ОдесскаяВторая лига. МКВ (Одесса) - Рувер (Черкассы). АнонсАматорыУ Коростені розпочався Чемпіонат міста з футзалуДнепровскаяДнепр. Кубок Области 2016/17. 3-й предварительный раунд. «Мясная Традиция» - КБ «Южное» 7-2ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 7-го тура Премьер-лигиЗапорожскаяЗОАМФ определиласьХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 2-го тураХмельницкийПреміум-ліга: лідерська рокіровка у дивізіоні 2 – на вершині «AVIVA»ВолынскаяАнонс 3 туру чемпіонату Волині. Футзальний серіал триваєУкраинаМаксим Мануйленко: "Неможливо стати найкращим, коли твоя команда на дев'ятому місці"Преміум-ліга. Дивізіон 1. Огляди матчів 7-й турЖелтые ВодыЮрий Зорин: ты думаешь, что умеешь танцевать?ДнепрДнепр. ТОП-5. Дивизионы А и Б. Лучшие голыЖитомирЖитомир: "Атлет-Житомир" заручився підтримкою міської радиТернопольТернопільська футзальна ліга. "Нива" - "Вікторія" 5:2. ОглядХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 6 ВинницкаяВідбірковий етап турніру з футзалу серед правоохоронців відбувся у ВінниціЛьвовскаяЛьвів. Гранд ліга. 7-й тур. Огляди 11 грудняЛьвовскаяГранд ліга Львова. Галіо-Статус 3:1 Нові іменаКиевКиев. Первая лига. «Grasser-СпецБетон» забивает девять мячей...АМФІФО, Вища ліга: “SANDALINO” здолав “Ураган-4”...

Анонс 3 туру чемпіонату Волині. Футзальний серіал триває

Регулярний Чемпіонат Волині з міні-футболу 2016/2017 впевнено крокує до «екватору» й тут вже починає «вимальовуватися» ота довгоочікувана  «ігрова картина» де кожна команда себе відрекомендувала за підсумками попередніх двох турів. По правді кажучи, всякі прогнози й припущення мають право на своє існування, але не забуваймо, що це футзал і це гра, й чим несподіванішими будуть результати ігор й рейтинг команд в турнірній таблиці, тим видовищнішим він буде.

Володарі минулорічного трофею з Хоріва позмагаються з ковельчанами із «Шанс-Авто», які в попередньому турі обіграли не менш сильний луцький «ЛСТМ», тому недооцінювати ковельчан, у яких за плечима досвід багатьох турінірв, не можна. Не зумівши стати переможцями дуелі в Ковелі, підопічні Ігоря Чорнухи спробують піднятись у турнірній таблиці завдяки матчу з новоспеченим фаворитом цьогорічної Суперліги.
 

Дві команди, що на даний момент пасуть задніх у Суперлізі «Вілія» та «Торпедо» позмагаються між собою. До речі, луцькі торпедівці показали достойну гру з титулованою «Надією», тому тут теж очікується непросте протистояння у  перегонах «регулярки».

Судячи з ситуації, що склалась на турнірних сходинках на даний час у Вищій лізі, на цих вихідних позмагаються не зовсім рівні у своїх ігрових силах колективи. Наприклад, ті ж ПАККО, які вже мають 6 очок й впевнено очолюють рейтинг «вишки» позмагаються з «Екоресурсами Волині», які поки що «сидять на нулі». Та ж сама історія з горохівчанами із «Агоропродукту» та «Новою лнією», які програли обидві ігри першості. Знову влаштують «розборки» дві чоловічі команди, які зібралися під знаменами жіночих імен.

У Першій лізі після відіграних двох турів можна з впевненістю заявити, що за «призи» позмагаються трійка лідерів у складі «Олімпії», «динамівців» та «теремнівських» хлібропекарів, які відірвались від найближчих «переслідувачів» на три очки. У поєдинку між «Мідасом» та «Динамо» перші поборються за «місце під сонцем», щоб включитися в чемпіонську гонку у випадку перемоги, тому матч очікується більше ніж просто напруженим.

