ВолынскаяВдруге поспіль Кубок «Волинської газети» вирушає до ЖитомираВетераныРоман Смирнов. Четверть века в футзале. Часть вторая: «Побеждать на паркете ─ это в крови»Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3: триллер в Одессе (+ видео, обновляется)ХерсонАФЛУ: пятый сезон стартовал в Херсоне!Футзал в мире"Спортинг" выиграл у "Браги" дуэль представителей Португалии в Кубке УЕФАВетераныVeteran’s Futsal Cup 2017 (40+). День 3. Побеждает ТВД!Футзал в миреРикардиньо спас «Мовистар Интер» от поражения в матче с «Осасуной Магна»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 3: камбэк, триллер, сафари и... hit ХИТаКиев1.10.2017 14.00 Кубок Киева. Финал. «Альтернатива» – «RED» 2:2, по пн 4:3ОдессаКубок Лиги Содружества: начинается плей-оффЧемпионат ЕвропыЕВРО-2018 по футзалу: представляем участниковЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3. LIVE!Футзал в миреДмитрий Сорокин открыл счет своим мячам в чемпионате СербииФутзал в миреАлександр Сорокин дебютировал в ЭРА-ПАКе: чемпион Чехии бьет "Нейжбах"Футзал в миреФутзал в Германии: грядет бум!Футзал в миреSLOVAK FUTSAL WEEK 2017. Все голы турнираЭкстра-лигаКое-что, что вы хотели бы знать о Педяше, но боялись спроситьЧемпионат ЕвропыДумки вітчизняних тренерів про жереб Євро-2018 для збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыИтоги жеребьевки финальной части Евро-2018: Украина сыграет с Португалией и РумыниейСборная УкраиныСергій Владико: «У нас абсолютно рівна група»

Кубок України: анонс матчів-відповідей 1/8 фіналу

10 та 11 лютого відбудеться більшість матчів-відповідей Кубку України. Нагадаємо, що один поєдинок вже відбувся. У Сумах місцевий «СумДУ» хоч і виграв, але за сумою двох матчів поступився рівненському «Кардиналу». А тепер ми дізнаємось імена ще сімох чвертьфіналістів.

У п’ятницю відбудеться єдиний кубковий поєдинок, який запланований на цей день. «Епіцентр К3» має непогану перевагу перед «Юні-Ламаном». А тепер гра відбуватиметься у спорткомплексі КПІ, де «будівельники» завжди грають натхненно і мало кому залишають шансів на перемогу. Тому, є ймовірність того, що і «Юні-Ламан» відчує на собі, як підопічні Олега Шайтанова грають вдома. Звісно, київська команда за класом та командним досвідом вище за «Юні-Ламан», хоча команда з Чорноморська, на відміну від своїх опонентів, грає у Екстра-лізі. І це – вагома причина вважати «будівельників» фаворитами цього протистояння. Однак, «Юні-Ламан», звісно, буде прагнути зробити сенсацію. Та чи зможуть знайти на це сили підопічні Сергія Бутенка?

«Епіцентр К3» (Київ) – «Юні-Ламан» (Чорноморськ)
10 лютого 2017 року. Київ. Спорткомплекс КПІ – 14.30.
Арбітри: Д. Куций (Харків), Д. Божко (Хмельницький), М. Чубінський (Київ)
Хронометрист: Ю. Кондратьєв (Київ)
Спостерігач арбітражу: М. Зубко (Черкаси)
Перший матч – 4:2

 

