Экстра-лига“Сокіл” проведе два товариські матчі у Івано-ФранківськуЛьвовПерша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два туриОстальной мирНовый формат Кубка УЕФА по футзалуКиев«Эпицентр К2» - «Чумацький Шлях-Academica» - 3:2. Кубок Киева или матч Звезд на паркете спорткомплекса НУХТ!?ВетераныВетераны "40 плюс": итоги Второго регулярного чемпионатаЭкстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 команд

Бізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)

ТИТУЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРЕМІУМ-ЛІГИ З ФУТЗАЛУ – КОМПАНІЯ “FOREX CLUB”

Все цікавіше розгортаються події у розіграші Бізнес Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 6-ого травня, матчами у підгрупах «А», «В» та «С» стартували матчі заключного, 3-ого, туру групового етапу. У неділю, 7-ого травня, були зіграні заключні поєдинки групової стадії, за результатами яких визначалась підсумкова розстановка сил у всіх чотирьох квартетах та подальша доля усіх учасників у другій частині турніру. Забігаючи наперед, відзначимо, що звітні поєдинки потішили аномальною результативністю та подарували одну, але гучну сенсацію: чинний чемпіон, «Динамо-ГУНП», поступилося «UBC», і залишилось за бортом подальшої боротьби за медалі. Отож, виходить що по завершенню турніру ми отримаємо нового переможця, і це безсумнівно додасть мотивації усім учасникам плей-офф. Про все це і не тільки далі у нашому огляді.

Стартовий поєдинок, у якому зустрічалися «Меблі-Лідер» та «Lifecell» став свого роду історичним. Чому, запитаєте Ви? Вперше у історії турніру участь прийняла жінка – Ангеліна Павлік. Саме гармонійне поєднання жіночої грації та витонченої техніки «п’ятірки» номінальних гостей, і стало вагомим підґрунтям для здобуття переможного результату «Lifecell», а її активні дії і призвели до першого забитого м’яча в зустрічі. Ангеліна, наче на велосипеді, обіграла один за одним двох захисників «меблевиків», і вивела на ударну позицію Власова, якому залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 0:1. «Меблі-Лідер» активно намагалися «повернутися» у гру, однак реалізувати свої моменти не зуміли. Мельничук з дабл-пенальті під завісу першого тайму не зумів переграти Сандулова, а невдовзі по черзі потривожили каркас воріт гостей Козак та той ж Мельничук. «Lifecell» ж не був таким марнотратним в атаці, і в дебюті другого тайму Янчук, втіливши у гол ідеальну передачу з глибини довів перевагу своєї команди до двох м’ячів, після чого його окриленим партнерам не склало особливих зусиль довести справу до розгрому, який своїми результативними «автографами» у воротах суперника оформили Лошатецький та Люховець. Отже в підсумку «суха» перемога «Lifecell» з рахунком 4:0, який завдяки цьому успіху завершить турнір матчами у Кубку Виклику, де визначиться доля підсумкових місць з 9-го по 12-е, а на «Меблі-Лідер» очікують поєдинки Кубку Надії, де його суперниками стануть три останні команди інших підгруп.

Заключний поєдинок у підгрупі «В», в якому «Ауді» та «ARTY Sport» після двох перемог на старті в очній битві визначали хто ж стане переможцем у цьому квартеті, видався доволі цікавим. Розпочалося все як не можна краще для «автомобілістів», яким вдалося повести у рахунку вже на 1-ій хвилині, а автором поки найшвидшого мяча в історії турніру став Загребельний, результативно завершивши силовий простріл з флангу від Савчука. «ARTY Sport» із своєю відповіддю не забарився, і вже дуже швидко Гончар відновив рівновагу у цифрах на табло. Схоже, це дещо деморалізувало номінальних господарів, чим з успіхом і скористалися їх партнери, а найбільше «феєрив» на майданчику активний Гончар, який спочатку шаленим ударом ледве не від центральної лінії вдруге у матчі змусив капітулювати Бондарчука та оформив дубль, а невдовзі записав на свій рахунок і «асист», вивівши на порожні ворота Стецюка – 1:3. «Ауді» шикарним голом Савчука зі штрафного, здавалося, відродило інтригу в матчі, однак не так сталося, як гадалося. Усі питання щодо переможця зняли вдалі дії активної зв’язки Стецюк-Гончар, які з інтервалом в одну хвилину по черзі змусивши свого візаві гру від центрального півкола, довели рахунок на табло до розгромного, а «Ауді» голом Кореганова знову таки ж із штрафного спромоглося лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки. Отже – 5:3 на користь «ARTY Sport», яке із стовідсотковим показником у графі «набрані очки» стає кращим у підгрупі «В», і готується до зустрічі у 1/4 фіналу із другою командою квартету «D», «Ауді» ж дістається друга позиція у цій підгрупі, і його суперник у чвертьфіналі плей-офф вже відомий. Ним стане «Toshiba», яка достроково оформила перемогу у групі під лідерою «D».

