Сборная УкраиныЄвро-2022. Шлях збірної України до фінального турніру Футзал в миреЄвро-2022. Група В: представлення учасниківЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Сербия - Португалия, Нидерланды - УкраинаЖенский футзалУкраїна – Іспанія (жінки). Товариський матч 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022 собственными глазами, или заметки из ГолландииЧемпионат ЕвропыДуглас Жуниор: «Без сомнения — мы сделаем все возможное»Первая лига Антон Антоненко і Владислав Завертаний приєдналися до «SkyUp»Чемпионат ЕвропыАнтон Соколов: «Радоваться некогда – концентрируюсь на матчах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 1. Нідерланди – Україна. АнонсКазахстанИгита: «Я хочу и после карьеры здесь жить»Вторая лигаЯрослав Аксенов: «Максимум в любителях за месяц заработал 74 тысячи гривен»Футзал в миреВизначилися переможці Futsalplanet Awards 2021: Олег Шайтанов і жіноча збірна України – шості у світіЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Нідерланди – Україна. Передматчева пресконференція: Олександр Косенко, Петро ШотурмаИспанияЖіноча збірна України зазнала болючої поразки від Іспанії у першому товариському матчіЧемпионат ЕвропыCборная Украины в финальной части чемпионатов Европы по футзалуФутзал в мире​Клеминьо: «Надеюсь однажды получить предложение поиграть в Казахстане»Чемпионат ЕвропыСуспільне Спорт покаже усі матчі Євро-2022Чемпионат ЕвропыМассимилиано Белларте: «Казахстан – безусловный фаворит нашей группы и претендент на титул чемпиона Европы»Чемпионат ЕвропыМико Мартич: «Многие игроки сборной Казахстана — топовые»Беларусь«Столица» подписала бразильца Матеуса

«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів першого ігрового дня

Пропонуємо вашій увазі огляд всіх найцікавіших подій поєдинків першого ігрового дня «Odessa Open Cup-2021». Weekend.


Група А

У групі А за підсумками першого ігрового дня сформувалося двовладдя. Вінницький «Яско» та донецький «INTER» двічі здолали своїх опонентів та відірвалися від третьої сходинки аж на п’ять очок.

Підопічні Івана Дученка впевнено здолали «Lex-VSK» та «Пальміру». Серед інших звитяг варто відзначити й традиційно високу результативність одного з лідерів вінничан – Васалатія. У двох поєдинках Владислав встиг вразити ворота своїх суперників одразу п’ять разів.

Щодо донеччан, то їм особливих проблем не зуміла створити київська «Десна». Варто відзначити, що у цій зустрічі був призначений перший дабл-пенальті у рамках турніру. Однак, Колесников не зумів переграти Барібана з десятиметрової позначки.

Найбільш запеклим виявилося протистояння між «інтеристами» та «Пальмірою». Одесити забили швидкий гол завдяки влучному удару Гречка. У середині тайму Охременко зробив показники на табло рівними. Після перерви команди продемонстрували обопільно гостру гру. За п’ять хвилин до фінального свистка Борсук вперше вивів донеччан вперед. Як не намагалися представники Південної Пальміри зачепитися бодай за перше очко, але зробити цього їм не вдалося.

У ще одному матчі групи «Lex-VSK» та «Десна» не зуміли виявити сильнішого. Макаров відкрив рахунок на початку зустрічі і мінімальна перевага сумчан протрималася аж до останніх секунд. Вже не вперше впродовж «Odessa Open Cup-2021» палицею-рятівничкою для команди В’ячеслава Листопада став Жук. Дмитро вирвав для киян нічию на останніх секундах. Саме такий розподіл очок, зрештою, й допоміг лідерам неабияк відірватися від групи переслідування.

«Яско» (Вінниця) – «Lex-VSK» (Суми) – 5:1 (2:0)
Голи: Владислав Васалатій (4, 17, 25, 27), Юрій Онищук (9) – Олександр Яценко (20)
Попередження: Владислав Васалатій (19) – Олександр Яценко (23)

«Lex-VSK» (Суми) – «Десна» (Київ) – 1:1 (1:0)
Голи:
Валерій Макаров (4) – Дмитро Жук (28)
Попередження: Станіслав Носок (21) – Владислав Бровченко (26)

«Яско» (Вінниця) – «Пальміра» (Одеса) – 3:1 (2:0)
Голи:
Вадим Чернега (9), Владислав Васалатій (10), Фелікс Міранда (26) – Олександр Севрук (27)
Попередження: Вадим Чернега (27)

«Десна» (Київ) – «INTER» (Донецьк) – 1:4 (1:3)
Голи:
Володимир Савченко (12) – Денис Бланк (4), Денис Сандецький (9), Максим Солонина (14), Євген Юнаков (19)
Попередження: Володимир Савченко (13), Артем Барібан (17) – Дмитро Жук (28)
Нереалізований дабл-пенальті: Олександр Колесников (14 – «INTER»)

