти, щоб змінювати показники на табло мали обидва колективи. Зрештою, на 18-ій хвилині підопічні Тараса Дутка відповіли своїм вдалим розіграшем ауту. Гажемон закинув на Дяченка. Овдієнко зреагував на удар Романа, але м’яч у ворота вніс інший Роман – Кокотяк. Відтак, рахунок у зустрічі став рівним – 1:1.

Однак, на перерву команда Руслана Драбика все ж таки відправилася в якості лідера. Овдієнко розпочав наступ своєї команди закиданням на Потапова, а Андрій з доволі гострого кута пробив по воротах Лутая. Кіпер дніпрян відбив м’яч перед собою, а першим на добиванні опинився Химяк й без проблем відправив м’яч у ворота суперника.

Після перерви «будівельники» зуміли збільшити свою перевагу завдяки двом реалізованим дабл-пенальті. На 31-й хвилині Макшанов сфолив проти Полещука у центрі майданчика й це порушення правил стало шостим для «Легіона». Степаненко з десятиметрової позначки не схибив.

Сьомий фол було зафіксовано після гри рукою в атаці від Гажемона. Вирок – той самий, виконавець і результат – також. Завдяки дублю у другому таймі Сергію Степаненку вдалося довести лік голам у Parimatch Кубку України до п’яти.

Однак, передусім, відзначаємо домашню перемогу «BudmоnsteR» з рахунком 4:1. Матч-відповідь між цими командами відбудеться наступного тижня у Дніпрі.

Джерело - ФФзК





19 грудня

"Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - "SKIDKA" Київ - 2:2 (1:1)
Голи:
Баланик (8), Дичук (39) - Мар'євич (10), Лисенко (30).
"Ураган-2-КФВ": Хомяк (в) - Дичук, Сименко, Бессонов, Коробка - Британ, Пицик, Лейб'юк, Остафійчук, Баланик (к), Бойків, Ткачук - Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"SKIDKA": Дедюнець (в) - Саківський, Ткаченко, Якубець, Назаров - Япарама, Войток, Мар'євич, Лисенко. Головний тренер: Олег Шуст.

Перша зустріч двоматчевого протистояння між "Ураганом-2-КФВ" та однією з найсильніших аматорських команд Києва "SKIDKA" відбувся в Івано-Франківську. Вже на 8-ій хвилині Баланик вивів господарів вперед - 1:0. Та вже за два оберти секундної стрілки кияни відновили паритет зусиллями Мар'євича - 1:1. Решту голів суперники прибергли на другу половину гри. Спочатку ексураганівець Лисенко вивів "скидочників" вперед, тоді як Дичук на останній хвилині матчу більярдним ударом встановив партет -  2:2.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.