ЧеркасскаяЧеркащина. Прев'ю другого етапу обласного чемпіонатуПервая лига 18.02. Первая лига. Delivery (Одесса) - Эпицентр К3 (Киев) 4:5Полтава18.02.17. ФУТЗАЛ. Кременчуг - Полтава 4:4ДнепрКубок Днепропетровской области. Финал. Екатеринославхлеб — Мясная традиция 5:3КиевПавло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."Дети“Адреналін06” – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалуХмельницкийСтартувала шкільна футзальна ліга ХмельницькогоДнепрДнепр Libertad: чемпионский матч!ХарьковЛучшие голы 4-го тура 31-го Кубка ФК УниверХарьковХарківський футзал 2 випуск 31 кубок ФК УніверИвано-ФранковскАМФІФО: лідери зміцнюють позиціїУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» мінімально обіграв «Ураган-2»УкраинаМаксим Павленко: «Налаштовуюсь виключно на роботу тренером»ДнепровскаяВалентин Сопільняк: «М'ясна Традиція» зараз знаходиться в процесі побудовиДнепровскаяСпортивные залы: здесь пройдут игры Всеукраинского финалаЗакарпатскаяУжгород. Анонс 6 туру ЗакарпатскаяУжгород: #ЧасФутзалу V випускХарьковскаяХарьков: лучшие голы 10-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяХарьков: превью 11-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА - 2016-2017Первая лига Первая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Эпицентр К10» 9:4. «Проклятие вторых таймов» не сработало!

Павло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."

Мої вісім років в футзальному житті Києва підійшли до кінця. Термін (4 роки), на який я обирався президентом Федерації футзалу, сьогодні закінчився. Я не подавав свою кандидатуру на цю посаду знову і не збирався продовжувати своє перебування в цій структурі на керівній ролі.
 

За чотири роки ми багато чого зробили. Ми задали планку, на яку тепер орієнтується всі регіональні футзальні організації. Можливо можна було зробити ще більше, але не завжди все в наших силах. Всім відомий вислів «спорт без політики», але у реальному житті «брудна» політика часто заважає працювати на благо своєї справи. Я глибоко переконаний, що чиновникам «старого зразка» варто перестати просиджувати місця, а звільнити шлях для молодих та ініціативних керівників, які дійсно мислять по-новому. Насправді пишаюся навіть не результатами роботи, а своєю командою - тими людьми, які були в «обоймі», і докладали багато зусиль для розвитку цього виду спорту. Я не буду перераховувати всіх, оскільки їх більше півсотні - це і всі мої віце-президенти, виконавчий комітет, арбітри, менеджери, хронометристи, журналісти, фотографи, відеооператори, лікарі... 
 

Прийшов час розставити пріоритети в житті і, на жаль, а може й на щастя, громадська діяльність у галузі спорту в ці пріоритети не потрапляє. Я сміливо про це заявляю, бо вже вільний, нічим не обтяжений і ні від кого не залежний. Вибір зроблено і я йду далі не озираючись. Мої творчі бажання незабаром будуть реалізовані в нових проектах, про які ви скоро дізнаєтеся. І проекти ці не обмежаться одним Києвом. Я впевнений у собі і у своїй команді, яка перевірена роками. Я знаю наші можливості і відчуваю сили для нових звершень.
Я залишаю свою посаду і здобутки з впевненістю, що вони будуть примножені, оскільки Федерацію очолив мій колега і друг Микола Сергієнко. Ви всі його добре знаєте і з вашою допомогою він продовжить нашу справу на благо футзалу, як у Києві, так і в усій країні. 

 
Павло Присяжнюк
 

P.S. Удачи тебе во всем, Павел Анатольевич! Спасибо тебе огромное, друже! И мы знаем, что ты рядом. Где бы ты ни был и чем бы ни занимался.

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.