«INTER» (Донецьк) – «Пальміра» (Одеса) – 2:1 (1:1)
Голи:
Артем Охременко (7), Андрій Борсук (23) – Олександр Гречко (2)
Попередження: Денис Бланк (11), Олександр Колесников (18) – Олександр Гречко (9), Магомедрасул Муртузалієв (23)

Турнірна таблиця

1 «Яско» – 6 очок (+6)
2 «INTER» – 6 очок (+4)
3 «Десна» – 1 очко (-3)
4 «Lex-VSK» – 1 очко (-4)
5 «Пальміра» – 0 очок

Група В

Саме з поєдинків групи В розпочався ігровий день у дивізіоні вихідного дня. Два стартових матчі завершилися внічию, чим неабияк заплутали турнірну ситуацію. «Черкасиобленерго» та «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» так і не зуміли розмочити рахунок та розписали першу «суху» нічию впродовж вже другого турніру.

У київському дербі «SKIDKA» та «Manzana-2» також забивали не дуже багато. Завдяки голу Кучука, який став першим у рамках турніру вихідного дня, команда Віталія Мельника досить довго лідирувала, але нічию у неї вирвав найкращий бомбардир турніру буднього дня Цой.

У своєму наступному матчі команда Олега Шуста протистояла «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». Обидва колективи прагнули нарешті заробити повноцінні три очки після стартових нічийних результатів. Завдяки голам Мандичева і Маржановського запоріжці досить довго вели у рахунку з різницею у два голи.

Героїчними зусиллями столичні футзалісти за хвилину відправили у володіння суперників два м’ячі завдяки влучному удару Клименка та автоголу Мороховця. Втім, досить швидко Рідний знову подарував гандикап «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». Кияни намагалися врятувати матч з п’ятим польовим, але Фролов точним ударом зруйнував усі надії для «SKIDKA».

Останньою втрутилася у боротьбу ірпінська «Linevich Group». Команді з Київщини так і не вдалося відзначитися бодай одного разу у цих зустрічах. У протистоянні з «Manzana-2» кияни майже весь поєдинок вели з мінімальною перевагою завдяки голу Йапарами і лише наприкінці матчу остаточно забезпечили собі три очки після результативних ударів Степаненка і Чеберяка.

Вдалося долучитися до трійки лідерів й «Черкасиобленерго». Підопічні Сергія Гупаленка забивали у других половинах таймів, втім, зробили це багато разів. Дублі Карбули і Петришина та гол Олійника, який, набільше відзначався за черкащан у Першій лізі, допомогли їм перемогти з рахунком 5:0 та за додатковими показниками очолити турнірну таблицю групи В.

«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 0:0 (0:0)
Попередження: В’ячеслав Ткаченко (27 – «Черкасиобленерго»)

«SKIDKA» (Київ) – «Manzana-2» (Київ) – 1:1 (0:1)
Голи:
Віктор Цой (20) – Сергій Кучук (3)
Попередження: Юрій Щериця (3), Максим Дядюнець (17), Андрій Лисенко (27) – Іван Веремійчук (5)

«SKIDKA» (Київ) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 2:4 (0:1)
Голи:
Олександр Клименко (19) – Олександр Мандичев (12), Олександр Маржановський (16), Артем Мороховець (19 – АГ), Сергій Рідний (20), Олександр Фролов (24)
Попередження: Віталій Гавриленко (9) – Юрій Павлов (8), Володимир Тесля (25)

«Manzana-2» (Київ) – «Linevich Group» (Ірпінь) – 3:0 (1:0)
Голи:
Коллінс Йапарама (20), Сергій Степаненко (26), Максим Чеберяк (28)
Попередження: Євген Яблонько (20) – Ілля Мілокост (23)

«Linevich Group» (Ірпінь) – «Черкасиобленерго» (Черкаси) – 0:5 (0:2)
Голи:
Олександр Карбула (7, 27), Владислав Петришин (11, 28), Артем Олійник (24)

Турнірна таблиця

1 «Черкасиобленерго» – 4 очки (+5)
2 «Manzana-2» – 4 очки (+3)
3 «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» – 4 очки (+2)
4 «SKIDKA» – 1 очко
5 «Linevich Group» – 0 очок

Група С

Підопічні Віталія Шишова проявили себе в якості справжніх майстрів камбеків. Обидва матчі «юристи» починали зі швидких пропущених голів, але наприкінці зустрічі обов’язково перемагали. Так було як у поєдинку з армією, так і у протистоянні з «KIA Sport».

Матч з «автомобілістами» вийшов ще драматичнішим. «KIA Sport» до восьмої хвилини зустрічі завдяки голам Зам’ятного і Шибецького повів з різницею у два голи. Такий результат тримався до 26-ої хвилини. Саме тоді Сорокін розпочав камбек «АБтП», а Сендзюк і Поліщук його підтримали та зробили команду Віталія Шишова переможцем своєї групи.

У протистоянні між «KIA Sport» та «Армією» «автомобілістів» влаштовувала нічия. Тож, «армійці» мали докласти неабияких зусиль, щоб здобути бажаний результат.

