ОдесскаяВторая лига. МКВ (Одесса) - Рувер (Черкассы). АнонсАматорыУ Коростені розпочався Чемпіонат міста з футзалуДнепровскаяДнепр. Кубок Области 2016/17. 3-й предварительный раунд. «Мясная Традиция» - КБ «Южное» 7-2ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 7-го тура Премьер-лигиЗапорожскаяЗОАМФ определиласьХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 2-го тураХмельницкийПреміум-ліга: лідерська рокіровка у дивізіоні 2 – на вершині «AVIVA»ВолынскаяАнонс 3 туру чемпіонату Волині. Футзальний серіал триваєУкраинаМаксим Мануйленко: "Неможливо стати найкращим, коли твоя команда на дев'ятому місці"Преміум-ліга. Дивізіон 1. Огляди матчів 7-й турЖелтые ВодыЮрий Зорин: ты думаешь, что умеешь танцевать?ДнепрДнепр. ТОП-5. Дивизионы А и Б. Лучшие голыЖитомирЖитомир: "Атлет-Житомир" заручився підтримкою міської радиТернопольТернопільська футзальна ліга. "Нива" - "Вікторія" 5:2. ОглядХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 6 ВинницкаяВідбірковий етап турніру з футзалу серед правоохоронців відбувся у ВінниціЛьвовскаяЛьвів. Гранд ліга. 7-й тур. Огляди 11 грудняЛьвовскаяГранд ліга Львова. Галіо-Статус 3:1 Нові іменаКиевКиев. Первая лига. «Grasser-СпецБетон» забивает девять мячей...АМФІФО, Вища ліга: “SANDALINO” здолав “Ураган-4”...

Максим Мануйленко: "Неможливо стати найкращим, коли твоя команда на дев'ятому місці"

Гравець рівненського "Кардинала" Максим Мануйленко став переможцем у опитуванні на найкращий гол за підсумками 10 туру. Користуючись нагодою, прес-служба Асоціації футзалу України поспілкувалася з футзалістом рівненської команди. А поговорити було, про що: і про найкращий гол туру, і про прийдешній домашній матч з "ЛТК/ІнБев/НПУ", і ще багато про що.
 

- Максиме, насамперед - вітаємо тебе з перемогою. Що можеш сказати про свій гол?
- Спасибі, мені було приємно потрапити до п'ятірки найкращих голів, і ще приємніше, що мій гол став кращим. З приводу голу: розігрували аут, де я повинен був пробити з дальньої дистанції. Бив у площину воріт, і вийшло настільки добре, що я забив гол.

- Дальня дистанція не збентежила?
- Ні, просто якщо навіть воротар відбив би, у моїх партнерів була б можливість добити м’яч у ворота, тому і бив.

- А взагалі ти рідко здалеку б'єш, чи не так?
- Просто суперники не завжди дозволяють пробити. Ну, і в тій грі, так як це був "стандарт", то треба було бити, тим більше, хлопці з моєї четвірки очікували цей удар і були готові добити м'яч.

- Коли дізнався, що твій гол претендує на звання кращого - сподівався на перемогу?
- Спочатку не думав, що гол стане кращим, тому що чотири інших голи були теж гарні. Іноді заходив на сайт Асоціації футзалу України та стежив за голосуванням. Було надзвичайно приємно, коли почав лідирувати і переміг.

- Перемога у голосуванні, напевно, додала тобі позитивних емоцій, чи не так?
- Ну, звичайно, додала позитивних емоцій, але зараз для мене набагато важливіше, щоб вигравала команда, і це додасть набагато більше позитивних емоцій.

- До речі, з приводу перемог. Чи знаєш ти, що "Кардинал-Рівне" вже рік не перемагає вдома?
- Так, знаю, про це нам кажуть і керівництво, і фанати. Ми намагаємося, але так і не вдається перервати цю серію. Однак, на паркеті ми намагаємося ні про що не думати, окрім гри, і викладаємось на 100%.

- Враховуючи те, що наступний домашній матч буде проти твоєї колишньої команди, у тебе буде подвійна мотивація?
- Звичайно, буде подвійна мотивація. Хочеться довести і для себе, що я зробив правильний вибір, перейшовши в "Кардинал", тим більше, зараз ця гра дуже важлива і в турнірному плані. Тому, цей матч буде важливим з усіх боків, для нас на даному етапі він - ключова. 
 

- Раз вже ми заговорили про "ЛТК/ІнБев/НПУ", то можеш сказати зі сторони: чому в твоєї колишньої команди зараз не ті результати, яких від неї чекають?
- Хлопці стараються, і все у них є, щоб вигравати кожну гру. Просто, може, тому, що омолодився склад, і їм ще не вистачає досвіду або майстерності. Але у них ще все попереду, і я вважаю, що вони додають з кожною грою. 

- Давай згадаємо матч "Кардинала" та "ЛТК/ІнБев/НПУ" у Києві. За рахунок чого вдалося перемогти?
- Я думаю, за рахунок того, що у нас вийшло використовувати помилки суперника і забити голи. І, у свою чергу, в нас вийшло зіграти строго в обороні. І найголовніше - це в психологічному плані після того, як "ЛТК/ІнБев/НПУ" зрівняв рахунок, ми продовжили нав'язувати свою гру і забили третій м'яч. В основному, думаю, що виграли тому, що допустили менше помилок, ніж суперник.

- У Рівному буде така ж гра?
- Подивимось. Я думаю, зараз вже будуть грати дві інші команди, тому передбачити, як буде розвиватися гра, неможливо.

- Поки в Екстра-лізі була перерва, збірна України грала в Китаї. Що скажеш про виступ нашої команди там?
- Збірна зіграла на своєму рівні, показавши гарний результат. Радий, що в збірну поїхали молоді хлопці, і зокрема радий за Дзюбу - він добре зіграв.

- А за молодіжною збірною вдалося постежити?
- Подивився огляд гри з "Локомотивом". Там теж хлопці наче і непогано грали, просто не вийшло забити. Здивувало, що з "ЛТК/ІнБев/НПУ" поїхав тільки Мороховець. Думав, що ще викличуть кого-небудь.

- Буквально недавно стало відомо, що Сергій Журба визнаний кращим футзалистом року. Чи є перспективи у Максима Мануйленка з часом отримати таку нагороду?
- Звичайно, перспективи є завжди. Для цього треба багато працювати, і не тільки індивідуально, але і всій команді, тому що не можна бути найкращим, якщо ти зараз на дев'ятому місці в турнірній таблиці.

Джерело - futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.