Вже втретє протягом місяця «Сокіл» та «ЛТК/ІнБев/НПУ» зустрінуться між собою. У двох зустрічах, які проходили на майданчику спорткомплексу НПУ ім. М. Драгоманова (у рамках Кубку та чемпіонату України) «соколята» двічі переграли «телефоністів». Додайте сюди ще зустріч у рамках першого кола Екстра-ліги, де підопічні Романа Ковальчика теж виграли. З цього ми робимо висновок: у цьому сезоні «Сокіл» є дуже незручним суперником для об’єднаної команди. Чи буде ця неприємна для «телефоністів» тенденція продовжена у цьому поєдинку? Гостям треба вигравати з рахунком 4:0, аби пройти далі. Зробити це буде складно. Особливо якщо врахувати те, що наставник «ЛТК/ІнБев/НПУ» Валерій Туркін був змушений залишити тренувальний процес у зв’язку з сімейними обставинами. І це, безумовно, вплине на гру Бакума та компанії. Тому, якщо «телефоністи» прагнуть пройти далі, то вони мають подолати ті складнощі, які сприяли підготовці до цього протистояння. І тоді, можливо, їм вдасться зробити невеликий спортивний подвиг.

«Сокіл» (Хмельницький) – «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ)
11 лютого 2017 року. Хмельницький. Спорткомплекс Нацполіції – 12.00.
Арбітри: І. Якимишин (Львів), О. Сидорук (Вінниця), С. Подворний (Хмельницький)
Хронометрист: М. Куцак (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)
Перший матч – 4:1

Матч-відповідь між «Візою» та «Титаном» був на межі зриву. Річ у тім, що спочатку буда домовленість про те, що гра відбудеться у манежі Коледжу фізвиховання. Але в останній момент стало відомо, що ця арена в день кубкового протистояння буде віддана під змагання з танців. Тому, керівництву «мануфактурників» довелось терміново домовлятися з керівництвом муніципального ФОКу, де, як відомо, проводить свої домашні матчі у Першій лізі «Епіцентр К10». І, на щастя для вболівальників з Івано-Франківська та Покровського, матч-відповідь все-таки відбудеться, і «Віза-Вторма» та «Титан-Зоря» все-таки зможуть з’ясувати стосунки між собою та визначити володаря путівки до 1/4 фіналу від цієї пари у ігровій площині. Якщо дивитись на результат, то м’яч, забитий на виїзді, має дати промінь надії франківцям на те, щоб спробувати не тільки відігратись, а і пройти далі. Однак, у той же час не варто забувати, що «Титан-Зоря» - команда, яка ставить перед собою серйозні плани. А після приходу на тренерський місток Павла Пічкурова команда з Покровського заграла новими барвами. Тому, стає очевидним, що саме покровці будуть фаворитами у другій частині протистояння з галичанами.

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – «Титан-Зоря» (Покровське)
11 лютого 2017 року. Івано-Франківськ. Муніципальний ФОК – 13.00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Орест Дуцяк (Дрогобич), В. Гронський (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)
Перший матч – 1:3

Хто би що не казав, а чергове «енергетичне» дербі, яке відбудеться у Львові, буде центральним протистоянням серед матчів-відповідей 1/8 фіналу Кубку України. Тим більше, якщо враховувати результати команд у 15-му турі Екстра-ліги, то тут протилежні настрої. «Енергія» має бути на ходу після принципової перемоги над «Локомотивом», а «Ураган» зазнав першої домашньої поразки у сезоні, поступившись «Продексіму». Тому, «дракони» мають у Львові зіграти, як справжні дракони (вибачте за тавтологію), якщо вони хочуть пройти далі. Звісно, підопічні Івана Скіцка у підсвідомості знають, що «Енергія» у цьому сезоні нестабільна. І цим гості матимуть намір скористатись. Однак, у той же час львівські футзалісти знову спробують нагадати, що у рідних стінах вони рідко кого відпускають з миром. Підсумовуючи все сказане, можна припустити, що у цьому протистоянні боротьба за вихід у чвертьфінал буде йти до останньої секунди, і не виключено, що все закінчиться пробиттям післяматчевих 6-метрових.

