Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 10 тур. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОсновний раунд Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: український слідЭкстра-лигаАФФК «Суми» попрощався з Русланом ОстрогоюЭкстра-лига«ХІТ» — «Кардинал Рівнестандарт». Історія протистояньЛьвовВиконком АФЛ: наступного вікенду розпочнеться чемпіонат Другої лігиБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 8. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 4. LIVE!Женский футзалТаїсія Бабенко та Олена Підгорна повернулися в «ЗХО-Теслу»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 5-го тураВетераныКубок України з футзалу серед ветеранів 45+, 55+, 65+. День 3. LIVE!Кубок УкраиныІсторія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку УкраїниАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 6ИспанияИспания-2021/22. Тур 5. LIVE!Экстра-лигаЄвген Сірий – найкращий гравець жовтня у Parimatch Екстра-лізі 2021/22Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-17): деталі п'ятого сезонуЛига чемпионов УЕФА«Тесла» сыграет на Кубке чемпионов в ИспанииПервая лига Тарас Шпичка: «У команді мають бути легіонери, бо ми беремо щось нове від них, а вони – від нас»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Стартові матчі другого попереднього раунду. АнонсЭкстра-лигаПідсумкова таблиця переходів Parimatch Екстра-ліги. Літо 2021Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22: 16 команд, старт – 19 листопада

Суддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 6

Комітет арбітражу Асоціації футзалу України пропонує вашій увазі коментар ігрового епізоду матчу основного раунду Ліги чемпіонів у форматі «трактуємо, рекомендуємо, вдосконалюємо».


Кліп № 1:

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Лічені» (Косово)  (10 хв.)

 

Футзаліст № 6 у біло-зеленій формі під час виконання штрафного удару його командою розташувався поруч зі стінкою (з двох або більше гравців) команди суперника, яка захищається… Арбітр матчу зупинив гру та призначив вільний удар на користь команди, яка захищалася.

КА АФУ звертає увагу усіх учасників змагань, що згідно Правил гри у футзал (Futsal Laws of the Game 2021/22, Правило 13, cт.70)  такі дії є порушенням п. 2 (Процедура) Правила 13 (Штрафний та вільний удари), яка зазначає, що м'яч:

1) повинен лежати нерухомо і гравець, який виконує удар, не повинен торкатись м’яча знову, до поки це не зробить інший футзаліст;
2) перебуває у грі, коли він був введений стопою і очевидно рухається.

Доки м'яч не увійшов в гру, всі суперники повинні залишатися: 

1) на відстані, щонайменше п'яти м від м’яча;
2) за межами штрафного майданчика під час виконання ударів зі штрафного майданчика суперника.

Коли двоє або більше гравців команди, яка захищається формують «стінку», усі футзалісти команди, яка атакує повинні бути на відстані принаймні одного метра від «стінки» доки м’яч не увійде в гру.

Джерело - Комітет арбіттражу АФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.