ОдесскаяПервая лига. «Деливери» — «Эпицентр» (Ч) 3:9. Неожиданный финиш регулярного чемпионатаВсеукраинский финал АФЛУВсеукраинский финал АФЛУ-2017: участники (обновляется)ДнепровскаяЖелтые Воды: ничья в пользу МАУ МГОКОдесскаяОдесса. Очередная смена лидера в пятой лигеАматорыВторая лига, 1/4 финала. "Мясная традиция" добывает минимальную победу в гостяхДнепровскаяДнепр. Дивизион А. 17-й тур. ОнлайнКиевКиев. Высшая лига. 14-й тур. Он-лайнПреміум-ліга: перші ігри вирішальних серій плей-офф в дивізіонах 1 та 2 у режимі LIVE!!!Одесса. Премьер-лига. 18 тур. Превью к матчамХмельницкийЧемпіонат України серед юнаків 2002-2003 років народження. Результати жеребкування фінальної частини + КАЛЕНДАРЖитомирФінальна частина Чемпіонату Житомирської області. ОнлайнВолынскаяВолинь. Передостанні битви сезонуЧеркасскаяЧеркащина. Символічні збірні другого дня фінального етапу чемпіонату областіЧеркасская ТОП-4 голи другого туру фінального етапу Чемпіонату Черкащини з футзалуУкраина У Черкасах фінішував Чемпіонат області з футзалу серед ветеранівУкраинаПерша ліга України. Огляд 14 туру. Регулярний чемпіонат завершено!УкраинаКубок України: визначились учасники «Фіналу чотирьох» КиевИграем в Кайф - фильм про киевский любительский клуб BudmonsteR-AKVILONЖитомирскаяВіктор Таран: Про обласний фінал всі знали перед початком чемпіонату Житомира з футзалуХарьковскаяЛучшие голы 8-го тура 31-го кубка ФК Универ

Черкащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Перша ліга. Перед останнім туром усі в рівних умовах

На верхівці таблиці перед останнім туром усі опинилися в рівних умовах.

"Рось-ЧПТ" – "Матусів" 3:5
Голи:
Мартиненко, Гонда, Довбаш – Силка 2, Марущак 2, Грудницький
Вилучення: Ольховий (Рось-ЧПТ)
 

8 березня черкасці проведуть по-футзальному. Відкрили цей день найнижчі за рангом у чемпіонаті команди. Перша їхня зустріч завершилася розгромом Матусіва на користь ЧПТ. Але сезон був плідний і зараз усе вийшло інакше. 
Матч вийшов рівний і з обох боків непоступливий. Першого голу довелося чекати до перерви, перед якою Силка відкрив рахунок – 0:1. 

У другій половині суперники так само тримали баланс нічийної гри. Підопічні Сердюка зрівняли рахунок і з плином часу він доріс до 3:3. Потім Силка і Марущак удвох пошили в дурні оборону ЧПТ і вивели Матусів уперед. А Грудницький поставив крапку, скориставшись обрізкою технікуму позаду – 3:5.
 


 

"Юрія-Фарм" – "Батьківщина" 2:3
Голи:
Шевченко 2 – Сіробаба, Голубничий, Орел
 

Батьківщині вдається зіпсувати настрій фармацевтам. Попри всі прогнози і сподівання, сьогодні Юрія-Фарм поступилася. Матч видався рівним, але Батьківщина просто більш налаштовано підійшла до цього протистояння. Мабуть, як це часто буває, їх мотивувало наше прев'ю, де ми не залишили їм шансів. Тим цікавіше дивитися чемпіонат, у якому будь-яке протистояння може розбити всі ваші надії на той чи той підсумок. Отож Батьківщина мінімально перемагає Юрію і набирає три очки – 2:3.
 



"Шполабудматеріали" – "Дніпро-80-ТОП Дома" 4:1
Голи:
Шпиця, Моторний 2, Вєтушко – Гарнага
 

У Першій лізі закручується серйозна інтрига. Шполабудматеріали набирає три очки, а Дніпро-80 сьогодні не схожий на себе. Не пішла гра у Фощія і партнерів. Мабуть, не варто змішувати театр і футзал...

Зазвичай, у дніпрян чітко видно побудову на паркеті й те, куди гравці рухаються. Однак Шпола не дала реалізувати цю тактику. Наприкінці першої половини вона протягом якоїсь хвилини двічі вразила ворота гравців ДЮСШ – 2:0. Упіймавши кураж, білі самовіддано відбивали м'ячі з лінії власних володінь. То Маняк головою врятує Мальчика, то Олійник обіграє оборону, але в останній момент хтось постелиться і зблокує удар в порожні ворота. Інтрига відродилася за 7 хвилин до кінця. Триходівку Фощій-Тітарев-Гарнага реалізував останній – 2:1. Але зовсім скоро вона і померла, бо Моторний вистрілив під поперечину третім голом, а Вєтушко закріпив четвертим. 4:1 у підсумку. 
   



"Катеринопіль" – "Маїс" 4:1
Голи:
Білоус, Бойко, Мельник, Плахотнік – Шпурик
 

Аби здобувати одноосібне лідерство в таблиці, Маїсу необхідна була сьогодні перемога над Катеринополем. У разі виграшу команди Ласкавого, перед останнім туром всі чотири колективи мали б однакову кількість набраних очок. Так і сталося. 
Катеринопіль розпочав агресивніше і забив перший м'яч, доки суперник шукав підступи до воріт "червоних". Білоус відкрив рахунок, але перед самісінькою перервою Маїс спрацював, як треба. Якнайкраще себе проявила зв'язка Шмиголь-Шпурик. На перерву колективи пішли за нічийного рахунку. 

У другому таймі нарешті проявив себе Бойко, який приєднався до команди перед стартовим свистком. Індивідуальними діями він відзначився на екваторі двадцятихвилинки: підробив м'яч під ліву ногу і чітко пробив у ближній кут – 2:1. Отут уже стало цікавіше. У Маїса залишалося два варіанти: відігратися або втрапити у ще більшу пастку. Довгої паузи не сталося – Катер ще двічі наростив перевагу і рахунок став уже 4:1. Відтак у Першій лізі все вирішиться цієї неділі.
 



Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.