Першими у неділю на майданчик вийшли «Алея Взуття» та «Лунтік». Команди, які синхронно здобувши перемоги у двох стартових матчах, в очній битві з’ясовували, хто вийде у плей-офф з першого місця, і в підсумку подарували справжнє видовище. Початок був за «лунтіками», які після голів Морозова та Кононенка всередині першого тайму володіли комфортною перевагою у два забиті м’ячі, але «Алея Взуття» достойно сприйняла цей виклик, і продемонструвавши характер, ще до кінця першого тайму не лише відігралася, а й переламала хід подій на свою користь. «Лунтік» негайно «повернувся» у гру, і Петреченко тут же знову відродив рівновагу, але вже доволі швидко «салатові» перевищили допустимий ліміт фолів, і Шостацький, холоднокровно реалізувавши дабл-пенальті, відправив на перерву у кращому настрої «Алею Взуття» – 4:3. В другій 25-ти хвилинці на майданчику панувала справжна гра «без воріт», а сюжету поєдинку за своїм драматизмом та видовищністю сміливо можуть позаздрити визнані голлівудські блокбастери. Хвилі атак послідовно переміщалися від одних воріт до інших, що неабияк тішило вболівальників, однак не тренерські штаби обох команд, які не раз хапалися за голову від розпачу, спричиненого діями власних підопічних. Бажання перемогти зашкалювало як у «Лунтіка», так і «Алеї Взуття», а як демонстрували події на майданчику, це був матч дійсно рівних суперників. «Феєрили» Шостацький та Коненко, які в підсумку оформили хет-трики, а все вирішилося на 47-ій хвилині, коли суперники востаннє обмінялися забитими м’ячами. Спочатку Ткачук знову вивів вперед «Алею Взуття», але вже через декілька секунд Радюк розкішним обвідним ударом у верхній кут встановив остаточні цифри на табло – результативна нічия з рахунком 7:7, яка за додатковими показниками дарує перше місце у підгрупі «С» «Лунтіку», «Алея Взуття» ж виходить у плей-офф з другої позиції.

Вирішальний поєдинок за першу сходинку у підгрупі «А», в якому зустрічалися «МПК-Поділля» та «Інтерпродсервіс», за своєм змістом та напругою безперечно став окрасою всього ігрового дня. Розпочали суперники без розвідки, і вже на 2-ій хвилині Гарбар, результативно завершивши простріл з флангу, вивів вперед у рахунку «Інтерпродсервіс», але радість підопічних Сергія Малукалова була недовгою. «МПК-Поділля» зуміло продемонструвати характер, і ще до середини першого тайму переламати хід подій на власну користь. Спочатку Бондар, з другої спроби перегравши Іщука, завершив чудову контратаку «синіх» та зрівняв рахунок, а невдовзі Трохимчук, влучно вдотик пробивши повз голкіпера після чудової навісної передачі з глибини наблизив до перемоги «МПК-Поділля» – 2:1. Такий розвиток подій явно не входив у плани «Інтерпродсервіса», який відразу перемістив епіцентр ігрових подій на половину суперника. Остяк крутився, неначе білка в колесі, демонструючи дива реакції та парируючи «мертві» м’ячі, однак і він виявився безсилим на 21-ій хвилині, коли Віхренку ніхто не зміг вже завадити завдати разючого удару у верхній кут з близької дистанції. Далі на авансцену вийшов Нік, який забивши по голу в кінцівці першого тайму та дебюті другого (відзначаємо його другий гол, що став наслідком чудової контратаки, яку розігнав Владислав Первеєв – прим. автора), довів перевагу «Інтерпросервіса» до двох забитих м’ячів, але «МПК-Поділля» і не думало здаватися. Бондар, підправивши з метра сферу у ціль після пострілу Діброви, подарував надію номінальних господарям, яких невдовзі «повернути» у гру міг активний Трохимчук, проте його ефектний удар у «дев’ятку» прийняв на себе каркас володінь Іщука. Останні хвилини видалися неймовірно напруженими, а вирішальним у визначенні переможця став більший досвід та виконавська майстерність номінальних гостей. Самолига, влучно завершивши швидкий перехід від оборони до атаки, фактично зняв усі питання щодо володаря переможного результату, а масну крапку в зустрічі поставив активний Нік, реалізувавши вихід віч-на-віч із Остяком. В підсумку – драматична перемога «Інтерпродсервіса» з рахунком 6:3, який стає переможцем у підгрупі «А», «МПК-Поділля» ж виходить у плей-офф із другого місця.

