Экстра-лигаВолодимир Гладов увійшов до тренерського складу АФФК «Суми»ТурнирыКубок Водяна-2021. День 2. LIVE!Юношеский футзалМаксим Чубинський: «Був великий ризик того, що ми не проведемо повноцінний сезон»ТурнирыКубок Водяна-2021. День 1. Продуктивный VAR и волевой «ДЕ Трейдинг»ИспанияАлешандре и Умберто перебираются в ИспаниюПольшаВіктор Русин гратиме за польський «ВКС Шльонськ»КазахстанВиктор Тарчило возглавил «УВД-Динамо» (Гродно)ПортугалияФабиу Сесилиу и Тьягу Бриту вернулись в «Брагу»ТурнирыКубок Водяна-2021: «Ураган» змагатиметься двома «кобмінованими» складамиБразилияМаркиньос Шавьер объявил состав сборной Бразилии на ЧМ-2020 (21)ЧехияБразильцы покидают «Хрудим»Чемпионат мираСборная России начала подготовку к чемпионату мираФутзал в миреТоп-25 претендентов на звание игрока года в миреИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы «Леванте» и «Джимби Картахена»Футзал в миреПочему футзал не является олимпийским видом спорта?Женский футзал8-11 августа в Киеве состоится международный турнир «Estrellas Cup»Экстра-лигаАндре Броканело: «Эта команда обязана побеждать во всех соревнованиях»ТурнирыКубок Водяна-2021. ПревьюЖенский футзал«Леонас - Университет Драгоманова» представил двух новичковБеларусьУчита переходит в «Столицу»

Кубок Водяна-2021: «Ураган» змагатиметься двома «кобмінованими» складами

Чи не головним ігровим випробуванням для "драконів" під час літнього міжсезоння стане участь у ХІ Міжнародному турнірі з футзалу на призи В. І. Водяна.


Ще б пак, адже в одеському турнірі франківці змагатимуться двома "кобмінованими" складами молодості та досвіду задля того, щоб перевірити всіх наявних наразі виконавців на фоні інших команд Екстра-ліги. Зокрема, до номінально першого складу "Урагану" увійдуть голкіпери Левандівський та Кардаш, універсали Швед, Мих. Грицина, Шеремета, Коваль, Терентьєв, Абакшин, Петросюк, Коробка, Дичук та Бессонов. Натомість "Ураган-2" складуть голкіпери Гуйван і Колток, а також універсали Кордоба, Фаренюк, Радевич, Масевич, Онуфрак, Мик. Грицина, Ткачук, Завертаний, Британ, Лейб'юк.

Зважаючи на вищесказане одеський турнір має стати хорошою базою для набору ігрових кондицій та випробування власних сил у поєдинках проти добротних команд українського футзалу. Усі матчі турніру транслюватимуть на YouTube-каналі BLACKSEA-PSV.

ХІ Міжнародний турнір ім. В. Водяна
смт. Крижанівка, СК "Black Sea-PSV", 5-8 серпня


5 серпня (четвер)
10:00 "Ураган" - "Клік Медіа" Молдова
12:00 "ХІТ" Київ - "Сокіл" Хмельницький
14:00 "Продексім" Херсон - "Ураган-2"
16:00 "Viva Cup" Харків - "ДЕ ТРЕЙДИНГ" Миколаївка
 

6 серпня (п'ятниця)
10:00 "Клік Медіа" Молдова - "ХІТ" Київ
12:00 "Сокіл" Хмельницький - "Ураган"
14:00 "Ураган-2" - "Viva Cup" Харків
16:00 "ДЕ ТРЕЙДИНГ" Миколаївка - "Продексім" Херсон
 

7 серпня (субота)
10:00 "Ураган" - "ХІТ" Київ
12:00 "Сокіл" Хмельницький - "Клік Медіа" Молдова
14:00 "Продексім" Херсон - "Viva Cup" Харків
16:00 "Ураган-2" - "ДЕ ТРЕЙДИНГ" Миколаївка
 

8 серпня (неділя)
09:30 Матч за 7 місце
11:30 Матч за 5 місце 
13:30 Матч за 3 місце 
15:30 ФІНАЛ
 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.