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
11 лютого 2017 року. Львів. Палац спорту «Галичина» - 13.00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), О. Кухарь (Кривий Ріг), Б. Кіндій (Розділ)
Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
Перший матч – 1:2

Якщо харківські любителі футзалу захочуть подивитись на протистояння між «Локомотивом» та «МКВ», то їм доведеться це зробити не у Палаці спорту «Локомотив» ім.. Г. Кірпи, а у спорткомплексі «Каразінський». Саме там відбудеться матч-відповідь між «Локо» та «МКВ». В принципі, зміна домашнього майданчику навряд чи вплине на результат підсумкового протистояння у цій парі. При всій повазі до одеситів, але навряд чи вони зможуть забити чотири «сухі» м’ячі у ворота «залізничників». Для цього, мабуть, треба, щоб підопічні Євгена Ривкіна вийшли взагалі без мотивації. Але цього точно не буде. Тим більше, після гучної поразки слобожанці у Львові. Тому, є велика ймовірність того, що «МКВ» ризикує потрапити під гарячу руку «Локомотива», який після першого побачення з «червоно-білими» в Одесі однією ногою в чвертьфіналі. Якщо так і буде, то навряд чи «МКВ» слід очікувати чогось позитивного для себе.

«Локомотив» (Харків) – «МКВ» (Одеса)
11 лютого 2017 року. Харків. Спорткомплекс «Каразінський» - 14.00.
Арбітри: О. Хомич (Луцьк), О. Єлшанський (Суми), О. Фесенко (Харків)
Хронометрист: Д. Чумак (Харків)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ) 
Перший матч – 4:1

Як відомо, у першому матчі проти «ХІТа» херсонський «Продексім» зміг забити два м’ячі на виїзді, але не змогли втримати виїзну нічию, пропустивши два м’ячі наприкінці зустрічі. Тим не менш, ці два голи на виїзді дають надію підопічним Ігоря Москвичова на позитивний результат. І херсонцям мають допомогти додаткові фактори. По-перше – вони гратимуть вдома. По-друге – нещодавно «мельники» змогли переграти «Ураган», а зробити це в Івано-Франківську ой як складно. І ця перемога, звісно, підняла бойовий дух гравців «Продексіма». Тому, психологічно вони готові до протистояння з «ХІТом». Але для перемоги над таким грізним суперником цього, звичайно, буде замало. Тому, Ігорю Москвичову треба продумати всі варіанти, як обіграти «ХІТ» та вийти у чвертьфінал.

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ)
11 лютого 2017 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 14.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), М. Подраний (Житомир), С. Черноусов (Херсон)
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів) 
Перший матч – 2:4

Ще один представник Другої ліги, «Катеринославхліб», спробує у рідних стінах створити сенсацію та не пустити до чвертьфіналу одного з нинішніх лідерів Першої ліги – одеський «Епіцентр К Авангард». Враховуючи мінімальну перевагу одеситів, їм треба бути дуже обережними, щоб не пропустити гол від дніпровців, який виведе до наступної стадії змагань саме господарів майданчику. А це означає, що підопічним Павла Ардаковського, перш за все, треба подумати про захист своїх воріт, аби зберегти цю мінімальну перевагу. Хоча, якщо згадати нещодавній поєдинок «будівельників» у Ромнах проти місцевого «Рятувальника», то там як раз одеські футзалісти почали дуже жваво і забили швидкі м’ячі, які багато в чому допомогли здобути виїзну перемогу. Чи буде цього разу подібний сценарій? Чи гості все-таки віддадуть ініціативу «Катеринославхлібу» та будуть грати першим номером? Як би то не було, а поєдинок у Дніпрі обіцяє бути дуже цікавим.

«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
11 лютого 2017 року. Дніпро. Спорткомплекс «OLIMPIA+» - 14.30.
Арбітри: Г. Гора (Київ), С. Ключник (Миколаїв), О. Іванов (Дніпро)
Хронометрист: І. Дудінов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)
Перший матч – 4:5 

Джерело - http://futsal.com.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.