РоссияАлександр Попов: «У нас не будет проблем с игровой практикой…»КазахстанБетао намерен покинуть МФК «Атырау»ИспанияСантана – в «ЭльПосо», Жарагуа – в «Никеле», Гадейя – в «Барсе» транзитом через «Кайрат»РоссияСуперлига и Высшая лиги России возобновятся 1 августаЭкстра-лигаУ другому товариському матчі «Енергія» взяла гору над «Городенкою»ИспанияЭскердинья: «Никто не хочет сыграть в экспресс-плей-офф больше, чем я»КазахстанМатеус Преа: «Наша цель – завоевать место в Лиге чемпионов УЕФА» КазахстанИгроки «Кайрата» сдали положительный тест на коронавирусБеларусьДенис Мазной попрощался с «БЧ»ИталияВилде переходит в «Синьор Престито СМБ»РоссияАлександр Рахимов: «Сложно переживать и осознавать, что «Динамо» закрывается»БеларусьБеларусь-2019/20. Финал. Матч 4. Григорьев забивает, ВРЗ вырываетФутзал в миреДмитрий Камеко: «Может быть, со временем получу белорусский паспорт и это устроит скептиков»Лига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Я очень удивился такому выбору…»Лига чемпионов УЕФАСергей Крыкун: «Надеялся, конечно, что «Финал четырех» оставят в Минске»ИталияМарвін Перкович продовжить кар'єру в «Альма Салерно»ИспанияФутзальные чемпионаты Испании обретут профессиональный статусБеларусьСергій Задорожний: «Складно вболівати за когось з пари ВРЗ - "Вітен", бо в обох грають українські виконавці»Экстра-лига«Енергія» мінімально поступилась у першому товариському поєдинку в ГороденціФутзал в миреШвеция: в финале сыграют «Гетеборг» и «Хаммарбю»

Андрій Федюк: «Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим»

Дебютант чемпіонатів України серед ветеранів в категорії 40+ – про фінальні тури в Одесі і свій новий клуб

Андрію, привіт. На минулих вихідних ти дебютував на чемпіонаті України серед ветеранів у віковій категорії 40+. Які враження? 
– Складно зробити якийсь однозначний висновок. Було цікаво грати, тим паче, рівень окремих команд достатньо високий. На жаль, ми не виконали основне завдання – стати чемпіоном. Їхали до Одеси не лише за медалями, а й за загальною перемогою. 
 
"ТВД" став однією із команд, яка зуміла нав'язати боротьбу "Чорному морю". Як вважаєш, чого не вистачило саме в очних зустрічах? 
– Рівень гравців одеської команди досить високий. Гравці господарів пограли на серйозному рівні, не лише всеукраїнському. Шпичка, Павленко, Пилипів та інші – вони все ще перебувають у хороших кондиціях і знаходять мотивацію віддаватися на повну на майданчику. Не скажу, що ми не віддавалися, але клас у одеситів виявився вищим, аніж наш.
 
"Чорне море" багато часу грало з п'ятим польовим. Чи готувалися ви спеціально під таку тактику? 
– Ми розуміли, що одесити будуть грати подібним чином. На це вказувала і відсутність основного голкіпера команди в заявці на турнір. Ми намагалися боротися, але ви лише подивіться, як вони грають з п'ятим. Які розрізні передачі проходять, як м'яч тримається. Багато команд Екстра-ліги можуть позаздрити грі «Чорного моря» з п’ятим польовим.  
 
За рахунок чого можно було перемагати "Чорне море"?
– Тут складно мені виділити один фактор. Можливо, десь раніше потрібно було самим іти з п'ятим польовим, щоб потримати м'яч, заспокоїтися і "убити" час. Також нічия з "АРПИ", коли ми вели в два м'ячі і не виграли, десь зіграла роль у підсумковому розподілі місць. 
 
Зі сторони здавалося, що не так багато часу на майданчику проводив Валерій Легчанов. Із чим це пов'язано?
– То тобі здалося (посміхається). У нас була тактика грати в дві четвірки. Так, інколи були варіації, особливо, коли доводилося захищатися проти п'ятого польового, але Валерій грав, як усі. В останній день уже я менше часу отримав, тому що була невеличка травма. Плюс не забувайте про формат турніру. За три дні потрібно було зіграти шість матчів. А був же карантин, багато хто не тренувався взагалі, тому в різній формі і підійшли до турніру. 
 

«Ніяких розмов із керівництвом львів’ян не було»

 
У минулому інтерв'ю ти згадував, що є пропозиції стати тренером аматорської команди. Як зараз проходить процес? 
– Так, наразі я граючий тренер місцевої команди Гранд-ліги "In it services". Правда, грати зможу лише з другого кола, коли закінчиться термін "карантину" після професійної кар'єри. 
 
Розкажи, що це за команда.
– Команда майже повністю складається із гравців, що грають у великий футбол. У футзалі також багато що виходить, амбітний президент, мені цей проєкт дуже сподобався. 
 
Чи означає це, що в професійному футзалі ми тебе найближчим часом не побачимо?
– Моя позиція не змінилася: я залишаюся у Львові і нікуди їхати не збираюся.
 
І "Енергія" на контакт не йде?
– Ні, ніяких розмов із керівництвом львів'ян не було. 
 
Розмовляв Володимир Лавський

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.