ЧеркасскаяЧеркащина. Прев'ю другого етапу обласного чемпіонатуПервая лига 18.02. Первая лига. Delivery (Одесса) - Эпицентр К3 (Киев) 4:5Полтава18.02.17. ФУТЗАЛ. Кременчуг - Полтава 4:4ДнепрКубок Днепропетровской области. Финал. Екатеринославхлеб — Мясная традиция 5:3КиевПавло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."Дети“Адреналін06” – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалуХмельницкийСтартувала шкільна футзальна ліга ХмельницькогоДнепрДнепр Libertad: чемпионский матч!ХарьковЛучшие голы 4-го тура 31-го Кубка ФК УниверХарьковХарківський футзал 2 випуск 31 кубок ФК УніверИвано-ФранковскАМФІФО: лідери зміцнюють позиціїУкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» мінімально обіграв «Ураган-2»УкраинаМаксим Павленко: «Налаштовуюсь виключно на роботу тренером»ДнепровскаяВалентин Сопільняк: «М'ясна Традиція» зараз знаходиться в процесі побудовиДнепровскаяСпортивные залы: здесь пройдут игры Всеукраинского финалаЗакарпатскаяУжгород. Анонс 6 туру ЗакарпатскаяУжгород: #ЧасФутзалу V випускХарьковскаяХарьков: лучшие голы 10-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяХарьков: превью 11-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА - 2016-2017Первая лига Первая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Эпицентр К10» 9:4. «Проклятие вторых таймов» не сработало!

Стартувала шкільна футзальна ліга Хмельницького

Перші матчі турніру видалися напрочуд багатими на забиті м’ячі.
Ось і дочекалася спортивна громадськість та юні футзалісти старту п’ятої за ліком Шкільної футзальної ліги під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара. У п’ятницю, 17-ого лютого, були зіграні поєдинки 1-ого туру, які подарували багато приємних емоцій та потішили неймовірно великою кількістю забитих м’ячів. Розпочнемо наш огляд з молодшої вікової групи, де змагаються діти 2005-2006 років народження.

Очолила підгрупу «А» ЗОШ №21, яка розпочала турнірну боротьбу з розгромної перемоги над НВК №4 – 11:1. В доволі цікавому поєдинку, який подарували НВК №10 та ЗОШ №25, сильнішими виявилися номінальні гості, які здобули мінімальну перемогу з рахунком 2:1. Без бою здобула три очки ЗОШ №22, яка так і не дочекалася своїх суперників із НВК №28. В підгрупі «В» лідерство за підсумками першого туру захопила ЗОШ №18, яка у видовищному поєдинку здолала опір ЗОШ №24 – 3:2. В іншому матчі цієї підгрупи, в якому зустрічалися ТБЛ за ЗОШ №27, було зафіксовано результативну нічию з рахунком 4:4. У підгрупі «С» пальму лідерства захопила НВО №9, яка декласувала СЗОШ №12 – 7:2. В ще одному матчі ЗОШ №14 здобула непросту перемогу над ЗОШ №8 – 5:4. В підгрупі «D» з перемоги розпочав захист чемпіонського титулу Ліцей №17, який не залишив жодних шансів своїм суперникам з приватної школи «Гармонія» – 17:2. Святкувала також успіх і СЗОШ №7, яка в стартовому матчі на турнірі впевнено переграла НВК №7 – 10:2.

У старшій віковій групі, де змагаються юнаки 2002-2003 років народження, теж були зіграні матчі першого туру. У підгрупі «А» головною подією стала поразка чинного переможця турніру у цій віковій категорії, НВК №10, яка стартувала із мінімальної поразки у матчі з НВК №28 – 4:5. Лідирує ж тут за підсумками першого туру Гімназія №2, яка в непростому поєдинку дотиснула опір НВК №4 – 3:1. Три очки в перший ігровий день здобула і ЗОШ №22, яка без бою здолала ЗОШ №13. В стартових матчах підгрупи «В» було зафіксовано дві розгромні перемоги з «сухими» рахунками. Лідерство тут захопила ЗОШ №24, яка «відвантажила» дванадцять голів без відповіді у ворота ЗОШ №18, а дещо скромніше стартувала у турнірі команда ТБЛ, яка обмежилася лише дев’ятьма «сухими» м’ячами в зустрічі із ЗОШ №27. В підгрупі «С» привертало протистояння принципових суперників, у якому зустрілися НВО №9 та ЗОШ №14. У гольовій перестрілці, яку влаштували команди, влучнішими виявилися номінальні гості – 3:8. Першу ж сходинку за підсумками першого туру тут захопила НВК №2, яка декласувала ЗОШ №23 – 14:1. Цікавим видався і старт в підгрупі «D». В лідери тут вийшла ЗОШ №15, яка розпочала турнірну ходу з перемоги над непростою НВК №7 – 7:3, а ось інший поєдинок, в якому зустрічалися Гімназія №1 та ЗОШ №6, переможця так і не виявив – бойова нічия з рахунком 2:2.

Поєдинки 2-ого туру відбудуться вже у понеділок, 20-ого лютого. Детальну та оперативну інформацію про хід турніру і результати зіграних поєдинків Ви зможете дізнаватися лише на нашому сайті.

Олександр Таран, прес-служба СК “Сокіл

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.