Ивано-ФранковскаяОбласний чемпіонат: перший тур на вихіднихИвано-ФранковскаяЧемпіонат Івано-Франківська: змагання стартують у суботуТернопольскаяВідбулося жеребкування тернопільської Вищої футзальної ліги ЛьвовскаяНа Львівщині відбувся навчально-практичний семінар для арбітрів та спостерігачів з футзалуСумыВ Сумах стартує відкритий чемпіонат містаХмельницкийПреміум-ліга: обзори матчів 2-ого туру у дивізіоні 1КиевКиев. Вторая лига. 3-й тур. Обзоры матчейЖитомирскаяКоростенський “Моноліт” виграв Чемпіонат з футзалу серед ветеранів 35+ДнепрДнепр. Лучшие голы первых туров.ОдессаСергей Торшин: "Третье место нас уже не устроит"ДетиДонецкий футзал: на старт выходят юныеЗапорожьеЗапорожье: дружные победы фаворитовДнепрЧемпионат Днепра. 3-й тур. Лидеры играют вничьюОдессаОдесса, Премьер-лига. Два разгрома и две минимальные победы дебютантовАматорыИтоги недели: SW, МКВ, ДКМ и "Безжалостные"ЖитомирскаяОгляд третього туру Чемпіонату Житомира / 7.11.2016Желтые ВодыЖелтые Воды. Премьер-лига. Обзоры матчей.УкраинаУ Будинку футболу почались четверті тренерські курси з футзалуУкраинаСергій Журба – найкращий гравець жовтняИвано-ФранковскаяЗШ №10 виборола Суперкубок НФК «Ураган»

Кубок України. Анонс матчів і результати Попереднього раунду 5 листопада



У першу суботу листопада ми дізнаємося імена двох останніх команд, які пройдуть у другий етап Попереднього раунду Кубка України. Хтось із чотирьох команд доповнить когорту учасників другого етапу і приєднається до тих, хто вийшов раніше. А поки що ми підготували короткий анонс поєдинків у Харкові та Запоріжжі.

Враховуючи те, яким бойовим (і по рахунку, і по грі) видався перший матч між «Viva-Cup» та «Skidka-Ірпінь», варто очікувати чогось подібного і тепер. Щоправда, не забуваємо, що у харків’ян буде дві переваги. Перша – нічия на виїзді, яка, в разі сприятливих умов, може бути рівноцінною перемозі. Друга – спорткомплекс «Каразінський». Чудово знаючи цей майданчик, можна сказати лише одне: гостям там однозначно легко не буде. Але у той же час шанси кияни зараз мають такі ж самі шанси на перемогу, як і їх харківські візаві. Тому, переможцем у цьому протистоянні буде та команда, яка краще скористається своїми можливостями.  

«Viva-Cup» (Харків) – «Skidka-Ірпінь» (Київ)    2:1
5 листопада 2016 року. Харків. Спорткомплекс «Каразінський» - 15.00
Арбітри: О. Єлшанський (Суми), І. Дудінов (Дніпро), Д. Чумак (Харків)
Хронометрист: С. Ващук (Харків)
Суддівський спостерігач: В. Михальський (Київська обл.)
Перший матч – 3:3

У Запоріжжі відбудеться не менш цікаве протистояння між донецьким «АРПІ» та одеським «МКВ». У першому поєдинку одесити мінімально перемогли, але у той же час гол на виїзді дає підопічним Олександра Моргунова надію на хороший результат. Колись, ще у ті часи, коли «АРПІ» грав у Донецьку (тоді цей колектив навіть у Першій лізі грав), то він видавав дуже потужні домашні матчі, і не кожна команда могла поїхати потім додому з перемогою. Враховуючи те, що футзал у Запоріжжі полюбляють, та й «АРПІ» вже завоював у цьому місті свою аудиторію, то є варіант, що вдача посміхнеться господарям. Але поки що перевага на боці «МКВ». І тільки після матчу-відповіді ми дізнаємось, чи залишиться вона за підсумками двох поєдинків.  

«АРПІ» (Донецьк) – «МКВ» (Одеса)    3:6
5 листопада 2016 року. Запоріжжя. Спорткомплекс «Запоріжалюмінбуд» - 14.00
Арбітри: Ю. Кондратьєв (Київ), С. Черноусов (Херсон), А. Ноєв (Запоріжжя)
Суддівський спостерігач: М. Зубко (Черкаси)


Перший матч – 1:2

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України 

Джерело - 
futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.