ЗапорожьеАРПИ громит Лотос + ВИДЕО, интервьюЧеркасскаяЧеркащина. Вища ліга. 6 тур. Росава з Рятівником влаштували феєріюЧеркассыЧеркащина. Екстра-ліга. 6 тур. Рувер оживає, а ЛНЗ і Цетус дарують драмуХарьковскаяХарьков: «Монолит» вырывает победу у «Слободы» и укрепляет лидерство (обновляется)Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”Житомир“Економ таксі” тріумфує у Чемпіонаті Коростеня з футзалуХмельницкаяПреміум-ліга: матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!УкраинаПавло Кіт: «Основним мотивом грати в Другій лізі було бажання зростати»УкраинаУкраїнський арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018 ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Превью к матчамСумскаяСумы: анонс 9-го тура Высшей лигиСумскаяСуми: телепередача "Треба гол!" от 11.01.2017. канал "Відікон"ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецЧеркасская Прев'ю 6-го туру Чемпіонату Черкаської областіАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’ю

Євген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.com

Воротар та капітан збірної України Євген Іваняк увійшов до числа претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією авторитетного інтернет-видання FutsalPlanet.com. Окрім нашого голкіпера за це почесне звання боротимуться наступні гравці: Пако Седано, Хесус Ерреро (обидва – Іспанія), Міодраг Аксентієвич (Сербія), Аліреза Самімі (Іран), Ніко Сармієнто (Аргентина), Лео Ігіта (Казахстан), Звіад Купатадзе (Росія), Гуітта (Бразилія), Стефано Маммарелла (Італія).
 

Нагадаємо, що свого часу інтернет-портал FutsalPlanet.com вже визнавав найкращими представників українського футзалу. Так, за підсумками 2009 року найкращим гравцем у жіночому футзалі була визнана Аліна Горобець.

Джерело - http://futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.