Найбільший інтерес викликав матч між «UBC» та «Динамо-ГУНП», який і повинен був вирішити володаря останньої вакантної путівки до плей-офф. Щодо стартової диспозиції сил, то «Динамо-ГУНП», аби продовжити боротьбу за медалі в цій грі потрібно було виключно перемагати, а ось «UBC» влаштовував і нічийний результат. Але підопічні Олександра Дрижі, які спіймали кураж та відчули впевненість у власних силах після розгромної перемоги над «Зооветпромом-Поділля» (16:3 – прим. автора), з перших секунд стали проявляти себе у атаці, і вже на 4-ій хвилині Палійчук вивів вперед у рахунку номінальних господарів. «Динамо-ГУНП» з відповіддю не забарилося, і вже доволі швидко Сторожук відновив статус-кво, а невдовзі Сохорук та Березовський своїми влучними ударами довели перевагу «динамівців» до двох забитих голів. Відмічаємо гол Тараса, який холоднокровно зльоту пробив повз голкіпера після націленої навісної передачі з глибини – 1:3. А що ж «UBC»? Свій герой знайшовся і у «чорних», і ним став Ісхаков, який залишивши у воротах Попроцького свій результативний «автограф» у воротах Попроцького в кінці першого та початку другого таймів подарував надію своїй команді, на що «Динамо-ГУНП» відповіло диво-голом Соколюка, який зльоту вколотив сферу точнісінько у праву «дев’ятку» без шансів для голкіпера – 3:4. «UBC» знову опинилося в статусі наздоганяючого, і розуміючи своє нелегке становище, не опускало руки. Швидкі переходи від оборони до атак «чорних» не раз ставали серйозним випробуванням для «Динамо-ГУНП», і один з них завершився голом на 48-ій хвилині, коли Палійчуку після диво-передачі від Сокирка та цілковитого провалу захисту «динамівців» залишалося лише не промахнутися з кількох метрів – 4:4!!! Після цього Сохорук і компанія перейшли на гру з п’ятим польовим в надії вирвати перемогу, однак «UBC» оборонялося більш ніж впевнено, а Сокирко, вразивши порожні ворота суперника на останніх секундах поставив масну крапку в цьому багатому на події та емоції матчі – вольова перемога «UBC» з рахунком 5:4, який завдяки цьому успіху стає другим у квартеті «D» та здобуває перепустку у плей-офф, а «Динамо-ГУНП» складає з себе чемпіонські повноваження, і завершить турнір матчами Кубку Виклику, де визначиться доля підсумкових місць з 9-го по 12-е.

Зливою забитих голів потішили власних вболівальників також «Зооветпром-Поділля» та «Toshiba». Суперники, які перед останнім туром не відчували тягар турнірних завдань («Toshiba» достроково виборола першу сходинку, «Зооветпром-Поділля» – останню), в очній зустрічі робили головний акцент на дії в атаці. За таких умов, на перший план виходив більший рівень гравців «Toshiba»: «феєрив» Михайленко, який до хет-трику додав ще чимало гольових передач партнерам, а власними фінтами не раз радував око численних вболівальників, а справжнім злим генієм «ветеранів» став Люблінський, який сім разів залишав у воротах «Зооветпрома-Поділля» свій результативний «автограф» у вигляді забитих м’ячів. «Зооветпром-Поділля» ж не виглядав безнадійно, і намагався нав’язати свою гру одному з фаворитів турніру, і моментами це у Кордіяки та компанії більш ніж вдавалося. Це демонструють шість забитих голів у ворота Болістовського, які продемонстрували слабкі місця у захисті «Toshibа», але це їй не завадило здобути яскраву перемогу з рахунком 11:6, та із стовідсотковим показником здобути першу сходинку у квартеті «D», «Зооветпром-Поділля» ж завершуватиме турнір матчами Кубку Надії.

Груповий етап завершив ще один цікавий поєдинок, в якому свою подальшу долю на турнірі вирішували «Носорог» та «МобіФренд». Перший тайм пройшов за переваги «носорогів», а наприкінці першої половини зустрічі на табло горіли переконливі «3:0» на користь номінальних господарів. Рахунок у матчі диво-голом зльоту відкрив Молодих, а далі Гурницький та Романов, по черзі змусивши капітулювати Мазура, довели рахунок до розгромного. «МобіФренд» відповів «голом в роздягальню» від Герасимчука, якого чудовим пасом вивів на порожні ворота Вакух, але в дебюті другої 25-ти хвилинки Ціпко влучним ударом відродив перевагу у «+3» для номінальних господарів. «Червоні» і не думали здаватися, і свого досягли всередині другого тайму, коли завдяки старанням Гаєвського та Вакуха, які впродовж однієї хвилини змусили капітулювати Балабанова, скоротили розрив у рахунку до цілком відігруваних «-1». Особливо симпатичним видався гол Вакуха, який накрутивши, наче на велосипеді, відразу двох захисників «носорогів», пробив без шансів для голкіпера метрів з 7-ми. Своє ж вагоме слово кіпер «Носорога» «сказав» на 33-ій хвилині, парирувавши пенальті від Шаварського. Час, який залишався до фінального свистка, пройшов під знаком «гойдалок», а Флерко та Трембач, обмінявшись забитими м’ячами, встановили остаточний рахунок – непроста перемога «Носорога» з рахунком 5:4, який завдяки цьому успіху завершить матчами Кубку Виклику, «МобіФренд» ж побореться за перемогу у Кубку Надії.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.