Своєрідне «дербі» двох явних лідерів Другої ліги досвідчених ветеранів з Володимирівки та футзальних «хлопців із сорокового», котрі «виривали» перемогу в «Олімпу» минулого вік-енду, зустрінуться в поєдинку між собою. З протилежного боку турнірних східців намітилось ще одне «дербі» між «Олімпом» та ФК «Мар’янівка». Тут буде справжня «боротьба за виживання», адже обидві команди невдало стартували і мають у своєму активі нулі.

Одноосібним лідером в Третій лізі являються футзалісти із міста шахтарів, а от ФК «Олика» «дихаючи їм в спину» має гру в запасі й у разі перемоги в наступному турі наздожене фаворита. Отож «модернівцям», які зустрінуться з ними в цьому турі, прийдеться нелегко, бо ФК «Олика» явно налаштована на серйозний бій.

Серйозна «заруба» намічається в Четвертій лізі. Тут чотири команди мають реальні шанси на виграш й кожна «рве на собі рубаху», щоб піднятися на пункт вище. Напруженими й не менш видовищними очікуються дуелі між «ковбасними королями» та «Сахарадо», які в минулій грі з «Бережанкою» показали першокласну гру.

У П’ятій та Шостій лігах теж є свої фаворити. Хорошими результатами у П’ятій лізі можуть похвалитися юнаки з Переспи та команда «Любарт», яка має шість очок. У крайній лізі Чемпіонату лідирують хлопці із «заходу», яким реальну конкуренцію складуть «Волиньсталь», які поки, що треті в цій лізі, але мають всі шанси вирватися вперед, вигравши цей матч.

Все закрутилось, як в гарячому «мексиканському» серіалі з всіма пристрастями, напруженими сценами, очікуваннями й їх не виправданням. От тільки відмінність в тому, що у нас кожен тур викликає стільки емоцій, як остання серія.  Отож, запрошуємо всіх бажаючих на перегляд ще одного інтригуючого футзального кіно на цих вихідних!

17  грудня (субота)

3-й тур Регулярної першості Волині

Центральний майданчик

Третя Ліга
10.30 ФК Олика – Модерн-Експо
11.30 Вотранс-2 - Козаки

Вища ліга
12.30 Екоресурси - ПАККО

Суперліга
13.30 Надія – Шанс-Авто
14.30 Вілія - Торпедо
15.30 ЛСТМ – Волиньагротех
16.30 Вотранс - Ковель-Волинь

Вища ліга
17.30 Вікторія М – Кураж
18.30 Вікторія Л – Надія-2
19.30 Нова лінія - Агропродукт

Третя ліга
20.30 Топільно - Метеор

Перший майданчик

Шоста ліга
12.00 West Side – Волиньсталь
13.00 Ярд - Tatrafan Film

П’ята ліга
14.00 Шігірюм - Любарт
15.00 Колос-2 - Торчин
16.00 Фіміам – ФК Луцьк
17.00 Юність П – Хорлупи

Шоста ліга
18.00 Мілан - Приват
19.00 Hudson – Дідичі

18  грудня (неділя)

3-й тур Регулярної першості Волині

Центральний майданчик

Четверта ліга
09.30 Атлетік - Лучеськ
10.30 Юність М - Штурм
11.30 Луцьктепло – Бережанка

Друга ліга
12.30 Колос – Зимне

Перша ліга
13.30 Атлетик – Олімпія
14.30 Камаз-Агро – Теремно Хліб
15.30 ДжеРост - Бренд Груп
16.30 Мідас - Динамо

Друга ліга
17.30 Володимирівка - Авангард 040
18.30 Олімп - Мар’янівка
19.30 Агромат – Стелла

Четверта ліга
20.30 Сахарадо – Забіяка

Джерело - amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.