ХмельницкийПреміум-ліга: камбек «Ротора», лідерство «Beerloga» та бойова нічия у центральному матчі туру (+відео)Экстра-лигаПрезиденты клубов Экстралиги решат судьбу следующего сезона 13 июняЛьвовГранд-ліга Львова: нестримна «Галицька Здоба» (+відео)ХарьковскаяЛучшие голы 21-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаИгорь Москвичев: «Сделали ставку на опыт, который в итоге победил молодость»Остальной мирЭкс-игрок украинской "молодежки" перешел в "Тюмень"ХерсонУ Херсоні відкриють відділення з футзалу Экстра-лигаСмотри мне в глаза. Что принесет Титан-Заре возвращение КамекоЭкстра-лигаКамеко снова возглавил Титан-ЗарюТурнирыЖитомиряни достроково оформили перемогу у IХ турнірі серед команд енергопостачальних компаній “ВС Енерджі Інтернейшнл Україна”ДетиУ м. Дніпро фінішувала дитячо-юнацька футзальна ліга "OLIMPIA+"Экстра-лигаМаксим Бессалов: «Без труднощів чемпіонат не виграють»Экстра-лига Олександр Стефанків: Хочемо зберегти основу команди на наступний сезонОстальной мирУЕФА вносит дополнительные разъяснения по системе квалификационных соревнований Юношеских Олимпийских Игр-2018Экстра-лигаТитан-Заря подписала Еремина из Деливери, но близка к потере ВасильченкоЛьвовАндрій Задорожний: "Літній чемпіонат Львова організовано на високому рівні"Экстра-лигаШпигарь и Свиридов подписали контракты с ПродэксимомТурнирыКоманда “Житомиробленерго” розпочала захист титулу Чемпіона України серед команд енергопостачальних компанійЭкстра-лигаУраган рассматривает возвращение КолткаХарьковЛучшие голы 20-го тура 31-го кубка ФК Универ

Перша ліга України. Огляд 14 туру. Регулярний чемпіонат завершено!

У цей уїк-енд відбулись матчі останнього, 14 туру регулярного чемпіонату в Першій лізі. Пропонуємо Вашій увазі результати та огляди поєдинків.
 

Чернівецькі «будівельники» до поєдинку в Одесі здобули дві перемоги поспіль і мали велике бажання продовжити свою переможну ходу. І вже на 4-й хвилині Андрій Беженар підтвердив ці наміри гостей з Буковини. Однак, ця мінімальна перевага «Епіцентра К» виявилася хиткою, і в результаті станом на 13-ту хвилину на табло спорткомплексу СКА палали дві двійки. Але у другому таймі гості не на жарт розігрались, і їх перевага в рахунку зростала у геометричній прогресії. До того ж, на руку їм було вилучення Максима Кульки. Єдине, на що вистачило «логістів», так це на гол Віктора Пюро наприкінці поєдинку. Однак, фінальна сирена зафіксувала перемогу чернівчан з рахунком 9:3.

«Делівері» (Одеса) – «Епіцентр К» (Чернівці) – 3:9
Голи:
Беляєв (12), Єрьомін (13), Пюро (40) – Беженар (4), Куляк (13, 24, 30, 40), Бакалярик (28), Гордей (32), Купчанко (33, пен.), Зайчковський (36)
Попередження: Єрьомін (15), Делівері
Вилучення: Кулька (33), Делівері

Як прес-служба Асоціації футзалу України вже повідомляла, на адресу АФУ прийшов лист від МФК «Рятувальник» (Ромни), в якому йшлося про те, що команда з Сумської області не зможе приїхати на матч 14 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги проти івано-франківського «Епіцентра К10». Відтак, Комітетом з проведення змагань було прийняте рішення про зарахування команді «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) технічної перемоги з рахунком 5:0, а команді «Рятувальник» (Ромни) – технічну поразку з рахунком 0:5.

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Рятувальник» (Ромни) – 5:0 (т. п.)

Складається враження, що у грі «СумДУ» проглядається чорна смуга. Це було видно у грі з «Рятувальником» (за яку «студенти», як ми знаємо, отримали технічну перемогу), і, вочевидь, це продовжилось у поєдинку з «Епіцентром К3». Про це свідчить і той факт, що за підсумками першого тайму сумчани програвали «будівельникам» з рахунком 1:5. А далі становище для «студентів» було ще гіршим. Єдиною втіхою для підопічних Сергія Песоцького став гол Іллі Пустовойта. Але він лише підсолодив гірку пігулку розгромної поразки «СумДУ», що, звісно, не може не тривожити сумських вболівальників перед матчами плей-офф.  

«Епіцентр К3» (Київ) – «СумДУ» (Суми) – 8:2
Голи:
Нестерук (2, 10, 28), Прощенко (8 – автогол), Івонко (14), Заворотний (15, 40), Романовський (36) – Сорока (5), Пустовойт (34)
Попередження: Романовський (31) – Петраков (25), Зеленський (31)

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.