Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політБеларусьМатчі між юнацької збірними Білорусі та України скасованоЭкстра-лигаСтатистика «Енергії»: Ковальчук провів вже більше 100 матчів, Струк дихає в спину ФедюкуЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Майбутня гра з португальцями така сама, як і з іншими суперниками — все в наших силах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Що треба Україні для виходу у чвертьфіналЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей вторника: Хорватия - Россия, Польша - СловакияЕВРО-2022. День 6: Волевая победа Казахстана, вторая ничья ИталииПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022

«CHORNOMORSK CUP» (U-10): представляємо учасників

З 13 по 30 червня у Чорноморську проходитимуть традиційні дитячо-юнацькі турніри «CHORNOMORSK CUP».


Цьогоріч ці змагання пройдуть у п’яти вікових категоріях. Перед стартом цих літніх футзальних змагань ми вирішили пройтись по кожній віковій категорії, яка буде представлена у Чорноморську. Почнемо з наймолодших – з вікової категорії U-10.

«Локомотив» (Кривий Ріг). Криворізька команда у сезоні 2020/2021 р. р. запам’яталась виступом на домашньому чемпіонаті України (U-10). Але на тому турнірі підопічні Віталія Полякова не змогли поборотися за призові місця. Тому, буде цікаво подивитись, чи змогли юні «залізничники» зробити якісь висновки зі свого невдалого домашнього турніру.

«СКА» (Одеса). Для українського дитячо-юнацького футзалу ця команда – нове ім’я. Однак, ми пам’ятаємо той факт, що колись в Одесі була футбольна команда «СКА» (Одеса). А от що стосується футзалу, то свого часу в Одесі була і футзальна армійська команда, кольори якої захищали відомий арбітр Максим Чубінський, а також Михайло Саричев (батько нинішнього гравця «Іллічівця» Кирила Саричева). Окрім того, тренував цю команду Геннадій Мірошниченко, який наразі працює у «Чорному морі». Якщо казати саме про дитячу команду, то тут треба сказати, що під назвою «СКА» об’єднались кілька команд, зокрема там частково представлені «Трилюкс-Гармонія» та «Флагман». І, можливо, виступ на «CHORNOMORSK CUP» (U-10) буде початком відродження колишньої слави армійського клубу з Одеси, але вже на футзальному майданчику.

«Олімп» (Миколаїв). Поступово команди з Миколаївської області починають заявляти про себе на всеукраїнськими рівні. Безумовним локомотивом серед дитячих команд з цього регіону є «Тайфун» з Баштанки. Але також можна згадати про інших представників Миколаївщини – МДЮСШ (Новий Буг). Що стосується команди «Олімп», то це, так би мовити, стара команда у новому обличчі, адже відтепер «Олімпом» називається той клуб, який ще нещодавно мав назву «Миколаївські тигри». І на всеукраїнському рівні колишні «тигренята» вперше зіграють під новою назвою.

ДЮСШ (Роздільна). Ще одна команда, яка представляє Одеську область. Роздільнянську ДЮСШ, так само, як і «Чорне море», не варто представляти. Це самобутня команда, яка вже зараз виховує гравців, котрі можуть у майбутньому заявити про себе на повний голос. Принаймні, про Щура-молодшого, Сташевського та інших гравців, які встигли пограти у Юнацькій Екстра-лізі (а Артем Щур ще й у юнацьку збірну викликався). Тому, для юних підопічних Віктора Щура це вже зараз гідний приклад. І на турнірі в Чорноморську ми зможемо цілком реально побачити тих, хто за кілька років приноситиме славу роздільнянському футзалу.

Нагадаємо, що турнір «CHORNOMORSK CUP» (U-10) відбудеться з 20 по 26 червня.

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.