До завершення першого тайму Джафаров та Черепанський подарували «Армії» перевагу у два голи. Після перерви Дерещук відіграв один гол, однак, довершити розпочате «KIA Sport» не зумів та посів третє місце.

«АБтП» (Київ) – «Армія» (Київ) – 3:1 (2:1)
Голи:
Володимир Білецький (19), Олексій Синящик (25), Роман Кенц (28) – Дмитро Джафаров (4)
Попередження: Олексій Сорокін (27) – Олександр Лукашук (8), Дмитро Джафаров (26)

«АБтП» (Київ) – «KIA Sport» (Київ) – 3:2 (0:2)
Голи:
Олексій Сорокін (26), Дмитро Сендзюк (27), Дмитро Поліщук (28) – Владислав Зам’ятний (4), Владислав Шибецький (8)

«KIA Sport» (Київ) – «Армія» (Київ) – 1:2 (0:2)
Голи:
Ярослав Дерещук (20) – Дмитро Джафаров (1), Олександр Черепанський (12)
Попередження: Михайло Ясінський (24 – «Армія»)

Турнірна таблиця

1 «АБтП» – 6 очок
2 «Армія» – 3 очки
3 «KIA Sport» – 0 очок

Група D

Ключовим поєдинком за перемогу у групі стало протистояння між «Антаресом» і Ковальською. Зрештою, саме «Антарес» завдяки голам Кульгука та Мельника у другому таймі зумів почати свою ходу з трьох набраних очок.

Оформити свою перемогу у групі «Антаресу» вдалося завдяки звитязі над «Райффайзен Банк». На п’ять голів лідера групи підопічні Ярослава Сербіна зуміли відповісти лише влучним ударом від Кошового. Тож, остання зустріч у групі перетворилася на боротьбу за другу сходинку.

Зрештою, її впевнено на свій рахунок записав колектив Петра Дулі. «Будівельники» після «сухого» першого матчу роззабивалися й здолали суперника з тенісним рахунком 6:0. Продемонструвала «Ковальська» й справжню командну результативність, адже окрім автоголу суперника, п’ять інших м’ячів у ворота «банкірів» забили п’ятеро різних футзалістів.

«Антарес» (Київ) – ПБГ «Ковальська» (Київ) – 2:0 (0:0)
Голи:
Дмитро Кульгук (19), Іван Мельник (28)
Попередження: Богдан Каракуц (12 – «Антарес»)

«Райффайзен Банк» (Київ) – «Антарес» (Київ) – 1:5 (0:0)
Голи:
Валентин Кошовий (6) – Володимир Пластун (4), Богдан Каракуц (6), Дмитро Кульгук (12), Віктор Мазур (18), Євген Глуздовський (28)
Попередження: Максим Кульчицький (11 – «Райффайзен Банк»)

«Райффайзен Банк» (Київ) – ПБГ «Ковальська» (Київ) – 0:6 (0:2)
Голи:
Денис Зінченко (11 – АГ) – Ростислав Мороз (2), Володимир Пагас (16), Юрій Ващенок (21), Ігор Середній (24), Сергій Кисіль (25)
Попередження: Денис Зінченко (15)

Турнірна таблиця

1 «Антарес» – 6 очок
2 ПБГ «Ковальська» – 3 очки
3 «Райффайзен Банк» – 0 очок

Група E

У групі Е переможець також визначився за підсумками двох стартових турів. «Дніпромед» та «Юрінновація» видали напружену кінцівку, але кияни так і не зуміли наздогнати херсонців у рахунку.

Остаточно команда з півдня України оформила перемогу у своїй групі після звитяги над «Глобус Банк». Представники столиці так і не зуміли відповісти бодай одним голом на чотири взяття воріт від суперника.

Тож, київське дербі у групі Е мало вирішити долю другої сходинки. «Юристи» завдяки голу Новікова з мінімальною різницею повели наприкінці першого тайму, а на останніх хвилинах зустрічі остаточно дотиснули свого суперника.

«Юрінновація» (Київ) – «Дніпромед» (Херсон) – 2:3 (0:1)
Голи:
Іван Савинок (25), Віталій Мамчур (27) – Роман Кучеревський (3, 26), Дмитро Безкровний (24)
Попередження: Володимир Мальчиков (22 – «Дніпромед»)

«Глобус Банк» (Київ) – «Дніпромед» (Київ) – 0:4 (0:1)
Голи:
Віктор Федосюк (5, 16), Володимир Мальчиков (23), Юрій Єрухимович (28 – з пен.)

«Юрінновація» (Київ) – «Глобус Банк» (Київ) – 4:1 (1:0)
Голи:
Владислав Новіков (13, 23), Іван Савинок (24), Артем Демченко (27) – Георгій Ткачов (28)
Попередження: Віталій Мамчур (11), Олександр Грищенко (17) – Олег Безкровний (9)

Турнірна таблиця

1 «Дніпромед» – 6 очок
2 «Юрінновація» – 3 очки
3 «Глобус Банк» – 0 очок

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України
Фото: Неллі Калініна

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.