Черкасская Став відомим розклад другого етапу чемпіонату Черкаської областіУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» розгромив «Енергію-2» ЛДУФКАматорыВторая лига. "Мясная Традиция" выходит в плей-оффХарьковскаяХарьков: лучшие голы 9-го тура Кубка СК "Вирта"УкраинаКубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу ПолтавскаяКременчуг - Полтава: матч звезд. АнонсЖитомирЖитомир: он-лайн ключових матчів 13-го туру Вищої лігиОдесскаяОдесса: свято место пусто не бываетИвано-ФранковскАМФІФО: крок до перемогиУкраинаДруга ліга України. "Солтекс" не дозволяє "Руверу" взяти очки (+відео)УкраинаВторая лига Украины. "Локомотив" проходит групповой этап без потерь (+видео)СумскаяСумы: анонс 13-го тура Высшей лиги. 12.02.2017КиевКиев. Анонс сокращенного тураДетиКубок України з футзалу серед юнаків 2006-2007 років народження: «Явір-Олімп» виборює головний трофей!УкраинаВалерій Легчанов: "Якщо чесно, то я не сумую за полем"ЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Команди групи ВВолынскаяВолинь. Анонс. У пошуках свого КубкаУкраинаОфіційно: Асоціація футзалу Хмельниччини висунула кандидатуру Сергія Бабікова на пост президента АФУЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 9 туру у всіх лігахКиевКиев. Вторая лига. Результативность зашкаливает

Житомир: у неділю - головний матч чемпіонату

Безперечно центральним матчем всього туру стане дуель лідерів Вищої ліги – ФК “ІнБев-Полісся” та ФК “Атлет-Житомир”. Перемога у цьому матчі фактично забезпечить титул Чемпіона м. Житомира одній із команд, тоді як нічия знову виведе на перший план додаткові показники. Нагадаємо, у першому матчі лідери так і не визначили переможця, розписавши мирову 0:0. Початок матчу ФК “ІнБев-Полісся” – ФК “Атлет-Житомир” у неділю о 15:00 у залі ФОКу, пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути в ефірі телеканалу СК1 та на нашому сайті.

Поки вся увага буде прикута до матчу лідерів, інші команди Вищої ліги вирішуватимуть свої задачі. Наприклад, “Коростень”, який веде відчайдушну боротьбу з “Візажем” за четверту сходинку, зіграє з “Енергією” (цей матч також буде транслюватися онлайн), а “Візаж” зійдеться з непоступливим “Грантех-Галантом”. Ймовірна втрата очок “Коростенем” буде на руку “Медику”, який у разі перемоги над “Форцою” обійде коростенців у турнірній таблиці.

Ключові матчі першої та другої ліг відбудуться у вечірній час. Так у суботу в очному протистоянні “Lamtransfer” та “ЖВІ ім. Корольова” розігруватимуть між собою другу сходинку в турнірній таблиці групи В другої ліги. Тим часом лідер “Лісгосп” очікує на обопільну втрату очок своїми конкурентами, а сам зіграє з третьою командою “ІнБев-Полісся”. У іншому матчі групи В “ЖНАЕУ” спробує повторити свій успіх першого кола у грі з “ЕлітБуд-1”. Лідери групи А МФК “Житомир” й “Актив” зіграють з четвертою та п’ятою командами – “Олесаною” та “Олімпіком” відповідно. Прогнозованими втратами очок вищезгаданих команд готові скористатися футзалісти “Роял сіті”, яким аби покращити своє турнірне становище необхідно перемогти “САВСЕРВІС”.

Подібно до Вищої ліги, матч лідерів відбудеться і у першій лізі. О 18:00 на майданчику ФОКу зійдуться нещодавній і теперішній лідер “ГазМяс” і “Водолії”. Не менш цікавий матч відкриватиме програму недільних матчів: непереможний у другому колі “Персей” зіграє з “Кіфою”, яка так само у другому колі знайшла свою гру. За годину на вболівальників очікує чергове протистояння у рамках першої ліги, де зійдуться сусіди по турнірній таблиці ФзК “Штурм” і “Батьківщина Молода”. У іншому матчі туру ослаблена кадровими втратами “Квара” зіграє з ФК “ІнБев-Полісся-2”, гравці котрого мають всі шанси увірватися до призової трійки.

Субота, 11 лютого ФОК

11:00 МФК “Житомир” – Олесана

12:00 Роял сіті – САВСЕРВІС

13:00 Олімпік – Актив

15:00  ЖНАЕУ – ЕлітБуд-1

16:00 ФК “ІнБев-Полісся-3” – Лісгосп

17:00 Lamtransfer – ЖВІ ім. Корольова

Неділя, 12 лютого ФОК

10:00 ХСК “Кіфа” – Персей

11:00 Батьківщина Молода – ФзК “Штурм”

12:00 Медик – ФзК “Форца”

13:00 СК “Візаж” – Грантех-Галант

15:00 ФК “ІнБев-Полісся” – ФК “Атлет-Житомир”

16:00 Коростень – Енергія

17:00 ФК “ІнБев-Полісся-2” – Квара

18:00 Водолії – ГазМяс

Джерело - 
futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.