ХмельницкийПреміум-ліга: перші ігри 1/4 фіналу плей-офф в дивізіоні 1 у режимі LIVE!!!КиевКиев. Высшая лига. 11-й тур. Он-лайнЗапорожскаяБердянск: за два тура до конца предварительного этапаОдесскаяОдесса: такая разная «Виктория»ПолтаваКременчуг сильнее Полтавы. Первый «Кубок вызова» разыгранПервая лига Первая лига. «Деливери» — «Эпицентр К3» 4:5. Поражение от лидера из-за собственных ошибокОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 15 тур. Превью к матчамИвано-ФранковскаяДруга ліга.“Ураган-2” - “Княжий Ринок” 0:1. Поразка, за яку не соромноЧеркасскаяЧеркащина. Прев'ю другого етапу обласного чемпіонатуПервая лига 18.02. Первая лига. Delivery (Одесса) - Эпицентр К3 (Киев) 4:5Полтава18.02.17. ФУТЗАЛ. Кременчуг - Полтава 4:4ДнепрКубок Днепропетровской области. Финал. Екатеринославхлеб — Мясная традиция 5:3КиевПавло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."Дети“Адреналін06” – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалуХмельницкийСтартувала шкільна футзальна ліга ХмельницькогоДнепрДнепр Libertad: чемпионский матч!ХарьковЛучшие голы 4-го тура 31-го Кубка ФК УниверХарьковХарківський футзал 2 випуск 31 кубок ФК УніверИвано-ФранковскАМФІФО: лідери зміцнюють позиціїУкраинаМаксим Павленко: «Налаштовуюсь виключно на роботу тренером»

АМФІФО: лідери зміцнюють позиції

    У 12-му турі чемпіонату області з футзалу серед команд вищої ліги дві команди з лідируючої трійки здобули важливі перемоги у боротьбі за нагороди нинішнього сезону. Матч між “Віза-Вторма” та “Ураган-2 КФВ” перенесено через участь
“Ураган-2 КФВ” у змаганнях команд другої ліги.

 
 
Sandalino не дається Нафтовику

    Коломийський “Sandalino” зустрічався з МФК “Нафтовик” з Долини. Перемога у цьому матчі дозволяла  долинським футзалістам розраховувати на подальшу боротьбу за нагороди, а для коломиян – ще на крок наближала їх до перших у їх історії медалей обласного чемпіонату. То ж матч вийшов бойовим і напруженим. Коломияни вже у дебюті матчу повели у рахунку. Відзначився Роман Гаврилюк.   “Нафтовики” довго не могли перехопити ініціативу і зрівняти рахунок. Лише під кінець першого тайму Святослав Локатир все-таки добився успіху. У другому таймі знову вперед вийшли коломийські футзалісти. Атаку партнерів точним ударом завершив Роман Гаврилюк, зробивши дубль у матчі. Гравці МФК “Нафтовик” кинулися відігруватися, але зайвий поспіх зводив нанівець їхні зусилля. Партнерів знову виручив Святослав Локатир, який прорвався до воріт суперника і з другої спроби проштовхнув м’яч у кут воріт “Sandalino” . У деякій мірі повторювався півфінальний матч розіграшу Кубка. А коли на останній хвилині матчу Микола Свірідов забив третій гол у ворота “Нафтовика”, то дійсно всі згадали сценарій півфіналу. “Sandalino”  втримав переможний рахунок і записав дуже важливі три очки до свого активу на фініші чемпіонату.
SANDALINO”(Коломия) - МФК “НАФТОВИК” (Долина) – 3 : 2 (1:1).
Пятниця 17 лютого 2017 р. 19.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 50 глядачів.
Голи: Р. Гаврилюк 3, 9, М. Свірідов 30 – С. Локатир 9, 23. 
SANDALINO: І. Тепчук, О. Блонський, А. Олійник, С. Дак, В. Костюк, А. Ковальчук, М. Свірідов, М. Кольцун, Р. Гаврилюк. Тренер – А. Олійник.
 НАФТОВИК: С. Димид, О. Локатир, С. Локатир, Р. Покачайло, В. Лаврінок, Г. Яворський, М. Бабінчук, Є. Петрик, О. Шатковський, І. Паньків. Тренер – С. Димид.
Попередження: О. Блонський (22) – О. Локатир (22), В. Лаврінок (28).
Вилучення: О. Блонський (27 за друге попередження).
Арбітри:  Т. Демянчук, А. Яцурак, П. Липецький.
Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

