Экстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 командЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після перших матчів 1/2 фіналу плей-оффОстальной мирЯк козаки у фіналі Кубка Німеччини проти бразильців гралиЛьвовЛітній чемпіонат Львова: анонс матчів другого туруЭкстра-лигаОбойтись без риска. Почему Титан-Заря не оставила Пичкурова тренеромКиевКубок Киева. "Альтернатива" второй год кряду шагает в финал! (+видео)

Волинь. Анонс плей-оф. Буденний графік небуденних матчів

Одразу в п’яти з восьми ліг у другому раунді плей-офф доведеться зіграти треті матчі аби визначити учасників фінальної стадії у боротьбі за звання абсолютних чемпіонів дивізіонів. Рівний склад учасників ліг вкотре став запорукою цікавих та інтригуючи протистоянь, в яких дуже важко визначити фаворитів.
 

Отже протягом трьох днів очікуються запеклі битви у СК «Арена Спорт» за участю команд Шостої, Четвертої, Третьої, Першої та Вищої ліг. Суперники добряче вивчили один одного та гратимуть без розвідки на результат. Вболівальникам стовідсотково не доведеться нудьгувати.

Огляд других матчів плей-офф вже ближчим часом можна буде почитати на сторінках нашого сайту, а на вихідних глядачі зможуть побачити відразу по два матчі фінального етапу боротьби за звання кращих команд ліг. Графік ігор та анонс протистоянь буде опублікований днями.

До речі, за побажанням офіційних представників команд-учасниць 9-го Чемпіонату Волині, по завершенню матчів у вівторок о 20.00 на «Арені» відбудеться зустріч із представниками суддівського корпусу АМФВ, котрими опікується голова комітету арбітрів АМФВ Володимир Журибіда.

Графік ігор. Треті матчі 1/2-ї плей-офф
28 лютого (вівторок)
Шоста ліга


18.00 Волиньсталь – Мілан

Третя ліга

19.00 Топільно – Нововолинськ ТТІ

1 березня (середа)
Вища ліга


19.00 Надія-2 – Вікторія М

Шоста ліга

21.00 West Side – Hudson

2 березня (четверг)
Четверта ліга


18.00 Забіяка – Лучеська

Вища ліга

19.00 ПАККО – Агропродукт

Перша ліга

20.00 Динамо – Мідас
21.00 Бренд Груп - Атлетик

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.