Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

На Львівщині відбувся навчально-практичний семінар для арбітрів та спостерігачів з футзалу

У суботу 5 листопада 2016 року в актовій залі спорткомплексу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся навчально-практичний семінар для арбітрів та спостерігачів з футзалу Львівщини.
 

Спочатку учасників привітав Перший віце-президент Федерації міні-футболу (футзалу) Львівщини Олег Верещинський. Він вручив Подяку ФМФЛ арбітру-ювіляру (Олегу Дуцяку в цей день виповнилося 30 років) та ознайомив присутніх з двома наказами ФМФЛ щодо обслуговування змагань з футзалу на Львівщині та проведення даного офіційного заходу. Проведення семінару на високому навчально-методичному рівні доручили доценту кафедри спортивних дисциплін Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, кандидату педагогічних наук Роману Процю, відомому в минулому українському рефері, який тепер очолює комісію інструкторів, методичного та інформаційного забезпечення Комітету арбітражу Асоціації футзалу України та здійснює спостереження за матчами футзальної Екстра-ліги України. Його колезі за фахом, теж представнику спостерігачів Екстра-ліги Юрію Щепанському доручили тестування фізичної підготовленості арбітрів, в рамках якого арбітри всеукраїнських змагань повинні виконувати нормативи КА АФУ. До складу комісії також увійшли віце-президент ФМФЛ Степан Семак та голова КА ФМФЛ Габор Вайда.

Роман Проць розпочав роботу семінару з тестування з Правил гри і відео-тестування ігрових епізодів та здійснив детальний аналіз цих тестувань. На основі аналізу він провів теоретичні заняття, зосередивши особливу увагу на проблемних питаннях. Далі, по програмі, відбулося тестування фізичної підготовленості арбітрів (тест ФІФА: спринт 2х20, CODA test, ARIET test), а спостерігачів в цей час ознайомили з новими вимогами і змінами в інструкції та рекомендаціях до їх діяльності.

Відмінно впоралися з вимогами ФІФА до фізичної підготовленості арбітри Екстра-ліги Богдан Кіндій, Ігор Якимишин та представники першолігового корпусу Володимир Болізюк, Олег Дуцяк, Орест Дуцяк та Ярослав Сторожук.
Цікаво, що серед когорти чоловіків свій потенціал продемонстрували і дві представниці прекрасної статі – студентки факультету фізичного виховання дрогобицького педуніверситету Олександра Краснодемська та Марія Одинак.
На завершення керівництво ФМФЛ і учасники заходу подякували Романові Процю за якісно підготовлений і ґрунтовно проведений семінар.

Джерело - Федерація міні-футболу (футзалу) Львівщини

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.