 

Енергетики програють будівельникам
 
Крок до нагород чемпіонату зробив і  “Трейд Захід Буд” Суперник у нього хоч і був не дуже грізний, але досвідчений. Пробити захист “Урагану-4” “будівельникам” вдалося лише на 12 хв, але на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Не змінилася карти матчу і у другому таймі. “ТЗБ” настирливо “шукав” шляхи до воріт ураганівців, але ніяк не вдавався завершальний удар. І лише ближче до завершення матчу, коли суперник відчутно “підсів” Михайло Ткачук влучно пробив у ціль. Через хвилину Назар Самочко закріпив успіх своєї команди, а крапку у матчі поставив все той же Ткачук, який поцілив у порожні ворота суперника, коли той пішов на гру з п’ятим польовим.
“ТРЕЙД ЗАХІД БУД”(Івано-Франківськ) -  “УРАГАН - 4” (Івано-Франківськ) – 4 : 1 (1:1).
Пятниця 17 лютого 2017 р. 20.30. Манеж Івано-Франківського коледжу фізвиховання. 30 глядачів.
Голи: А. Кукурудз 12, М. Ткачук 23, 27, Н. Самочко 24 – Ф. Кавінський 15. 
ТРЕЙД ЗАХІД БУД: С. Рибак, М. Ткачук, І. Ципердюк, А. Стецьків, Ю. Береговський, Я. Ципердюк, А. Кукурудз, В. Вікуловський, Н. Самочко, О. Вонс, Н. Брицький, М. Чугайда, М. Лаврук, О. Гатило. Тренер – М. Ткачук.
 УРАГАН-4: Ю. Павликівський, А. Канюк, С. Клюшніченко, М. Слободян, І. Крук, В. Гундяк, В. Лесів, Ф. Кавінський, О. Рева, Т. Кузик. Тренер – В. Гундяк.
Попередження: А. Стецьків (22).
Арбітри:  Т. Демянчук, П. Липецький, А. Яцурак.
Спостерігач арбітражу – Л. Маланюк.

 
Турнірна  таблиця станом на  18  лютого
 
к о м а н д и ігри   В   Н   П      Р/М  очки
1    “ВІЗА  ВТОРМА”
                              Івано-Франківськ
9 9 0 0 45:11 27
2     “ТРЕЙД ЗАХІД БУД”
                                          Івано-Франківськ
10 7 1 2 40:30 22
3    SANDALINO
                                 Коломия
11 6 1 4 30:26 19
4    “УРАГАН-2 КФВ”
                       Івано-Франківськ
9 4 1 4 18:20 13
5   МФК ”НАФТОВИК”
                               Долина
10 4 0 6 30:41 12
6   МФК “Р Е В Е Р А” 
                             Івано-Франківськ
10 2 1 7 22:30 7
7   “УРАГАН - 4”
                                    Івано-Франківськ
11 1   0 10 20:47 3
               
 
              
 


                                            БОМБАРДИРИ: 
                                        10 Михайло Ткачук  (“Трейд Захід Буд”)
                                         9 – Михайло Слободян (“Ураган-4”)                                                     
                                                      7Білик Ігор  (“Віза-Вторма”)
                                                      7Локатир Олег  (“Нафтовик”)
                                                              7 -  Свірідов Микола (“Sandalino”)
                                                              7 -  Локатир Святослав  (“Нафтовик”)
                                                              7 -  Самочко Назар (“Трейд Захід Буд”)
                                                              6Уграк Руслан  (“Віза-Вторма”)
                                                          
Джерело - amfifo.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.